ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ-Εστειλαν 1,7 δις ανθρωπους να εβολιαστούν και τώρα τους λένε ότι κινδεύουν όσο οι ανεμβολίαστοι!

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Όταν αποδειχτεί το μεγαλύτερο φιάσκο των απατεώνων(όπως αποδεικνύεται) του Π.Ο.Υ,των φαρμακευτικών εταιρειών αλλά και των κάθε λογής τυχάρπαστων επιστημόνων που διαφεντευουν την ζωή μας ίσως ειναι πολύ αργά...

Αφού τρόμαξαν 1,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και τους έστειλαν να εμβολιαστούν πλήρως με εμβόλια τα οποία δεν διαθέτουν οριστική άδεια αλλά μόνο έκτακτη έγκριση έρχονται τώρα να ζητήσουν από αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν ότι ακριβώς θα έκαναν πριν εμβολιαστούν!
Έχουν αρχίσει ήδη να τους ζητούν να κάνουν και 3η χαριστική βολή με το εκθαμθωτικά θρομβωτικό J&J!
Kι αυτό γιατί κινδυνεύουν από την καλοχτενισμένη μετάλλαξη Delta. Σπεύδουν δεν και τα εγχώρια επαρχιώτικα MME να μιλήσουν για υποχρεωτικό εμβολιασμό όταν βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είτε από ατύχημα είτε εκούσια ο εργαστηριακός ιός σκότωσε ήδη πάνω από 4 εκατ. ανθρώπους.
Ποια πράσινα διαβατήρια εμβολίου και ποια πράσινα άλογα. Σύντομα θα διαλυθούν οργανισμοί κυβερνήσεις, αρμόδιοι φορείς, επιδημιολόγοι, πολιτικά κόμματα. Πλησιάζει η στιγμή της Αποκάλυψης στη κυριολεξία.

Τι προνόμια και ανοησίες σε εμβολιασμένους όταν η καλοχτενισμένη Delta υποτίθεται ότι απειλεί τους πάντες.

Ακούστε να δείτε. Πολύ σύντομα εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα βρεθούν μοιραία στο ίδιο στρατόπεδο κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί από την αρχή σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αλλά ως ά-λογα όντα οι άνθρωποι σπεύσαμε να χωριστούμε σε κατηγορίες. Το μείζον θέμα είναι η προέλευση του ιού. Εκεί κρύβεται και η θεραπεία εάν το σκεφτείς οξυδερκή μου αναγνώστη. Αφήστε τους διαχωρισμούς σε εμβολιασθέντες και μη και όλοι μαζί ας αναζητήσουμε την ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

Μια προέλευση την οποία αναζητούν πλέον και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ μετά από εντολή Biden και μία ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ την οποία είχαν σπεύσει να χαρακτηρίσουν ΦΥΣΙΚΗ από τον Ιανουάριο του 2020 (!) οι κ.κ. Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, κλπ.

Το εμβολιασμένο Ισραήλ ζει έναν νέο εφιάλτη και πάνω στο τρόμο του επιχειρεί να κάνει ένα νέο ολέθριο λάθος. Να εμβολιάσει και τα παιδιά. Το Ισραήλ σώθηκε όχι εξαιτίας του εμβολιασμού αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπαίνει κουνούπι στη χώρα από τις 20 Μαρτίου 2020. Όταν μισάνοιξε το Αεροδρόμιο Ben Gurion πήραν φωτιά εκ νέου τα σπαρτά και χάθηκε η μπάλα.
Το νέο πολύ μολυσματικό νέο στέλεχος του ιού SARS-CoV-2 διασπείρεται ταχύτατα ανά τον κόσμο και «μπλοκάρει» τον δρόμο προς την ελευθερία - Τι αναφέρουν οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας
George Romanos, Αριστοτέλης Καλιανιώτης και 749 ακόμη
353 σχόλια
80 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

353 σχόλια

Τα πιο σχετικά


ΠΡΟΣΟΧΗ> ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

4 ώρ. 
Καθώς η εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή δέλτα του κοροναϊού απέκτησε έλξη σε όλο τον κόσμο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προέτρεψε τους εμβολιασμένους να συνεχίσουν να φορούν μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
 
Εμφάνιση πρωτοτύπου
 
Βαθμολογήστε αυτή τη μετάφραση
Και κάτι ακόμη που αφορά την Ελλάδα. Θα πρέπει οι κ. Τσιόδρας, Δημόπουλος, Μαγιορκίνης και οι λοιποί που υπογράφουν την μελέτη περί φυσικής προέλευσης του ιού να μας πουν εάν διαθέτουν στοιχεία και μπορούν να την αποδείξουν.

Διαφορετικά να μας εξηγήσουν γιατί ο Εργολάβος των gain of funtcion ιων, Peter Daszak, χρησιμοποίησε και την από 20 Ιανουαρίου 2020 μελέτη τους (είδατε πόσο νωρίς ο κ. Τσιόδρας και η ομάδα Delta plus διαπίστωσαν ότι ο ιός είναι φυσικής προέλευσης μέσα από εμπεριστατωμένη μελέτη στο Κυλικείο του Ευαγγελισμού;) για την επικοινωνιακή στρατηγική του η οποία είχε σαν στόχο να εξαφανίσει κάθε υπόνοια εργαστηριακής παρασκευής του ιού;


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template