«Άγνωστο πρόσωπο» (;) που ζητάει τις 300.000 ευρώ της επικήρυξης έδωσε πληροφορίες. Την ώρα που ήταν δεμένος ο Μπάμπης το κινητό του... έπαιρνε τηλέφωνα!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Του Άρη Σπίνου
Εάν αποδειχθεί φιάσκο ή όχι θα φανεί σε λίγες ώρες .Η ελληνική αστυνομία έστειλε εσπευσμένα ελικόπτερο στην Αλόννησο για να μεταφέρει στη ΓΑΔΑ τον σύζυγο της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος καλείται να δώσει κατάθεση για μία νέα σειρά από νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα και που, κατά ανώτερους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., θεωρούνται ιδιαιτέρως σημαντικά. Αυτή τη στιγμή, ο 32χρονος βρίσκεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ όπου εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν βρισκόταν στο νεκροταφείο της Αλοννήσου όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της συζύγου του και σχεδόν τον "συνέλαβαν". Δεν ήξερε τίποτα για την επίσκεψη των αστυνομικών.

Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη του 32χρονου, τα οποία φαίνεται ότι έχουν δοθεί από έναν άγνωστο πληροφοριοδότη! Να θυμίσουμε ότι υπάρχει και μια επικήρυξη 300.000 ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί, μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, προσέγγισαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν, χωρίς να του αφήσουν περιθώρια να επιλέξει αν πάει μαζί τους ή όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών έχει ανακτήσει κάποια δεδομένα από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Οι Αρχές λοιπόν θέλουν να καταθέσει ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν σχετικά με αυτά, καθώς είναι και ο μόνος μάρτυρας της υπόθεσης.

Επιπλέον στο μικροσκόπιο έχει μπει το κινητό του νεαρού πιλότου καθώς, όπως φαίνεται να προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η συσκευή «εμφάνισε δραστηριότητα» την ώρα που ο 32χρονος, κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.
Παράλληλα, υπό εξέταση βρίσκεται και ένα βιομετρικό ρολόι το οποίο φέρεται να φορούσε η 20χρονη και με βάση το οποίο η γυναίκα εμφανίζεται να ανεβοκατεβάζει παλμούς μέχρι τη στιγμή που η δραστηριότητά του σταματά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο edolio5 πως βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος κάνοντας λόγο για ανατροπή. Εάν επαληθευτούν όσα "ακούγονται" τότε θα μιλάμε για το έγκλημα των τελευταίων 50 ετών. Αν όμως η ΕΛ.ΑΣ. κινείται κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης τότε το φιάσκο της θα είναι άνευ προηγουμένου.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template