Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος στο μαγευτικό Πάπιγκο

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί στο γραφικό χωριό Πάπιγκο στα Ιωάννινα με καλεσμένους συγγενείς, φίλους, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στον κοσμικό γάμο θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Ακόμη το «παρών» θα δώσουν αγαπημένοι φίλοι του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, τα αδέλφια της νύφης, και φυσικά ο αδελφός του γαμπρού Φίλιππος Λαιμός, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2017 παντρεύτηκε στην Aγία Σοφία στο Λονδίνο τη Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Οι προετοιμασίες κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το ξεχωριστό αυτό γεγονός, που έχει οριστεί για το Σάββατο, 19 Ιουνίου, με φόντο το παραμυθένιο τοπίο.

Η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιόκτητο χώρο που έχει αγοράσει ο Αντώνης Λαιμός με απώτερο στόχο να κατασκευάσει σπίτι στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.


Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη, 17 Ιουνίου και θα είναι άκρως παραδοσιακές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενόψει του γάμου, όλα τα καταλύματα στο Πάπιγκο, αλλά και τα γειτονικά χωριά αγγίζουν το 100% της πληρότητάς τους.Μαρίκα Αράπογλου και Αντώνης Λαιμός

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού με την κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου έχει ήδη τελέσει πολιτικό γάμο, ωστόσο, πλέον επιθυμούν να κάνουν και τον θρησκευτικό γάμο για να γιορτάσουν την ένωσή τους μαζί με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρίκα Αράπογλου μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον πολιτικό τους γάμο, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της.

«Forever in your arms Andonis Lemos», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.Αντώνης Λαιμός και Μαρίκα Αράπογλου



πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template