Οι δικαστικές εκκρεμότητες, τα γυναικεία εσώρουχα και το φευγιό για τα Εμιράτα! Ο π. διοικητής της Ε.Υ.Π., ο Άραβας κροίσος..

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021


Του Άρη Σπίνου

Πάμε πάλι να ρίξουμε ακόμα λίγο φως στις υπόγειες δουλειές του π. διοικητή της Ε.Υ.Π... με τα άσπρα ράσα. Μιλάμε για πολλά λεφτά. Το χθεσινό σχόλιο του edolio5 δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στην πιάτσα των μυημένων. Άντε λοιπόν σήμερα να πούμε κάτι παραπάνω. 

Ο 52χρονος Σεΐχης Ταχνούν μπιν Ζαγέντ αλ Ναϊάν (Tahnoun bin Zayed Al Nahyan), ο οποίος είναι σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (HAE), τίτλος που του προσδίδει μεγάλη εξουσία, αλλά και μια μυστικότητα σε ό,τι αφορά τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ιδιωτικό του βίο 

Παράλληλα ο Σείχης που είναι και προβεβλημένος επενδυτής και στον οποίο ανήκει το Royal Group, ένας μεγάλος όμιλος με δεκάδες εταιρείες που έχει κύκλο εργασιών 75 δισ. Δολάρια, φέρεται να βολιδοσκοπεί την ενασχόλησή του και με το ελληνικό ελαιόλαδο. Εδώ τώρα μπαίνει ο δικός μας!

Ο Άραβας κροίσος, γιος του Εμίρη Ζαγέντ μπιν Σουλτάν αλ Ναϊάν, του ιδρυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει ήδη κάνει επιλεκτικές επενδύσεις στη χώρα μας. Έχει αγοράσει σχετικά πρόσφατα πενταώροφο ακίνητο 2.900 τ.μ. στη συμβολή των οδών Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Μακρυγιάννη, του χρεωκοπημένου χρηματιστή Τζιβέλη όπως έχει ήδη αποκαλύψει πρώτο το edolio5 αλλά και το ξενοδοχείο “Ermioni Club”, ένα παλιό ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται σε έκταση 220 στρεμμάτων κοντά στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, με σκοπό μετά από ριζική ανακατασκευή να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο έξι αστέρων, με βίλες, εστιατόρια κ.ά.

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ένας αραβόφωνος εξαγωγέας ελαιόλαδου, που ήταν ιδιαίτερα δικτυωμένος στην εποχή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει πως έχει πείσει τον Σεΐχη Ταχνούν μπιν Ζαγέντ αλ Ναϊάν να συνεταιριστούν στις εξαγωγές ελαιόλαδου και βρώσιμων ελιών.

Όπως μαθαίνουμε, αυτής της προσπάθειας θα ηγείται σχήματος εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία ελαιολάδου στην Ελλάδα.

Μάλιστα η μαμά εταιρεία θα είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα (προέρχεται από την συγχώνευση 2 άλλων εταιρειών) αφού θα έχει στην κατοχή της 37.000 ελαιόδεντρα.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από ένα fund του Αμπού Ντάμπι…

Ο πρώην διοικητής της Ε.Υ.Π. θα είναι πρόεδρος στο νέο σχήμα!



Το θέμα το παρακολουθούμε γιατί κρύβει και άλλες δραστηριότητες! Πάντως να θυμίσουμε ότι ο εν λόγο π. διοικητής έχει μια ιδιαιτέρως σοβαρή δικαστική εκκρεμότητα. Ο ίδιος βέβαια προσπαθεί να την λύσει εξωδικαστικά γιατί εάν φτάσουμε στο ακροατήριο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τις... ορέξεις του.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template