Ο αρχιμπράβος της Πάτρας, ο δολοφονημένος Τάσος Μπερδέσης, η φιλία τους και ο ξυλοδαρμός πασίγνωστου επιχειρηματία από τον π. πυγμάχο.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021


Του Άρη Σπίνου
Όπως είπαν στο edolio5 ερευνητές της ασφάλειας που ασχολούνται και με τις 2 δολοφονίες "βλέπουν" πολλά κοινά σημεία. Η εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη και μία άλλη δολοφονία που έγινε περίπου πριν από έναν μήνα στη Ζάκυνθο. Στις 7 Μαΐου ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός μπροστά από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην πρωτεύουσα της Ζακύνθου.

Ένας εκτελεστής από τους δύο που είχαν στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία άδειασε το καλάσνικοφ πάνω στο κορμί του θύματος. Πριν περίπου έναν χρόνο, σε μία άλλη περιοχή του νησιού, δύο εκτελεστές επίσης είχαν στήσει ενέδρα στον Ντίμη Κορφιάτη. Τότε εκείνος την είχε γλιτώσει αλλά δίπλα του είχε πέσει νεκρή από τις σφαίρες η σύζυγός του. Όμως τι σχέση μπορεί να έχουν η περσινή απόπειρα δολοφονίας του Ζακυνθινού επιχειρηματία και τελικά η δολοφονία του με την άγρια εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου;

Πριν από χρόνια, όταν ο Τάσος Μπερδέσης φαίνεται να διατηρούσε φιλίες και επαφές με τη νύχτα της Πάτρας, είχε γνωριστεί με έναν μπράβο με ηγετικό ρόλο στην Αχαΐα, ο οποίος για κάποιον λόγο φαίνεται να ήξερε πρόσωπα και πράγματα για τον Ντίμη Κορφιάτη, που το τελευταίο διάστημα είχε εξελιχθεί σε πληροφοριοδότη της ΕΛ.ΑΣ

Τότε ο Μπερδέσης είχε αθωωθεί από όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Όμως ο φίλος του και μπράβος της νύχτας μπήκε στη φυλακή και εκεί φαίνεται πως ανέπτυξε ιδιαίτερες γνωριμίες με κάποια κυκλώματα. Αυτή την άκρη του νήματος φέρεται να ιχνηλατεί η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρει μια άκρη που θα της επιτρέψει να διαλευκάνει κάποιες πτυχές ή να ανακαλύψει ένα σημαντικό ίχνος το οποίο θα την οδηγήσει στους δολοφόνους του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση.

Και αυτό γιατί ο επιχειρηματίας Ντ. Κορφιάτης φέρεται σε προγενέστερη κατάθεσή του να είχε κατονομάσει τον μπράβο που είχε αναπτύξει σχέσεις με τον Μπερδέση.

Ειδικότερα, ο Κορφιάτης είχε ισχυριστεί πως ο πρώην συγκατηγορούμενος του Μπερδέση «γνώριζε» για την ενέδρα θανάτου που είχε στηθεί πέρυσι τον Ιούνιο στη Ζάκυνθο και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η γυναίκα. Τότε σε κατάθεση του είχε κατονομάσει 6 άτομα που σύμφωνα με τον ίδιο είχαν πρωταγωνιστήσει στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του

Παράλληλα οι Αρχές εξετάζουν και ένα επεισόδιο που είχε συμβεί πριν από ενάμιση χρόνο στην Πάτρα, κατά το οποίο ο Μπερδέσης φέρεται να είχε γρονθοκοπήσει έναν επιχειρηματία στο πρόσωπο.

πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template