ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Ένταλμα σύλληψης κατα γνωστού εφοπλιστή για το Συμβόλαιο θανάτου στην Ζάκυνθο

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά γνωστού εφοπλιστή.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Ντίνου Κορφιάτη και της συζύγου του πριν από έναν χρόνο στη Ζάκυνθο. Ένας απότακτος αστυνομικός και ένας σωματοφύλακας γνωστού εφοπλιστή είναι ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία.


Μάλιστα, πριν από λίγο οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού εφοπλιστή. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εφοπλιστής φέρεται να γνώριζε και να έδωσε το σκάφος του προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι που σκότωσαν την άτυχη Χριστίνα, ενώ εξετάζεται εάν εμπλέκεται περαιτέρω στην υπόθεση.

Επιχειρηματίας Ζάκυνθος: Παραδόθηκε ο δεύτερος άνθρωπος που είχε κατονομάσει ο Κορφιάτης
Το απόγευμα ο άνθρωπος που ο επιχειρηματίας είχε κατονομάσει ως τον δεύτερο δολοφόνο της γυναίκας του παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ , θεωρούν ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας τον πρώην απόστρατο αστυνομικό που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης μετά από ληστεία σε βάρος του δημάρχου Ζακύνθου.

Ως ηθικοί αυτουργοί κατονομάζονται ένας σεσημασμένος για ναρκωτικά και ο πρώην σωματοφύλακας γνωστού εφοπλιστή. Όλα τα υπόλοιπα άτομα που μέχρι στιγμής είναι έξι και δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 10 σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είχαν βοηθητικό ρόλο στη δολοφονία της άτυχης Χριστίνας.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία της υπόθεσης που ξεπερνά τις 2.000 σελίδες και περιλαμβάνει απομαγνητοφωνήσεις, μαρτυρικές καταθέσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες στάλθηκε στον ανακριτή Ζακύνθου με ελικόπτερο.

Δολοφονία Ζάκυνθος: «Δεν έπρεπε να πεθάνει το παιδάκι μου»
Η μητέρα της άτυχης κοπέλας και γιαγιάς των παιδιών τους που έμειναν ορφανά από μάνα και πατέρα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Όπως είπε, αυτό που επιθυμεί τώρα είναι να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης της που δεν άξιζε αυτό το τέλος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

Δεν άξιζε αυτό το τέλος το παιδάκι μου. Η φιλανθρωπία της ήταν μεγάλη. Βγήκε από το νησί έπιασε την Κορινθία, εδώ πέρα βοηθούσε κόσμο. Να πιστέψουν τα παιδάκια της κόρης μου σε μία Ελλάδα που έπραξε το σωστό και ήταν δίπλα τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αποδίδουν τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο σε συμβόλαιο θανάτου με παράπλευρη απώλεια τον θάνατο της συζύγου του. Οι συλληφθέντες φέρονται να είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον νεκρό επιχειρηματία από το 2016.

Όλοι τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Αθηνών και στη συνέχεια στον ανακριτή Ζακύνθου.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template