Εξώδικη απάντηση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη προς την Creta Farms

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Με εξώδικο απαντά ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης στη διοίκηση της Creta Farms, η οποία πριν από μερικές μέρες επίσης είχε αποστείλει εξώδικο στον έναν εκ των δύο ιδρυτών της εταιρείας, καλώντας τον να ανακαλέσει, όπως ανέφερε, «τις συκοφαντίες και τις ανυπόστατες πληροφορίες εις βάρους της εταιρείας».


Στην εξώδική του απάντηση σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «δεν αντιλαμβάνομαι, ποια είναι τα θιγόμενα αυτά φυσικά πρόσωπα, των οποίων το όνομα απουσιάζει από την εξώδική σας. Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης ποιοι είναι οι συλλήβδην «ψευδείς, αβάσιμοι, ανυπόστατοι, δυσφημιστικοί και συκοφαντικοί ισχυρισμοί», τους οποίους ουδόλως προσδιορίζετε. Ως εκ τούτου, αδυνατώ να άρω και να ανασκευάσω, όπως με καλείτε, μία προσβολή που δεν αναφέρετε, η οποία μάλιστα στρέφεται κατά φυσικών προσώπων, που δεν κατονομάζονται».

Ο Κ. Δομαζάκης σημειώνει επίσης ότι «σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνομαι ότι έχει υπάρξει ενόχληση από το περιεχόμενο της από 31.05.2021 αίτησης ακύρωσης της με αριθ. 11/2020 απόφασης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου» ενώ προσθέτει ότι «αν η εταιρεία σας έχει τηρήσει τους όρους της από 05.02.2020 συμφωνίας εξυγίανσης και μεταβίβασης επιχείρησης, όπως αυτή τέθηκε στην κρίση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στις 05.06.2020 και εγκρίθηκε από αυτό και αν η συμφωνία εξυγίανσης αυτή έχει βασιστεί σε αληθή και όχι ανακριβή άλλως παραποιημένα στοιχεία, ουδείς συντρέχει κίνδυνος για την επικαλούμενη εξυγίανση».


Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης θέτει μία σειρά ερωτήματα στη νέα διοίκηση της εταιρείας αναφορικά με τη συμφωνία εξυγίανσης, μεταξύ άλλων αν έχουν διατεθεί τα κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της εταιρείας, εάν έχουν ρυθμιστεί και εξυπηρετούνται κανονικά τα χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και εάν η εταιρεία είναι συνεπής και σε κάθε άλλη οικονομική της υποχρέωση.

Καταλήγει λέγοντας ότι «η άσκηση νομίμων δικαιωμάτων μου επ’ ουδενί παραβιάζει οποιαδήποτε δικονομική αρχή και οποιονδήποτε κανόνα δικαίου, τάξεως και ηθικής. Εγώ συνδυάζω τα στοιχεία που είναι αντικειμενικώς υπαρκτά και έχουν βγει στην επιφάνεια και τα θέτω υπόψιν του αρμοδίου δικαστηρίου. Η αίτησή μου λοιπόν στηρίζεται στο νόμο και αν η ουσία αυτής άγει ή μη σε ακύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης, αυτό θα κριθεί αρμοδίως. Σκοπός μου δεν είναι ούτε να δράσω παρελκυστικά ως λέτε ούτε να συκοφαντήσω οποιονδήποτε. Να αναφανεί η αλήθεια επιδιώκω και αν πράγματι αυτή η εξυγίανση προχωρά εποικοδομητικά για όλους τους εμπλεκόμενους, τότε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».


Δείτε την εξώδικη απάντηση ΕΔΩ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template