Ο Μητσοτάκης θέλει να στείλει ισόβια τον Μαρινάκη για το Noor1! Τον εκβιάζουν με το «πήγαινε - έλα» της δικογραφίας. ΞΥΠΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

«Όμηρο» του Μητσοτάκη «θέλει» ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Άρης Σπίνος και δεν διστάζει να βγάλει στην φόρα μέσω του ιστολογίου που διατηρεί στο διαδύκτιο . Έχει πολύ ενδιαφέρον να το διαβάσετε.

Του Άρη Σπίνου
Να ξεκαθαρίσω ότι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει.Παρακολουθώ όμως την απίστευτη ομηρία που έχει τεθεί αυτός και η οικογένεια του από μια συμμορία που φιλοδοξεί να τον δει ισόβια στην φυλακή.Αν δεν λεγόταν Μαρινάκης,αν δεν ήταν εφοπλιστής και λεγόταν Μπίχουλας και ήταν φούρναρης θα έγραφα τα ίδια.

Η διαφορά είναι με τούτον εδώ ότι έδωσε καμιά 200 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του για να γίνει ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.Σίτισε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καμιά 15αρια τεμπέληδες που σήμερα παριστάνουν τους υπουργούς,αφιερώνοντας πρωτοσέλιδα στα ΜΜΕ που ελέγχει και σήμερα κάνουν πως δεν το ξέρουν.

Η υπόθεση Noor1 που του έχει φορτωθεί στην πλάτη και τον περιφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ως κατηγορούμενο για διεθνές εμπόριο ηρωίνης με την αφεντιά του ως εγκέφαλο είχε αφετηρία μια σπείρα λιμενικών υπαλλήλων,δημοσιογράφων,δικηγόρων και επιχειρηματιών.Μια υπόθεση που εδώ στο edolio5 την γνωρίζουμε άριστα.Ίσως καλύτερα και από τον Γιαννουσάκη.
Και ενώ θα περίμενε κανείς οι φίλοι του στην σημερινή κυβέρνηση όχι να το καλύψουν αλλά να τρέξουν με κανονικούς ρυθμούς τις δικαστικές διαδικασίες ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα ή η ενοχή του,αυτοί ως επαγγελματίες εκβιαστές τον κρατούν όμηρο προκειμένου να τον έχουν δεμένο με αλυσίδα και να τον ελέγχουν.
Η δύναμη σήμερα του Βαγγέλη Μαρινάκη στα ΜΜΕ είναι τεράστια.Παρομοιάζεται σε αυτήν που είχε κάποτε ο Χρήστος Λαμπράκης.Οι κρατούντες το γνωρίζουν,τον φοβούνται και για αυτό τον κρατούν με την αλυσίδα του εκβιασμού.Την ευθύνη όμως της ομηρίας του την έχει ο ίδιος.Τους χαϊδεύει και με τα 2 χέρια αντί να τους πλακώσει στα χαστούκια.Άλλαξαν τον νόμο σε βάρος του Ολυμπιακού για να ευνοηθεί ο Σαββίδης.Ούτε ο Τσίπρας δεν θα το έκανε αυτό.Του έδωσαν στο MEGA λιγότερα χρήματα από ότι πήρε το OPEN.Ούτε ο Τσίπρας δεν θα το έκανε αυτό.Διατηρούν τα μέλη της συμμορίας που τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί, με το Noor1.στην θέση τους και μάλιστα πολύ εξ αυτών πήραν και προαγωγή.Τα πολλά λόγια είναι περιττά.Οι σημερινοί "φίλοι" του είναι ικανοί να του περάσουν χειροπέδες και να τον βολτάρουν στην ομόνοια για να δείξουν...πόσο ανεξάρτητοι είναι. 

Ακόμα και την ώρα που ο ανακριτής Πετρόπουλος τελείωσε την έρευνα του ως προς την εμπλοκή Μαρινάκη - Noor1 και ζήτησε η δικογραφία να πάει στο Αρχείο, ο εισαγγελέας εφετών όπως έγραψε το edolio5 σε αναλυτικό ρεπορτάζ είχε διαφορετική άποψη και ζήτησε η ανάκριση να γίνει από την αρχή επισημαίνοντας 9 σημεία που τα "ξεπέρασε" ο ανακριτής Πετρόπουλος. Τι θα βγάλει η νέα ανάκριση δεν γνωρίζουμε. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο Μαρινάκης θα βρίσκεται τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμα όμηρος και με το ένα πόδι στην φυλακή. 
Οι γνωρίζοντες αντιλαμβάνονται ότι σε τέτοια "επίπεδα" τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Ο Μαρινάκης έχει γίνει παντοδύναμος στα ΜΜΕ και αυτό αποτελεί καυτή ανάσα απειλής για το πολιτικό σύστημα εξουσίας. Το βράδυ όλοι μαζί του φιλούν το χέρι στις δεξιώσεις και το πρωί του σκάβουν τον λάκο. Εμείς στο edolio5 στεκόμαστε παρατηρητές των γεγονότων έχοντας γνώση πραγμάτων, προσώπων και καταστάσεων. 

Από τις 10 Ιουλίου 2020 που μάθαμε λεπτομέρειες "δικαστικών παρασκηνίων" χτυπήσαμε το καμπανάκι. Εάν για ένα παντοδύναμο επιχειρηματία που έχει στρατιές δικηγόρων και χρήμα να σκεπάσει ένα γήπεδο γίνονται στημένες και κατευθυνόμενες παραδικαστικές αλχημείες φανταστείτε τι συμβαίνει για έναν εργάτη της Φάμπρικας.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template