ΚΡΗΤΗ:Κορυφώνεται η αγωνία για την 29χρονη Γαλλίδα Βιολέτ Γκιγκανό

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Κορυφώνεται η αγωνία για την 29χρονη Γαλλίδα, η οποία εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου 2021 από το Ελαφονήσι της Κρήτης.

Με τις έρευνες εντοπισμού της μέχρι στιγμής να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε, πριν λίγω ώρα από το «Χαμόγελο του παιδιού» missing alert.
Πρόκειται για τη Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία έχει ύψος 1.48 μ., μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η κοπέλα μάλιστα έχει μία χαρακτηριστική κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.





Νωρίς το μεσημέρι, το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μέσα σ' αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο προτ – μπαγκάζ. Τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρχές.

Η 29χρονη είχε ανεβάσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το Ελαφονήσι στις 24 Ιουνίου και σύμφωνα με τοπικά Μέσα είχε κλείσει δωμάτιο στην Παλαιόχωρα για την επόμενη μέρα, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.





Οι αρχές φοβούνται για τα χειρότερα και η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία, ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.



Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που συμμετέχουν στις έρευνες από το πρωί, έχουν χτενίσει την περιοχή από την πλευρά του Κεδρόδασους ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου, προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η ίδια νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και πήγε σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.



Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.


Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

Πηγή: ZarpaNews - Cretapost - ertnews
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template