ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 5 έως 11 Ιουλίου 2021

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα,Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Στις 10/7 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 11/7. Σου δίνουν τη δυνατότητα και σε προδιαθέτουν να ασχοληθείς με μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις στα εργασιακά και διατήρησε χαμηλούς τους τόνους κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Οι ενέργειες και όψεις της εβδομάδας δημιουργούν ένα κλίμα έντασης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περιόρισε την τάση σου να αναλύεις τόσο πολύ τα γεγονότα και τα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι αν κάποια πράγματα σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες.

Ταύρος
Η επικοινωνία σου αυτήν τη βδομάδα με τα άτομα του οικείου και οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να δώσεις ανώδυνες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και θα σε απαλλάξουν από πιθανές τύψεις και ενοχές. Αν νιώσεις κάποιες στιγμές να ανεβαίνουν οι τόνοι ηρέμησε τα πνεύματα βάζοντας λίγο νερό στο κρασί σου. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου στα εργασιακά καθώς παρουσιάζονται έξτρα υποχρεώσεις. Για αυτό που θα πρέπει να είσαι βέβαιη όμως είναι το γεγονός ότι οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες. Το επόμενο διάστημα έρχονται οι ανταμοιβές. Ένα κλίμα έντασης επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μην τραβάς όμως τα πράγματα στα άκρα και μην λες πράγματα που πονάνε. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και μην εκφράζεις την πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό, κυρίως απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.



Δίδυμοι
Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν τη βδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις λύσεις και να βελτιώσεις την κατάσταση. Απόφυγε τις γρήγορες αποφάσεις και τα συμπεράσματα στα εργασιακά. Είναι πολλές οι πληροφορίες που λαμβάνεις και σου δημιουργούν σύγχυση. Παράμεινε ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και μην του κρύβεις πράματα που μπορούν να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ένα κλίμα έντασης που επικρατεί. Εσύ που είσαι μόνη, η εξέλιξη μιας γνωριμίας πιθανά να σε απογοητεύσει.


Καρκίνος
Όλα τα φώτα είναι επάνω σου αυτήν τη βδομάδα καθώς στις 10/7 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και στις 11/7 έρχεται και ο Ερμής. Είναι καιρός λοιπόν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σου. Αυτό που θα επιβαρύνει την ψυχολογία σου είναι η ένταση για αυτό προσπάθησε να την αποφύγεις. Το ευχάριστο βέβαια είναι η βελτίωση της επικοινωνίας σου. Η ανάγκη σου για επιτυχία στα εργασιακά ανεβάζει την ενέργεια και την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Μην επαναφέρεις θέματα του παρελθόντος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να εκφραστείς πιο ευέλικτα και να κατακτήσεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσένα που είσαι μόνη.

Λέων
Εσωστρέφεια και ένταση σου προκαλεί η νέα εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ο Ερμής την αμέσως επόμενη μέρα περνά επίσης στον Καρκίνο, τροφοδοτεί το πνεύμα σου και σε παρακινεί να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα στα εργασιακά. Παρόλα αυτά θα πρέπει τουλάχιστον για αυτήν τη βδομάδα να προσαρμοστείς στις τρέχουσες υποθέσεις σου που δεν σηκώνουν αναβολή. Οι όψεις που δημιουργεί η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο δημιουργούν ένα κλίμα έντασης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη μην απογοητεύεσαι αν μια πρόσφατη γνωριμία σου δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Παρθένος
Ταραχώδης προβλέπεται η εβδομάδα σου καθώς οι όψεις της αλλά και η πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Προτίμησε να προβείς σε αυτά από τις 11/7 που ο Ερμής από το ζώδιο επίσης του Καρκίνου σε ευνοεί περισσότερο. Πιθανά οι εξελίξεις στα εργασιακά να σου δημιουργήσουν μια αβεβαιότητα και μια ανασφάλεια. Στο χέρι σου είναι να διατηρήσει τις ισορροπίες σου. Πριν την κάθε σου απόφαση εξέτασε όλες τις λεπτομέρειες. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου απαιτούν προσοχή. Παρελθοντικά θέματα απόφυγέ τα καθώς μπορεί να καταλήξουν σε έντονες διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφοί, απωθημένοι έρωτες θα σε απασχολήσουν για μια ακόμη φορά. Ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να γίνεις πιο διεκδικητική.

Ζυγός
Αυτήν τη βδομάδα επαγγελματικά θέματα βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντός σου καθώς η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει τις ανησυχίες σου στην επιφάνεια. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι πολλές και διαφορετικές για αυτό πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση τσέκαρε κάθε λεπτομέρεια. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί περισσότερο την επικοινωνία σου από τις 11/7. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει τα πάνω κα τα κάτω της αυτήν τη βδομάδα. Με λίγη καλή θέληση μπορείς να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες έτσι ώστε να περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννιέται μέσα από το οικείο σου περιβάλλον. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου.

Σκορπιός
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η βδομάδα σου για αυτό φρόντισε να ξεκινήσεις με οργανωμένες τις υποχρεώσεις σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου φαίνεται να περνούν από μια δοκιμασία και θα πρέπει να φανείς δίκαιη και διαλλακτική. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 παραδόξως ηρεμεί τις ανησυχίες και ξεκαθαρίζει τις σκέψεις σου. Οι όψεις και οι ενέργειες αυτών των ημερών αυξάνουν τις εργασιακές σου υποχρεώσεις, για αυτό θα ήταν καλό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Πιθανά να χρειαστείς τη βοήθειά τους ή τις απόψεις τους. Κάντε κοινά σχέδια με τον αγαπημένο σου και μην προσπαθείτε να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα τρυφερή γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο.

Τοξότης
Καιρός να βάλεις τις δικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σε προτεραιότητα, να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να αποφασίσεις να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ερμής στις 11/7 περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες. Κάποιες πληροφορίες ή εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης κάποιων σχεδίων σου. Σε κάθε περίπτωση το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο για αποφάσεις. Περίπλοκες συζητήσεις απόφυγε τες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προτίμησε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να λύσετε τις διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 10/7 υπόσχεται νέα συναισθηματικά και ερωτικά παιχνίδια.

Αιγόκερος
Με μπερδεμένα συναισθήματα, ανάγκες, επιθυμίες αλλά και πληροφορίες ξεκινά η εβδομάδα σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα των σχέσεών σου όμως μην βιαστεί να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο το πέρασμα του Ερμή στις 11/7 επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί βοηθητικά. Λίγο δύσκολο προβλέπεται να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου υποθέσεων και εκκρεμοτήτων. Παρόλα αυτά οι επιδόσεις σου ικανοποιούν αυτούς που πρέπει. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς αποτελεί πηγή ενέργειας για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, τα προσωπικά σου τα βάζεις σε δεύτερη μοίρα όμως παρόλα αυτά περνάς καλά.

Υδροχόος
Πρακτικές, καθημερινές δραστηριότητες απαιτούν την προσοχή σου αυτήν τη βδομάδα. Μια δυσκολία συγκέντρωσης ή λανθασμένων πληροφοριών σου δημιουργούν άγχος και σύγχυση. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 σε βοηθά να βάλεις καλύτερες προτεραιότητες. Διαχειρίσου τις οποίες συζητήσεις στα εργασιακά με διαλλακτικότητα και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και ανώτερους. Δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε κοινά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό αφήστε τα για λίγο στην άκρη και φροντίστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, η καθημερινότητα σου είναι τόσο γεμάτη που τα ερωτικά παιχνίδια δεν σε απασχολούν καθόλου.

Ιχθείς
Δημιουργικές δραστηριότητες αναζητάς αυτήν τη βδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευσή σου. Στα εργασιακά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να σηκώσεις τα μανίκια, καθώς παλιές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο. Συζητήσεις που αφορούν αλλαγές προτίμησε να τις καταθέσεις προς το τέλος της εβδομάδας αφού το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοεί περισσότερο. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα για αυτό πάρε τα πάνω σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template