«Όχι» στην ΠτΔ από τον Κ.Βελόπουλο: «Με ΛΟΑΤΚΙ και «μετανάστες» δεν εορτάζεται η αποκατάσταση της Δημοκρατίας»

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Ελληνική Λύση δεν θα συμμετάσχει στην δεξίωση για την «47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας» "καρφώνοντας" την προεδρία παράλληλα για τις επιλογές της σχετικά με τους προσκεκλημένους.

Αξιότιμη κα Πρόεδρε,

Η Ελληνική Λύση λαμβάνοντας την πρόσκληση σας, ζήτησε εγγράφως (με επιστολή, η οποία εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από την υπεύθυνη για την ετήσια εκδήλωση της Προεδρίας, επί της επετείου αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας, να ενημερωθεί ποιοι άλλοι εκτός από τους θεσμικούς, πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες θα παρίστανται στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας, περιέργως, ουδέποτε απάντησε στο γραπτό αίτημα μας και μέσω διαρροών (σε επιλεγμένα ΜΜΕ) που ουδέποτε διαψεύστηκαν, διέδιδε ότι θα προσκληθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση φορείς και ομάδες ανθρώπων, που δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και δημοκρατία, όπως οι αγωνιστές της Κύπρου, Έλληνες και Κύπριοι αδελφοί μας αλλά και αντιστασιακοί που πολέμησαν και αγωνίστηκαν για την Δημοκρατία.

Προκαλεί κατάπληξη το γεγονός της μη απαντήσεως και στο εύλογο ερώτημά μας, όπως οι διαρροές που αφορούν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση αυτή π.χ.ΛΟΑΤΚΙ, «μετανάστες» κλπ.

Η Ελληνική Λύση με την θεσμική της ιδιότητα δεν θα μπορούσε να νομιμοποιήσει με την παρουσία της ασεβείς ενέργειες και πράξεις εναντίον της ιστορικής μνήμης και τιμής απόόπου και αν προέρχονται.

Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλετε να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είναι «προσωπική», ώστε να καλείτε φορείς και πρόσωπα ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, αλλά είναι εκδήλωση της Ελληνικής Δημοκρατίας, την οποία εκπροσωπείτε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αυτές οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής δεν μπορεί να γίνουν εργαλείο προώθησης ιδεοληψιών ή προσωπικών απόψεων περί «πολιτικής ορθότητας», διότι έτσι αμαυρώνεταιη ίδια η σημασία της επετείου.

Μετά τιμής

Κυριάκος Βελόπουλος
Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template