ΒΙΝΤΕΟ- Καρέ καρέ η επίθεση με μαχαίρι του μανιακού στου Ζωγράφου-Έτρεχαν να σωθούν!!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το lawandorder.gr, φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει ένα τραπέζι έξω από φούρνο, στο οποίο κάθονται δύο άνδρες.
Αμέσως ξεκινάει να μαχαιρώνει τον έναν, πλησιάζοντάς τον από πίσω, ενώ ο δεύτερος άνδρας κοιτάζει εμβρόντητος και λίγο αργότερα απομακρύνεται από το σημείο.

Στο πλάνο φαίνονται και άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στο φούρνο οι οποίοι επίσης κοιτάζουν το αποτρόπαιο θέαμα σοκαρισμένοι.
Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκινούν λίγο μετά τις 09.30 το πρωί. Ο 54χρονος, δραπέτης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί από τον περασμένο Δεκέμβρη, βγαίνει από το σπίτι του οπλισμένος.

Με το μαχαίρι στα χέρια αρχίζει να επιτίθεται διαδοχικά σε 4 άτομα που δεν έχουν περιθώρια αντίδρασης. Πρώτο του θύμα, ο ιδιοκτήτης του φούρνου της γειτονιάς.

Επόμενο θύμα ένας 17χρονος που έτρεξε αιμόφυρτος για βοήθεια σε κοντινό φαρμακείο. Ο δράστης βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Ακόμα ένας νεαρός τραυματίζεται από το ίδιο μαχαίρι και μπαίνει στο κομμωτήριο της περιοχής για να γλιτώσει.

Πίσω του, μία κοπέλα που επέστρεφε από τη λαϊκή, μαχαιρωμένη εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Τα 4 άτομα έχουν τραυματιστεί και ο δράστης παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του. O 54χρονος, που έχει αρχίσει να αυτοτραυματίζεται με το ίδιο μαχαίρι, τηλεφωνεί στην αστυνομία. Τους λέει ότι μαχαίρωσε κόσμο, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει και τους ζητά να πάνε στο σημείο, κάτι που γίνεται λίγα λεπτά αργότερα.

Ζωντανός και ελαφρά τραυματισμένος οδηγείται φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 54χρονος είχε διαφύγει από το ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί λίγες μέρες μετά την εισαγωγή του, στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη.

Τα 4 θύματα της επίθεσης τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο 17χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο Ελπίς και θα μεταφερθεί σε ένα άλλο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μία μικροεπέμβαση.


Ο 54χρονος άνδρας που σκόρπισε τρόμο να πανικό το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου, όταν άρχισε να επιτίθεται σε περαστικούς κρατώντας μαχαίρι, τραυματίζοντας είναι δραπέτης ψυχιατρείου και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος είχε διαφύγει από το ψυχιατρείο τον Δεκέμβριο του 2020.
«Προσπαθήσαμε να τον περιποιηθούμε, ενώ αιμορραγούσε»

«Ήρθε ένα παιδί να ζητήσει βοήθεια, σηκωθήκαμε όλοι για να το βοηθήσουμε. Το φέραμε εδώ στις καρέκλες και τον βάλαμε να ξαπλώσει. Προσπαθήσαμε να τον περιποιηθούμε με τις πετσέτες, δίνοντάς του και νερό, ενώ αιμορραγούσε. Στη συνέχεια πήραμε το ΕΚΑΒ», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο «Dnews».



«Είχε βαθιά πληγή στο χέρι»

«Μπήκε το παιδί που ήταν τραυματισμένο μέσα στο κομμωτήριο και ζήτησε βοήθεια. Είχε τραυματιστεί στο χέρι και στο στήθος. Στο χέρι είχε βαθιά πληγή. Το γνωρίζω το παιδί. Είναι γείτονας και 17 ετών. Στη συνέχεια καλέσαμε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το παιδί που τραυματίστηκε μίλησε με τη μητέρα του και είπε πως είναι καλά. Τον δράστη δεν τον ξέρω, δεν αποκλείω να το έχω δει ξανά. Δεν γνωρίζω εάν έχει κάνει ξανά επίθεση», τόνισε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, όπου ζήτησε βοήθεια ένας από τους τραυματίες

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template