ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 16 έως 22 Αυγούστου 2021

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως είναι ευκαιρία να γεφυρώσεις αποστάσεις, να λύσεις διαφορές και να βρεις τις ισορροπίες σου καθώς το συναίσθημα τουλάχιστον αυτήν την περίοδο είναι σημαντικό για σένα. Η Πανσέληνο στις 22/8 σε βοηθά να διευθετήσεις εργασιακές υποθέσεις και εκκρεμότητες και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού έχεις μια ιδιαίτερα εποικοδομητική εβδομάδα μπροστά σου για να προωθήσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, να προσθέσετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και να πείτε πράγματα που τόσο καιρό αποφεύγατε ή φοβόσασταν. Εσύ που είσαι μόνη, άφθονο φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό αυτήν τη βδομάδα για σένα.

Ταύρος
Η Αφροδίτη αυτήν τη βδομάδα περνά στο ζώδιο του Ζυγού και επισημαίνει την ανάγκη σου για περισσότερη οργάνωση και τάξη στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της. Η Πανσέληνος στις 22/8 στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο ευνοεί τον τομέα των εργασιακών σου φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις αλλά και πιθανά νέες προτάσεις. Φρόντισε να μην αφήσεις εκκρεμότητες γιατί ήδη έχουν συσσωρευτεί αρκετές. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί συναισθηματικά ζητήματα και φέρνει ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η διάθεση σας για νέες ευχάριστες δραστηριότητες σας βοηθά να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται μια ήδη υπάρχουσα σχέση σου να αλλάξει μορφή. Μην φοβηθείς να το ζήσεις γιατί οι προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό είναι πολλές.

Δίδυμοι
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεση σου ανεβαίνει και αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου αλλά και να διασκεδάσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε οικογενειακά θέματα που επανέρχονται στο προσκήνιο με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 22/8. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι υποτονικές όμως και αρκετά ικανοποιητικές αυτήν τη βδομάδα. Η επικοινωνία είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή καθώς πολλές συζητήσεις μπορεί να παρεκτραπούν ή να θολώσουν το τοπίο ακόμα περισσότερο. Ίσως ο περιορισμένος προσωπικός χρόνος σου να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε τουλάχιστον αυτός που σου απομένει να είναι ουσιαστικός. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση σου υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.


Καρκίνος
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού με το ξεκίνημα της εβδομάδας βελτιώνονται οι συνθήκες στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Βρίσκεις ευκολότερα τις λύσεις που πιθανά μέχρι χθες να σου φαινόταν δύσκολες ή επώδυνες. Η Πανσέληνος στις 22/8 σου δίνει τη δυνατότητα μιας επανεξέτασης του τρόπου που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συνάδελφους προκειμένου να διευκολυνθούν με τη βοήθεια τους οι υποθέσεις σου. Στιγμές έντασης ή διαφωνιών που προκαλεί η σύνοδος Ερμή – Άρη αντιμετώπισε τες με καλή διάθεση και χιούμορ. Φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου και να εξοικονομήσεις χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να αξιολογήσεις σωστά νέες γνωριμίες.

Λέων
Ευχάριστη και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού σε κάνει πιο επικοινωνιακή και γεννά φρέσκιες, πρωτότυπες ιδέες. Από την άλλη δέχεσαι προτάσεις για διασκέδαση, επαφές και συναντήσεις με φίλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 22/8 ευνοεί νέες συνεργασίες και σου δίνει την ευκαιρία να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα. Μην υποτιμάς καμία νέα πρόταση προτού εξετάσεις εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να αναμειγνύονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μόνοι σας θα βρείτε τη χρυσή τομή και θα καταφέρετε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι ενέργειες της εβδομάδας υπόσχονται πολλά και ευχάριστα για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Ξεκινά μια περίοδος που μπορείς να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις αρχές της εβδομάδας. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κι έτσι μπορείς μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία να καταλήξεις σε μια συμφωνία που ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου. Αρκετά σημαντικό είναι να κερδίσεις συμμάχους στον τομέα των εργασιακών σου. Στιγμές έντασης μην επιτρέψεις να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπο σου. Μην θεωρείς δεδομένο τον ερωτικό σύντροφο σου και μην υποτιμάς τις προσπάθειες που κάνει να σε πλησιάσει. Ανταποκρίσου στα καλέσματα του και ανταπόδωσε του τα συναισθήματα και την αφοσίωση. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο από το ξεκίνημα της εβδομάδας και ίσως είναι καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε βαραίνει, να διασκεδάσεις, να φροντίσεις τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου. Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά απαιτούν την προσοχή σου. Μην λες πολλά και μην εμπιστεύεσαι άτομα που το ένστικτο σου σε προειδοποιεί. Παρόλα αυτά η δημοτικότητα σου ανεβαίνει και μπορείς να πείσεις τους πάντες. Είναι ευκαιρία να τονώσεις το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορείτε να οργανώσετε μια μετακίνηση, ένα ταξίδι, να μιλήσετε περισσότερο και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και φέρνει μοναδικές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αρκεί να είσαι έτοιμη να κρίνεις με αντικειμενικότητα προσπάθειες, προσόντα και χαρίσματα.

Σκορπιός
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου, βάζεις σε προτεραιότητα τα θέλω και τις επιθυμίες σου καθώς και τα πραγματικά σου συναισθήματα. Η Πανσέληνος στις 22/8 ανεβάζει το πάθος και την επαναστατικότητα σου, στοιχεία και συναισθήματα που μπορούν εύκολα να σε οδηγήσουν σε υπερβολές. Για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και ό,τι έχεις να του πεις να του το εκφράσεις με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Μόνο έτσι θα μπορέσει κι αυτός να καταλάβει τι κάνει λάθος και να το διορθώσει. Εσύ που είσαι μόνη, προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο πνίγοντας το παρελθόν. Αναγνώρισε τι ακριβώς σου συμβαίνει και τι πραγματικά έχεις ανάγκη.

Τοξότης
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και είναι η στιγμή της κοινωνικοποίησης, της διασκέδασης και των νέων γνωριμιών. Η Πανσέληνος στις 22/8 φέρνει νέες ευκαιρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου. Στα επαγγελματικά μπορεί να σου υποσχεθούν πράγματα που θα πρέπει να διεκδικήσεις επίμονα προκειμένου να σου δοθούν. Θα πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν σου χαρίζεται και ό,τι σου δίνεται, σου δίνεται ως ανταμοιβή των κόπων, των προσπαθειών και των θυσιών σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται πολλά για τη συναισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις εσύ είναι το να μην αφήσεις να επέμβουν στη σχέση σας τρίτα πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου, τις επαφές και τις εξόδους με φίλους. Μια νέα γνωριμία φαίνεται να σου αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Αιγόκερος
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει έμφαση στον τομέα των εργασιακών σου. Πρόσεξε και έλεγξε την παρορμητικότητα σου και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα που όλα υπολειτουργούν και κάνε τις στρατηγικές σου. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν αυτήν τη βδομάδα ευνοούν τα συμφέροντα σου για αυτό μη φοβηθείς να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Βρείτε τη χρυσή τομή με τον αγαπημένο σου και ικανοποιήστε τις ανάγκες και των δύο. Μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις τις δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι ευχάριστο φαίνεται να προκύπτει για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού αυξάνει την αισιοδοξία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Η Πανσέληνος στις 22/8 στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο πιθανά να επαναφέρει θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος στο προσκήνιο. Αυτό το διάστημα απόφυγε τις υπερβολές και πες όχι σε κακές συνήθειες του παρελθόντος. Καθώς όλα υπολειτουργούν στα εργασιακά είναι ευκαιρία να κάνεις μια αναθεώρηση στα σχέδια σου, να εντοπίσεις τα λάθη και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις και ενέργειες. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σου που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Πες λίγα και κάνε πολλά. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν θέματα του παρελθόντος. Μια επανασύνδεση ή μια επαναπροσέγγιση δεν αποκλείεται να σε βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Ιχθείς
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενισχύει και φέρνει στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου ανεβάζοντας τη γοητεία σου στα ύψη. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που δεν μπορείς να λύσεις άμεσα και να μην φορτίζεσαι με αδιέξοδες σκέψεις που χρειάζονται το χρόνο τους. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις στα εργασιακά προσπάθησε να τις αποφύγεις και διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Ευκαιρίες προκύπτουν από το πουθενά τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου, για αυτό φρόντισε να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για νέα γνωριμία, είτε για άτομο του παρελθόντος.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template