ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα,Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού, ευνοώντας την επικοινωνία και τη δεξιότητα σου να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στις απαιτητικές εργασιακές υποθέσεις σου καθώς η ενέργεια σου είναι περιορισμένη. Φρόντισε τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και χρησιμοποίησε την εύνοια του Ερμή από τη νέα του θέση για συζητήσεις ή πιθανά νέες συμφωνίες. Με μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε με τον αγαπημένο σου να λύσετε θέματα που νιώθετε να επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ σας ή να δημιουργούν αποστάσεις. Μέσα από το οικείο ή επαγγελματικό περιβάλλον σου δεν αποκλείεται να δοθεί τέλος στη μοναξιά σου.

Ταύρος
Μπορείς εύκολα αυτήν τη βδομάδα να προγραμματίσεις και να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου καθώς ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Δώσε προτεραιότητα στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων έτσι ώστε να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις απαιτούν την προσοχή σου στα εργασιακά. Η νέα θέση του Ερμή λειτουργεί βοηθητικά στην προώθηση των σχεδίων και ιδεών σου. Παρελθοντικά θέματα ή και προτάσεις δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους όμως με ευνοϊκότερους όρους. Απόλαυσε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με τον αγαπημένο σου, προσέχοντας προς το τέλος της τις περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τα κριτήρια ή το ένστικτο σου σε γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Ξεκίνησε δυναμικά και αισιόδοξα τη βδομάδα σου, θέτοντας ένα σωστό και αυστηρό πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου. Όσο η καθημερινότητα επιστρέφει τόσο οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Κάποια εργασιακά ζητήματα που πιθανά επανέρχονται χρειάζονται προσοχή. Μπορεί τα επαγγελματικά να μην βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου κάποιες υποθέσεις όμως ή εκκρεμότητες δεν σηκώνουν αναβολή. Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση ή και αναμοχλεύσεις του παρελθόντος. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση φρόντισε να μην επαναφέρεις προβλήματα ή δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος στο προσκήνιο. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή αναμνήσεις του παρελθόντος χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση.

Καρκίνος
Σπίτι και οικογένεια αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μπορείς ευκολότερα να λύσεις θέματα ή να πάρεις αποφάσεις. Η χρήση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων σου στα εργασιακά μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδια σου και να διοχετεύσεις σωστά την ενέργεια σου. Προς το τέλος της εβδομάδος απόφυγε τις αποφάσεις ή τις συζητήσεις που από αυτές θα εξαρτηθεί ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξης σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου ή μια υπόσχεση για το μέλλον. Μην αποφεύγεις τις συζητήσεις μαζί του αν πραγματικά δεν θέλεις να διαταράξεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, τα προσωπικά και αισθηματικά σου φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν στιγμές έντονου φλερτ.


Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργώντας σου την ανάγκη προσέγγισης αγαπημένων προσώπων και διαπροσωπικών σχέσεων. Επίσης ξεκινά μια περίοδος που η επικοινωνία σου βελτιώνεται και ευνοεί τις νέες ιδέες στα εργασιακά και την επέκταση κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που μπορούν να σε βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Η καλή σου διάθεση βοηθά την συναισθηματική σου ζωή και βελτιώνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί, να διασκεδάσετε και να προσθέσετε νέους κοινούς φίλους στην καθημερινότητα σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο σου περιβάλλον δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον και να σε βοηθούν να αξιολογήσεις τον εαυτό σου καλύτερα απεγκλωβίζοντάς σε από το δύσκολο παρελθόν.

Παρθένος
Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο και στο επίκεντρο του ενδιαφέρον σου τον τομέα των οικονομικών σου. Είναι μια καλή περίοδος που μπορείς να βρεις νέες ιδέες για την εξοικονόμηση χρημάτων ή την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, ρυθμίσεων ή αγορών. Οι συζητήσεις στα εργασιακά είναι σημαντικές και πιθανά να φέρουν νέες προτάσεις και ευκαιρίες. Προτού βέβαια καταλήξεις σε αποφάσεις καλό θα ήταν να εξετάσεις κάθε πιθανότητα και λεπτομέρεια. Βρείτε λύσεις στις όποιες διαφορές ή και προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η ειλικρίνεια μεταξύ σας είναι σημαντική για αυτό περιόρισε τον εγωισμό σου και άσε να φανούν οι αλήθειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από νέες γνωριμίες. Απόλαυσε το φλερτ και ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου χωρίς να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις από την πρώτη ματιά.

Ζυγός
Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και η δημόσια εικόνα σου ενισχύεται με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Η επικοινωνία σου ενισχύεται δίνοντας σου τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Φρόντισε την προώθηση ή τη διεκπεραίωση των εργασιακών υποχρεώσεων σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας καθώς όσο κυλά η βδομάδα η ενέργεια ή διάθεση σου για δουλειά μειώνονται και οι προτεραιότητες σου αλλάζουν. Είναι κατάλληλη η περίοδος για να συζητήσετε και να λύσετε τα όποια θέματα επιβαρύνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται και μπορείς να κατακτήσεις εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα διαλείμματα σου, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να ενεργοποιήσεις την κοινωνική σου ζωή και να επιδιώξεις συναρπαστικές συναντήσεις. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Θα μπορούσες αυτήν τη βδομάδα να δεχτείς συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου, καθώς και νέες προτάσεις. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανασφάλειες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, σκέψου θετικά και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου ειδικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και σπάσε τον πάγο. Άφησε τα συναισθήματα σου να τον παρασύρουν και φρόντισε να του κάνεις μικρές ενδιάμεσες εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου που θα βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Τοξότης
Μπορείς να πετύχεις σωστές διαπραγματεύσεις στις υποθέσεις αρκεί να δείξεις συνέπεια και αυτοσυγκράτηση στον τρόπο επικοινωνίας σου. Έχεις πρόσθετη ελευθερία στα εργασιακά και την προθυμία να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Να εξερευνήσεις νέα εδάφη λαμβάνοντας υπόψη βέβαια κινδύνους που όμως θα σου βγουν σε καλό. Διανύεις μια περίοδο που μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και βγείτε από το τέλμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξε τον ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σου από θαυμαστές και ανθρώπους που θα έκαναν το παν για να σε πλησιάσουν. Μην τους γυρίζεις την πλάτη και αξιολόγησε τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Αιγόκερος
Αυτή τη βδομάδα τα άστρα φαίνεται να δημιουργούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, για αυτό και θα πρέπει να κάνεις μια δεύτερη σκέψη προτού εκφράσεις τις ιδέες σου. Οι όψεις της εβδομάδας αγγίζουν τα θέλω σου και σου δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Να διαχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς και να προφυλαχτείς από το παρασκήνιο που εμπλέκεται γύρω σου. Άλλαξε τις συνήθειες και τα μοτίβα καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και πρόσθεσε έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στο κλίμα. Καλώς ή κακώς εσύ είσαι αυτή που κινείς τα νήματα και δεν σου επιτρέπεται να μένεις άπραγη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή για σένα. Επειδή λοιπόν ο πρώην φαίνεται να επανέρχεται, πρόσεξε και σκέψου τι θα κάνεις. Αν αξίζει τον κόπο ή όχι εσύ θα το αποφασίσεις.

Υδροχόος
Νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς και να αναλύσεις τα σχέδια σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου αυτή τη βδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημα της. Οι όψεις της εβδομάδας σε κάνουν πιο κοινωνική και ενισχύουν την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες μαζί σου. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να μοιραστείς απόψεις αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε αγχώνουν ακόμα περισσότερο. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε στους στόχους και τις ικανότητες σου. Θέλεις και έχεις ανάγκη μια ανανέωση ή και κάποιες αλλαγές όμως θα πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα χωρίς βιασύνες. Ανάπτυξε την κοινωνικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μοιραστείτε παρέες, οργανώστε εξορμήσεις και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα σου αυτό το διάστημα σου δημιουργούν διλήμματα ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές σου. Κοίτα να περάσεις καλά κι όταν λάβεις τα βέλη του έρωτα θα τα καταλάβεις.

Ιχθείς
Τίποτα δεν μπορεί να φρενάρει την ενέργεια σου αυτή τη βδομάδα. Η διάθεση σου ανεβαίνει και ίσως λόγο του ρομαντισμού και της παιδικότητας που αναβλύζει από μέσα σου ίσως να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Μπορείς να πλησιάσεις ανώτερους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να αναπτύξεις μια πιο προσωπική σχέση μαζί τους αποφεύγοντας τις διαφωνίες μαζί τους. Οι ενέργειες της εβδομάδας επηρεάζουν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποια πράγματα μπορεί να σε δυσαρεστούν όμως θα πρέπει να βρεις και τις λύσεις. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Να κάνετε πράγματα μαζί διαφορετικά από ότι συνήθως, να διασκεδάσετε και να αποφύγετε ανταγωνισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μη μελαγχολείς και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να περάσεις καλά, να φλερτάρεις που θα είναι πραγματικά κρίμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template