ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα,Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Βρες τρόπους αυτήν τη βδομάδα να ανεβάσεις την ενέργειά σου καθώς νιώθεις αρκετά κουρασμένη και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Ο κυβερνήτης σου Άρης στις 15/9 περνά στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ενίσχυσε τις σχέσεις και την κοινωνικότητα σου στα εργασιακά. Διαφορετικές απόψεις και νέοι άνθρωποι σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ανακαλύψεις νέα κίνητρα. Στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και αν χρειαστεί βάλε λίγο νερό στο κρασί σου. Ο τρόπος που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή καθώς απλές και καθημερινές συζητήσεις μπορούν να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, εάν έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία δεν αποκλείεται να νιώσεις μια απογοήτευση καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία του Άρη αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού σου υπενθυμίζει πως πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, να περιορίσεις τις κακές συνήθειες που βλάπτουν το σώμα σου και να ξεκουραστείς περισσότερο. Το άγχος της καθημερινότητας σε καταβάλλει για αυτό φρόντισε να σκέφτεσαι θετικά. Θέσε ένα πρόγραμμα στα εργασιακά και ακολούθησέ το πιστά. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές καθώς και οι ευκαιρίες. Ωστόσο απόφυγε να δεσμευτείς και να πάρεις αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού και ανανέωσε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάποιες δυσαρμονικές της όψεις μπορεί να δημιουργήσουν σκηνές ζηλοτυπίας και ανεξέλεγκτου πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και ταξινόμησε τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκινάς δυναμικά τη βδομάδα σου, η ενέργειά σου βρίσκεται στα ύψη και φαίνεται να καταφέρνεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου καθώς και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Ο Άρης στις 15/9 περνά στο ζώδιο του Ζυγού και κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές και γρήγορες ενέργειες και αποφάσεις. Κάποιες εργασιακές εξελίξεις σου δημιουργούν άγχος και κούραση. Με σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που εξυπηρετούν τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Στιγμές έντασης στα μέσα της εβδομάδας προσπέρασέ τες και αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιέζεις καταστάσεις και ιδιαίτερα νέες γνωριμίες. Άφησέ τες να εξελιχθούν από μόνες τους και συγκράτησε την ανυπομονησία σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού αυτήν τη βδομάδα αγγίζει τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βρείτε από κοινού λύσεις στα όποια ζητήματα υπάρχουν ή στις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Παρορμητικές ή βιαστικές ενέργειες μπορούν να επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Πρακτικές υποθέσεις σου στα εργασιακά σου δημιουργούν ψυχική κούραση και μια αίσθηση στασιμότητας. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να αποφύγεις αποφάσεις ή αλλαγές καθώς και το να βοηθήσεις στη διατήρηση των ισορροπιών στις σχέσεις με συναδέλφους. Παρά τη θετική για εσένα Αφροδίτη κάποιες δυσαρμονικές όψεις της αυτήν τη βδομάδα πιθανά να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κοινές ευχάριστες δραστηριότητες θα βοηθήσουν και θα κατευνάσουν τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε την ανυπομονησία και την παρορμητικότητά σου για να μπορέσεις ευκολότερα να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού αυτήν τη βδομάδα φέρνει μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Μετακινήσεις και προβλήματα με συγγενικά πρόσωπα επίσης χρειάζονται την προσοχή σου. Η ατμόσφαιρα στα εργασιακά είναι αρκετά πιεστική και ίσως σου δημιουργηθεί η εντύπωση πως κάποιοι υποτιμούν τις ικανότητές σου. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους σου και μην επηρεάζεσαι από τις διαφορετικές απόψεις των άλλων. Μια δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης αυτήν τη βδομάδα -αν και κατά τα άλλα πλεονεκτική θέση για σένα, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Επινόησε ευχάριστες δραστηριότητες και ουδέτερες συζητήσεις για κάθε ενδεχόμενο. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι και ρίξε τις προσδοκίες σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού αυτήν τη βδομάδα σου προκαλεί άγχος σε σχέση με τα οικονομικά. Ευκαιρία να διαπιστώσεις και να παραδεχτείς πως κάνεις κάποια λάθη στη διαχείρισή τους και να τα διορθώσεις. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει καθώς διαπιστώνεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα. Καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στα εργασιακά καθώς και τα άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς. Οι στόχοι σου πλέον γίνονται ξεκάθαροι και ξέρεις προς ποια κατεύθυνση πρέπει και μπορείς να ακολουθήσεις. Η αναζήτηση εργασίας ευνοείται για αυτό βάλε τα δυνατά σου και στείλε τα βιογραφικά σου. Δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης προκαλούν μια απομάκρυνση από τον ερωτικό σύντροφο σου. Να θυμάσαι πως είναι προσωρινό και δεν πρέπει να σε καταβάλλει ή να σε απογοητεύσει. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις συμπεριφορές και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα απέναντι σε νέες γνωριμίες. Σε κάθε περίπτωση δώσε χρόνο προκειμένου να δεις τις αληθινές προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα σε βάζει σε μια διαδικασία εγρήγορσης και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για σένα, που παρόλο που έχει τις εντάσεις και τα άγχη της λειτουργεί στο τέλος ευνοϊκά. Ίσως κάποιες στιγμές να νιώσεις πως χάνεις την αίσθηση του χρόνου καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα αποζημιωθείς για αυτή σου την προσπάθεια. Γεμάτη είναι η εβδομάδα σου από εργασιακές υποχρεώσεις, ραντεβού και συναντήσεις που θα σου δώσουν νέα κίνητρα. Γενικά απόφυγε γρήγορες αποφάσεις και δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα μικρά γράμματα και τις λεπτομέρειες. Την προσωπική σου ζωή έχεις την τάση να την περνάς σε δεύτερη μοίρα κι αυτό μπορεί να προκαλέσει διαμαρτυρίες και παράπονα από τον ερωτικό σύντροφό σου. Ξέκλεψε χρόνο με κάθε τρόπο και δείξε του την αφοσίωσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτήν τη βδομάδα είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου και να διαγράψεις απαισιόδοξες σκέψεις από το μυαλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια και μπόλικο άγχος ως προς τη διεκπεραίωση των καθημερινών υποχρεώσεών σου. Η έμφυτη καχυποψία σου εντείνεται και σε απομακρύνει ακόμα κι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι απαιτήσεις των εργασιακών υποχρεώσεών σου αυξάνονται καθώς και ο ανταγωνισμός. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε τέτοιου τύπου παιχνίδια και μείνε πιστή στις απόψεις, τις αποφάσεις και τους στόχους σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο δικό σου ζώδιο όμως σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις και σου δημιουργεί ένταση για αυτό προτίμησε να μοιραστείς τις σκέψεις ή τις ανασφάλειές σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε τις σκέψεις και τις ανάγκες σου σε μια τάξη και μην αναλώνεσαι σε ευκαιριακές και πρόσκαιρες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε προδιαθέτει για νέες εμπειρίες, γνωριμίες, κίνητρα και γνωριμίες. Απόφυγε τον εκνευρισμό και μην γίνεσαι εριστική κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μετρίασε την παρορμητικότητά σου στα εργασιακά και μην εκμυστηρεύεσαι τα σχέδιά σου σε ανθρώπους που το ένστικτό σου σε προειδοποιεί. Κρυφός ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς επίσης το ένστικτό σου. Η κοινωνικότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου και οι κοινοί φίλοι θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Έχετε ανάγκη και οι δυο για νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα που θα σας προφυλάξουν από γκρίνιες και παράλογες απαιτήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον σου αρχίζει να αποκαθηλώνεται. Μην απογοητεύεσαι και μάθε να είσαι λιγότερο ενθουσιώδης. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στον εαυτό σου και αναγνώρισε τις αξίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει στο απόλυτο επίκεντρο τον τομέα των εργασιακών σου, δημιουργώντας ωστόσο εντάσεις, παρασκήνιο και αψιμαχίες. Η επικοινωνία με ομοϊδεάτες σου θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις στα θέλω σου και να αναθεωρήσεις κυρίως τους χρόνους που πρέπει να δράσεις. Νέα δεδομένα ή αλλαγές στα εργασιακά απαιτεί τουλάχιστον προσωρινά την προσαρμοστικότητά σου. Διατήρησε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με συναδέλφους και μην ανοίγεις τα χαρτιά που αφορούν στα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Αφροδίτη δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις αυτήν τη βδομάδα από το ζώδιο του Σκορπιού και δεν θα πρέπει να αφήσεις τα προσωπικά άγχη και τις ανασφάλειές σου να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού αυτήν τη βδομάδα ευνοεί τις νέες ενασχολήσεις καθώς η ανάγκη σου να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα μεγαλώνει. Μικρές αποδράσεις έτσι για την αλλαγή παραστάσεων θα σου κάνει καλό για αυτό επιδίωξέ τες. Νομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα πιθανά να σε απασχολήσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Την αναβλητικότητά σου στα εργασιακά την έχεις ήδη πληρώσει αρκετά για αυτό προσπάθησε να φανείς συνεπής και μην αυξάνεις τις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους που μπορούν να προκύψουν κυριολεκτικά από το πουθενά. Η Αφροδίτη δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις αυτήν τη βδομάδα, παρά την ευνοϊκή θέση της για εσένα. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου επιλέγοντας ευχάριστες δραστηριότητες για την καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες απογοητεύσεις που αφορούν νέες γνωριμίες αντιμετώπισέ τες με ρεαλισμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Η είσοδος του Άρη αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει στην επιφάνεια παρελθοντικά θέματα ή εκκρεμότητες που αφορούν κυρίως οικονομικά ζητήματα και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε την τακτοποίησή τους έτσι ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από το άγχος τους. Διαχειρίσου έξυπνα και προς όφελός σου συζητήσεις στα εργασιακά και μην αφήσεις κάποιους να εκμεταλλευτούν τις δικές σου ικανότητες. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και παρά τη δυσκολία συγκέντρωσης σου θα χρειαστεί να δείξεις συνέπεια. Μην αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Υποτίθεται πως δυσκολίες του παρελθόντος τις έχετε διαγράψει από το μυαλό σας. Φροντίστε να περάσετε όμορφα και να στηρίζει ο ένας τον άλλον γιατί διανύουμε δύσκολες εποχές. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου για επιστροφές και μην αιφνιδιαστείς αν δεις ένα πρόσωπο του παρελθόντος να επανέρχεται.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template