ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι σε καλή θέση για να επικοινωνήσεις με τα συναισθήματά σου, να λύσεις προβλήματα και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Καθώς προχωρούν οι ώρες η ανυπομονησία και η ανησυχία επιβραδύνουν τους ρυθμούς σου. Προσπάθησε να εξημερώσεις τις παρορμήσεις σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εξασφαλίζει γαλήνη και αρμονία. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε βιαστικούς χαρακτηρισμούς που αφορούν σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα ευνοεί τη μάθηση, την ανταλλαγή και την ανάπτυξη. Η βελτίωση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου για να κερδίσεις περισσότερα ή να αναλάβεις τις πρακτικές σου υποθέσεις λειτουργεί εξαιρετικά βοηθητικά. Ο Ερμής από αύριο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να στραφείς στο παρελθόν για απαντήσεις ή επανεξετάσεις. Αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρώσεις την ενέργειά σου σε ένα ιδιαίτερο έργο, χόμπι ή προσπάθεια. Η έκφραση των ιδεών σου και η ανταλλαγή πληροφοριών έρχεται φυσικά. Αργότερα σήμερα ωστόσο μπορεί να γίνεις λίγο ανυπόμονη και να παρεμποδίσεις τον εαυτό σου. Επίλεξε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. Εσύ που είσαι μόνη το παρελθόν σε επαναπροσεγγίζει.

Καρκίνος
Με τον Ερμή να προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του είναι καλύτερο να επεξεργαστείς έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παρά να ξεκινήσεις κάτι ολοκαίνουριο. Ωστόσο σήμερα είσαι άνετη με τους άλλους και βρίσκεις υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις. Όσο κυλούν οι ώρες συγκράτησε την παρορμητικότητά σου που μπορεί να παρεμποδίσει την πρόοδό σου. Στην ερωτική σου ζωή το παρελθόν επανέρχεται και ίσως να σου δημιουργήσει διλήμματα.

Λέων
Τα λάθη του παρελθόντος μπορεί να επανεμφανιστούν σήμερα και αύριο με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, αλλά αντί να αγχώνεσαι εκμεταλλεύσου τον χρόνο που έχεις για να επανεκτιμήσεις αυτό που κάνεις. Ακόμη και με αυτό το κλίμα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Καθώς οι ώρες κυλούν οι ανησυχίες επανέρχονται για θέματα που αφορούν σε προθεσμίες και εργασία.

Παρθένος
Ο Ερμής πρόκειται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του υποδηλώνοντάς σου την ανάγκη επανεξέτασης άλυτων ζητημάτων τις επόμενες εβδομάδες. Ακόμα κι έτσι η σημερινή μέρα είναι καλή για οικονομικές αποκαλύψεις ή υπέροχες ιδέες που σου δημιουργούν την αίσθηση ότι τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η ανυπομονησία όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου. Μια συναισθηματική αναστάτωση σου δημιουργεί την ανάγκη να σκαλίσεις λίγο το παρελθόν.

Ζυγός
Ο Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις τα τρέχοντα σχέδιά σου με νέους τρόπους και ίσως να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου. Η πνευματική ανάπτυξη και ευεξία μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αργότερα σήμερα ίσως να επηρεάσει το άγχος και η ανυπομονησία τη διάθεσή σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά έλεγξε τη νοσταλγία του παρελθόντος.

Σκορπιός
Σήμερα δίνεται ώθηση στην προσωπική ή την ιδιωτική σου ζωή και μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη του να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη συναισθηματική σου αναγνώριση, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Επίσης μπορείς να βρεις εξαιρετικό νόημα στο να βοηθάς τους άλλους, να υποστηρίζεις, να εργάζεσαι εθελοντικά ή να έχεις μια στενή σχέση. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η λήψη αποφάσεων μπορεί να μην είναι τόσο απλή και σε ενθαρρύνει να ψάξεις πιο βαθιά για απαντήσεις.

Τοξότης
Είναι πιθανό να βρεις σήμερα υποστήριξη για τις δημιουργικές σου προσπάθειες ή τα έργα σου. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή γνωστούς είναι ιδιαίτερα θετικές, σου δίνουν έμπνευση και χαρά. Μικρές αλλαγές και βελτιώσεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, την κοινωνική σου ζωή και τους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Όσο κυλούν οι ώρες έχεις την τάση να αντιδράς γύρω σου γρήγορα.

Αιγόκερος
Απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, χαλάρωσε και ξεκουράσου καθώς το επόμενο διάστημα είναι αρκετά απαιτητικό για σένα. Παρόλο που ο Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του η επικοινωνία σου με τους άλλους είναι ευρηματική και εποικοδομητική. Όσο κυλούν οι ώρες η ανυπομονησία σου προκαλεί ανησυχία και άγχος χωρίς ιδιαίτερο ή στοχευμένο λόγο.

Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι πολύτιμο για την πρόοδο ενός χόμπι, ενός δημιουργικού έργου ή μιας σχέσης. Είναι αναζωογονητικό να συνδέεσαι και να μοιράζεσαι ιδέες καθώς αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη και σίγουρη για τον εαυτό σου. Ωστόσο ο Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του και είναι πιθανές οι παρεξηγήσεις ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Ιχθείς
Τη σημερινή μέρα θέλεις να την αφιερώσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να αναγνωρίσεις, κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Η προετοιμασία του Ερμή για την ανάδρομη πορεία του ίσως σου δημιουργήσει την ανάγκη να ψάξεις απαντήσεις για θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Όσο κυλούν οι ώρες οι ανησυχίες σου κυρίως για τα εργασιακά μεγαλώνει καθώς θέλεις να φανείς συνεπής με ημερομηνίες και προθεσμίες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template