ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για το μέλλον και έχοντας έναν τελικό στόχο στο μυαλό σου η διάθεση και η παραγωγικότητά σου ανεβαίνουν. Η καταιγίδα ιδεών και οι συνεργασίες ευνοούνται καθώς και οι προσπάθειες δικτύωσης μπορούν να επιφέρουν οφέλη. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου απέναντι στον αγαπημένο σου αποδίδει και σας δένει περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις νέους θαυμαστές καθώς η προσωπικότητά σου λάμπει.

Ταύρος
Σήμερα εμπνέεσαι μέσα από τη φαντασία σου όμως καλό θα ήταν να κρατούσες τα πόδια σου στη γη. Το κίνητρο για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές μπορεί να έρθει μέσω μιας έντονης απόλαυσης από την εργασία. Το να φτάσεις στο τέλος μιας υπόθεσης μπορεί να είναι ικανοποιητικό καθώς βάζει τέλος στην πρόσφατη αβεβαιότητά σου. Σε ενδιαφέρει η μακροπρόθεσμη ασφάλεια και σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η επιθυμία να απολαύσεις τον εαυτό σου μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Οι ανταποδοτικές συνδέσεις μπορούν να συμβούν τώρα και η ανταλλαγή ιδεών βελτιώνει τη ζωή σου έστω και σε μικρά σημεία. Η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου λατρεύει τη δομή, την τάξη και την ασφάλεια και σε κάνει εξαιρετικά παραγωγική στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις τι θέλεις και προς ποια κατεύθυνση να στρέψεις το ενδιαφέρον σου.


Καρκίνος
Η γνώση των προτεραιοτήτων σου σε βοηθά να προσδιορίσεις τι πρέπει να κάνεις και τι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, έτσι ώστε να έχεις την ανάπτυξη που επιθυμείς. Η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής ή των σχέσεών σου με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί σήμερα να είναι ένα κίνητρο. Ακόμα και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να αυξάνει τα συναισθήματά σου, η αρμονική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο έχει υπέροχα αποτελέσματα. Η φροντίδα των λεπτομερειών στα εργασιακά έχει νόημα. Η συναισθηματική σου ζωή περιλαμβάνει υπέροχες εκπλήξεις.

Λέων
Η ταξινόμηση και η οργάνωση των προσπαθειών σου μπορεί να έχει αποτελέσματα σήμερα. Βλέποντας τα πράγματα με πιο ρεαλιστικούς τρόπους βοηθάς στη βελτίωση των σχεδίων και επιδιώξεών σου. Μια αρμονική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να απλοποιήσεις τα πράγματα ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Η συνεργασία και η διαπραγμάτευση στα εργασιακά ευνοείται. Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδηλώνει μεγαλύτερη ανάγκη για ξεκούραση και αποκατάσταση.

Παρθένος
Η εστίαση στις άμεσες προτεραιότητές σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταποδοτική σήμερα. Οι ευθύνες σου χρειάζονται μια πρακτική αντιμετώπιση και οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οργάνωση και τακτοποίηση είναι υπέρ της σημερινής όψης Ήλιου – Κρόνου. Ενώ οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν την υπομονή, την πρακτικότητα και την αξιοπιστία σήμερα μπορεί να είναι λίγο βαρετό. Μια έξυπνη οπτική στα χρήματα και τα εργασιακά θα κατευνάσουν τις ανησυχίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον.

Ζυγός
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Κρόνο καθιστώντας τη μέρα κατάλληλη για την τακτοποίηση της ζωής σου σε σημαντικά σημεία. Απλές δραστηριότητες, όπως άσκηση ή αποσυμπίεση σε βοηθούν να δεις και να σκεφτείς πιο καθαρά. Είναι μια καλή στιγμή για αυτοπειθαρχία που περιλαμβάνει χόμπι ή δημιουργική εργασία. Ο ερωτικός σύντροφός σου ακολουθεί κάθε σου επιθυμία. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται.

Σκορπιός
Οι σημερινές μετακινήσεις δημιουργούν μια όμορφη αίσθηση στην οικογενειακή και συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις τρόπους για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω, καθώς εστιάζεις σε στρατηγικές για τη βελτίωση της ζωής σου. Στα επαγγελματικά διαπιστώνεις ότι οι πιο συντηρητικές προσεγγίσεις ή παραδοσιακές μέθοδοι λειτουργούν καλύτερα αυτήν τη στιγμή. Ο συναισθηματικός σου τομέας παίρνει τα πάνω του.

Τοξότης
Αναζητάς σαφήνεια, αποτελέσματα και καθορισμένους στόχους. Εάν δεν υπάρξουν άμεσες απαντήσεις σήμερα -κάτι που είναι πολύ πιθανό με τον ανάδρομο Ερμή, τότε είναι λογικό να αναζητήσεις λύσεις σε πιο μικρά προβλήματα. Με αυτή όμως την εποικοδομητική στάση μπορείς να πετύχεις πολλά. Οι προσδοκίες σου είναι πιο λογικές από ότι συνήθως κι αυτό σε βοηθά να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου ετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Οι σημερινές μετακινήσεις σε βοηθούν να απλοποιήσεις τη ζωή σου με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου. Ζητήματα που σημαίνουν περισσότερα για σένα είναι εμφανή κι αυτό ενισχύει τις δυνάμεις σου για συγκέντρωση. Η ρεαλιστική σκέψη στα εργασιακά σε κάνει να καθορίζεις σωστά τις προτεραιότητές σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά ξανά πάθος και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν σε ξεσηκώνει ευχάριστα.

Υδροχόος
Μια ιδιαίτερη επιδίωξη ή ενδιαφέρον μπορεί να σε παρακινήσει να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ βρίσκεσαι σε εξαιρετική φόρμα για μάθηση, καθοδήγηση και διδασκαλία. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο βοηθώντας σε να δεις την ευεργετική πλευρά της διέλευσης του στο δικό σου ζώδιο. Επιπλέον μελέτη στα εργασιακά και ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου σε κάνει πιο φιλόδοξη. Η ερωτική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Ιχθείς
Οι σημερινές μετακινήσεις σε ενθαρρύνουν να ονειρευτείς, να φανταστείς καθώς και να οργανώσεις ή να απλοποιήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Υποστηρικτικές επιρροές που προέρχονται από απροσδόκητα μέρη ή από τα παρασκήνια ευνοούν θέματα καριέρας. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template