ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.......

Κριός

Μαθαίνοντας νέα πράγματα σήμερα και όσο πιο απασχολημένη είσαι τόσο περισσότερη ικανοποίηση νιώθεις. Η αυτοέκφρασή σου διευκολύνεται. Προτίμησε να μιλάς χωρίς να μπλέκεις το συναίσθημά σου, κυρίως στα εργασιακά. Κράτα την συναισθηματική έκφρασή σου για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κρατάς πράγματα μέσα σου.

Ταύρος
Αυτές τις μέρες οι σκέψεις σου επικεντρώνονται σε πρακτικές υποθέσεις. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για χαλάρωση και ξεκούραση, έστω κι αν χρειαστεί να αφήσεις κάποιες υποθέσεις σου για λίγο πίσω. Μην υπόσχεσαι αιώνιες δεσμεύσεις στον αγαπημένο σου καθώς υπάρχει η πιθανότητα να το μετανιώσεις αργότερα. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιθυμείς μια επανασύνδεση τουλάχιστον βάλε τα όριά σου.

Δίδυμοι
Ικανοποίηση σου δημιουργεί η έκφραση των ιδεών σου σήμερα. Θα σου αρέσει να βοηθήσεις κάποιον να λύσει ένα πρόβλημα ή θα εστιάσεις σε μερικά από τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Πρόσεξε τον πειρασμό του να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις στα εργασιακά. Η αισιοδοξία που νιώθεις για τη συναισθηματική σου ζωή αυξάνει τη γοητεία σου.


Καρκίνος
Η εκπλήρωση των ευθυνών σου σήμερα είναι σημαντική για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση. Ωστόσο είναι λογικό να αναζητάς διαφορετικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου. Μια αλλαγή του ρυθμού στα εργασιακά μπορεί να επηρεάσει θετικά την παραγωγικότητά σου. Διατήρησε τις προσδοκίες σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσγειωμένες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Λέων
Είναι μια καλή στιγμή να παρακολουθήσεις τα γεγονότα και να αποκτήσεις νέες προοπτικές για ένα θέμα. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι τις ιδέες, τις δεξιότητες, τα ταλέντα ή τις γνώσεις σου με τους άλλους. Σήμερα μπορείς να βάλεις όλη τη θετική σου ενέργεια στα εργασιακά και να διακριθείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξεχωριστή γνωριμία σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Παρθένος
Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις παραγωγικές σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σου, τις σημαντικές μεταβάσεις ή την καριέρα σου. Στοχεύεις στο να ηρεμήσεις τις ανησυχίες σου ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις θετικές δονήσεις γύρω σου. Αν έχετε κοινό ταμείο με τον αγαπημένο σου αποφύγετε τις διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές μπορεί να κινούνται με διακριτικότητα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να υποστηρίζουν τον ψυχικό κόσμο σου περισσότερο από το συνηθισμένο, την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών, τη λήψη αποφάσεων. Έχεις τη διάθεση να αναπτυχθείς διανοητικά και να επιδιώξεις περισσότερα στα εργασιακά. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου υπάρχει μια ένταση που πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα στον εργασιακό χώρο φλέρταρε με διακριτικότητα.

Σκορπιός
Έχεις την τάση να μηδενίζεις τις ατέλειες και τις ανισορροπίες σήμερα και μπορείς να πετύχεις πολλά στις προσπάθειές σου να επαναφέρεις τα πράγματα σε τάξη. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για έρευνες όλων των ειδών, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σου. Επιθυμίες δημιουργούνται ξαφνικά αλλά πιθανότατα προέρχονται από ανησυχία και όχι από πραγματική ανάγκη. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Τοξότης
Μιλώντας ή σκεπτόμενη αντικειμενικά ειδικά για τη δυναμική της σχέσης σου με έναν συνεργάτη ή ένα οικείο σου πρόσωπο, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις να υποσχεθείς πάρα πολλά ή να υπερεκτιμήσεις τα συναισθήματα ή τις ικανότητές σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πως μπορείς να κάνεις τα πάντα όμως μην φτάνεις στην υπερβολή. Η ενέργειά σου στα εργασιακά σε κάνει εξαιρετικά παραγωγική.

Αιγόκερος
Η μέρα ευνοεί τις ελαφριές και ευχάριστες συζητήσεις και ίσως να θελήσεις να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από προβλήματα -τουλάχιστον προσωρινά. Οι άνετες και οικείες δραστηριότητες ενισχύουν τη διάθεσή σου. Καθώς προχωρά η μέρα προσπάθησε να διατηρείς ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου στα αισθηματικά.

Υδροχόος
Η κοινή χρήση των ιδεών και οι συζητήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικές. Οι γύρω σου ανταποκρίνονται και έχουν την τάση να κατανοούν τις προθέσεις πίσω από τις επικοινωνίες σας. Η διάθεσή σου μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω της όμως δεν χάνεις τη φόρμα και τον προγραμματισμό σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί σε κάποια σημεία να σου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσεις τη γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ όμως μην επενδύεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την επιβράδυνση των ρυθμών σου ώστε να μπορείς να εστιάσεις στον εαυτό σου και να χτίσεις τη δύναμή σου ή την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεσαι. Οι οικείες και γειωτικές δραστηριότητές σου ταιριάζουν καλύτερα σήμερα. Στόχος σου στα επαγγελματικά είναι να απολαύσεις τις ιδέες των άλλων χωρίς να επενδύεις πολύ γρήγορα. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template