Θείος του 40χρονου δράστη:«Η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που σας προσφέρουμε»

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο θείος του 40χρονου δράστη της δολοφονίας και αυτόχειρα στην Ρόδο για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής ο θείος του δολοφόνου της Ντόρας κατηγόρησε τα media ότι παρουσιάζουν μία κακή εικόνα για τον ανιψιό του και τόνισε πως «ορισμένες πράξεις των γυναικών οδηγούν τους συντρόφους τους σε ακραίες συμπεριφορές».

Όπως είπε, απευθυνόμενος στα Μέσα, «παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή». «Δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε», είπε για τον ανιψιό του και συμπλήρωσε πως «η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει».

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι», είπε.
Την ίδια ώρα, παράλληλα με τα όσα ακούγεται να λέει ο θείος του δολοφόνου, στο στούντιο του ΑΝΤ1 επικρατεί παγωμάρα, με τους δημοσιογράφους να κοιτούν αποσβολωμένοι μη μπορώντας να αντιδράσουν.
Χαρακτηριστικές είναι οι κινήσεις της Φαίης Σκορδά η οποία δίχως να ακούγεται εμφανίζεται να φωνάζει «τι λέει».

Στην συνέχεια της εκπομπής και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη, η Φαίη Σκορδά λέει πως «κάποιος θα νόμιζε πως είναι φάρσα αυτό». «Έχω πάθει σοκ, δεν το πιστεύω», λέει στην συνέχεια.

Δείτε βίντεο:





«Το έκανε από την μεγάλη του αγάπη»

Από την άλλη την αγανάκτηση των χρηστών του διαδικτύου έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας του 40χρονου, οι οποίοι πάνω στον δικό τους πόνο προσπάθησαν να δικαιολογήσουν με την στάση τους την πράξη του παιδιού τους.

Ο πατέρας του έφτασε να πει στον Alpha την Πέμπτη πως το παιδί του ο,τι έκανε το έκανε για την μεγάλη αγάπη που έτρεφε προς την 31χρονη: «Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο,τιδήποτε αυτή τη στιγμή. Αυτό που έκανε το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη».

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template