Ίβκοβιτς: Το πάθος για τα περιστέρια στοίχισε τη ζωή του Ντούντα!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο άλλοτε προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μιλώντας στη σερβική τηλεόραση για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια του.

Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί την απώλεια του θρυλικού Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, εξαιτίας εισχώρησης υγρού στους πνεύμονές του.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ταλαιπωρήθηκε από τον έρπητα ζωστήρα (ιογενής λοίμωξη του δέρματος), νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ενώ αντιμετώπιζε και χρόνια προβλήματα με την καρδιά του.

Ωστόσο, ο άλλοτε προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη στη σερβική τηλεόραση στο Prvu, όπως αναφέρει το gazetta.gr, κάνοντας λόγο για μόλυνση του Ντούντα από τα περιστέρια του, η οποία και επιδείνωσε την υγεία του, οδηγώντας τον στο θάνατο.

«Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται 'αύριο'», είπε χαρακτηριστικά ο Βουγιόσεβιτς και συνέχισε:

«Όταν έρχονται στιγμές σαν αυτή, συνειδητοποιείς το μεγαλείο του και όλα όσα έκανε για τα οποία θα τον θυμόμαστε. Η δουλειά του θα μείνει για πάντα ανεξαρτήτως του χρόνου. Η ψυχική του δύναμη μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ό,τι έκανε το έκανε με προσήλωση. Από τα περιστέρια μέχρι την Εθνική ομάδα και την προπονητική του καριέρα. Είμαστε πιο φτωχοί και πιο αδύναμοι χωρίς αυτόν».

Την παθολογική αγάπη που έτρεφε για τα περιστέρια είχε σημειώσει κι ο ίδιος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Είναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, τα ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου».




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template