Εξαφάνιση Πετίτο: Συνελήφθησαν από το FBI οι γονείς του συντρόφου της αγνοούμενης blogger

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Στη σύλληψη των γονέων του συντρόφου της αγνοούμενης Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόουντρι, προχώρησε το FB
I, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. 
Η Πετίτο εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια ταξιδιού οδικώς με τον Λόουντρι στις ΗΠΑ.
Το βράδυ της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου,, ανακοινώθηκε από αξιωματούχους του FBI ότι, στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον, όπου έψαχναν οι αρχές, βρέθηκε σορός γυναίκας, η περιγραφή της οποίας ταιριάζει με αυτή της Πετίτο. 
Την ανακοίνωση έκανε ο Τσαρλς Τζόουνς, ανώτερος πράκτορας του FBI, σε συνέντευξη τύπου. «Δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική ταυτοποίηση ώστε να επιβεβαιώσουμε 100% ότι βρήκαμε τη Γκάμπι, αλλά είναι ενήμερη η οικογένειά της», είπε. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία θανάτου της, ενώ ο Τζόουνς ανέφερε ότι εργάζονται για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της σορού. 

Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε ο αρμόδιος ιατροδικαστής.



Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ταξίδευε μαζί οδικώς ανά την αμερικανική ύπαιθρο με το τροχόσπιτό τους. Τα ίχνη τους διερευνούν οι αρχές για να βρουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης των δυο τους, αφού συνήθιζαν να αφήνουν σχόλια για τα κάμπινγκ στα οποία διέμεναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Την 1η Σεπτέμβρη ο Λόουντρι επέστρεψε στη Φλόριντα χωρίς, όμως, την Πετίτο. Το τροχόσπιτό τους εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι, μαζί με τους γονείς του 22χρονου. Μετά την δήλωση εξαφάνισης της Πετίτο, η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι της οικογένειας Λόουντρι μετά τη δήλωση εξαφάνισης και του 22χρονου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Στίβεν Μπερτολίνο. «Η έρευνα για το Μπράιαν Λόουντρι συνεχίζεται το πρωί της Κυριακής στον εθνικό δρυμό Κάρλτον. Μια ομάδα περισσότερων από 50 ατόμων αναζητούν οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση, αφότου οι γονείς του αποκάλυψαν που πήγε» ανέφερε στο Twitter το αστυνομικό τμήμα του Νορθ Πορτ.


(APImages)
Η μυστηριώδης αντίδραση της οικογένειας του 22χρονου

Η οικογένεια του 22χρονου αρνήθηκε αρχικά να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις εξαφανίσεις και παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον δικηγόρο της, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά. Τα βλέματα όλων στράφηκαν στον Λόουντρι ήδη από την ημέρα που επέστρεψε στη Φλόριντα χωρίς τη σύντροφό του. Παράλληλα, και το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, οι έρευνες για την αγνοούμενη συνεχίστηκαν στο στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ. Στην έρευνα έχει μπει και το FBI, το οποίο ζήτησε με ανακοίνωση από όποιον βρισκόταν στο κάμπινγκ της περιοχής, μεταξύ 27 και 30 Αυγούστου, να επικοινωνήσει με τις αρχές.(APImages)
Η οικογένεια Πετίτο «δείχνει» τον 22χρονο

Η οικογένεια της Γκάμπι Πετίτο, από την πλευρά της, «δείχνει» την οικογένειοα Λόουντρι που, όπως ισχυρίζεται, γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην κόρη τους και αρνούνται να συνεργαστούν με τις αρχές. 
Ο δικηγόρος των Πετίτο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια της Γκάμπι θέλει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Μπράιαν δεν έχει εξαφανιστεί, κρύβεται. Η Γκάμπι έχει εξαφανιστεί». Ο πατριός της αγνοούμενης, Τζέιμς Σμιντ, προέτρεψε τον Λόουντρι να «κάνει το σωστό». «Μεγάλωσε με την Γκάμπι, πήγαν μαζί σχολείο. Δεν είναι ξένοι. 

Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια», είπε και παρακάλεσε τον 22χρονο να μοιραστεί ό,τι πληροφορίες έχει. «Ήταν η αγάπη της ζωής σου. Το έχεις γράψει εσύ στις αναρτήσεις σου στα social media. Εάν είναι όντως αλήθεια, κάνε το σωστό. Πρέπει να το κάνεις. Σταμάτα να περιμένεις», είπε.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template