«Φως» στην δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη στην Ζάκυνθο! Ο ίδιος που σκότωσε την γυναίκα του, σκότωσε και αυτόν. 6 άτομα «έδεσε» η ασφάλεια.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Του Άρη Σπίνου
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 για την ασφάλεια Αττικής είναι πλέον εξιχνιασμένη η ανθρωποκτονία σε βάρος του 54χρονου Ντίμη Κορφιάτη που έγινε πρωινές ώρες της 7ης Μαΐου 2021 στη Ζάκυνθο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως, και ενός άγνωστου δράστη για, κατά περίπτωση, συμμορία, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπρησμό, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία, κλοπή και νομοθεσία περί όπλων.


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της 7ης Μαΐου 2021 δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε επιχείρηση στη Ζάκυνθο, όπου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 54χρονο, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ο 53χρονος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εντός της επιχείρησης.

Εξερχόμενοι, οι δράστες πυροβόλησαν και εναντίον του 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βρισκόταν εξωτερικά της επιχείρησης.


«Ο δολοφόνος της γυναίκας του επιχειρηματία σκότωσε και τον ίδιο»

Ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε τη Χριστίνα Κλουτσινιώτη ήταν και ο δολοφόνος του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν φυσικός αυτουργός και στη δολοφονία της 37χρονης στη Λιθακιά Ζακύνθου τον περασμένο Ιούνιο.

Η δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη είχε γίνει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, την ώρα που ο 54χρονος ήταν σε επαγγελματικό ραντεβού με έναν 53χρονο. Οι δράστες... είχαν γαζώσει την επιχείρηση με Καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον Κορφιάτη, να τραυματίσουν τον 53χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης αλλά και έναν 43χρονο αλλοδαπό που βρισκόταν έξω από το γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 τα στοιχεία που «δένουν» τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας είναι γενετικό υλικό και αποτυπώματα που βρέθηκαν σε κάλυκες από το φονικό Καλάσνικοφ αλλά και σε ένα σακίδιο το οποίο ανακαλύφθηκε σε αποθήκη στην περιοχή του Πύργου. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ήδη έγκλειστος για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, φέρεται να έχει αφήσει γενετικό υλικό του σε διάφορα ρούχα μηχανής αλλά και σε ένα Καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί, μετά τη δολοφονία Κορφιάτη, έκαναν έρευνες σε μια αποθήκη στον Πύργο, όπου εντόπισαν «κλεμμένο αυτοκίνητο, κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες, 81 φυσίγγια, ζευγάρι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είδη ένδυσης μοτοσικλέτας».

Για την υπόθεση στη δικογραφία περιλαμβάνονται συνολικά έξι άτομα: Τρεις εξ αυτών που είναι ήδη έγκλειστοι, δύο α στοιχεία των οποίων είναι γνωστά, ενώ αναζητείται ένα ακόμα πρόσωπο, αγνώστων στοιχείων.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template