Ιδού η μηχανοδηγός! Το ερωτικό τρενάκι της ξανθιάς Καλονής με 7 επιχειρηματίες! Οι εκβιασμοί, τα βίντεο στα κινητά, τα σπίτια που έκλεισαν

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021


Του Άρη Σπίνου
Μια απίστευτη ιστορία που δεν έχει προηγούμενο με πρωταγωνίστρια μια ξανθιά καλονή, που αποφάσισε να βγάλει μεροκάματο αλλά προφανώς δεν πήγαν καλά... τα σχέδια της!

Το θέμα αφορά υπόθεση εκβιασμού με ”ροζ” περιεχόμενο με θύμα γνωστό επιχειρηματία, κατασκευαστή πολυκατοικιών μεγάλου νομού της χώρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει το δικό του προσωπικό δράμα.

Η υπόθεση ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχει γίνει γνωστή στις διωκτικές αρχές περίπου εδώ και έναν μήνα και στην οποία εμπλέκονται ο επιχειρηματίας, μία γυναίκα καθώς και πλειάδα άλλων που είτε έμμεσα είτε άμεσα έχουν σχέση με αυτή την υπόθεση, που σίγουρα θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες μιας και ήδη οι νομικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματία έχουν ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.

Αλλά ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή. Ο επιχειρηματίας δια των δικηγόρων ισχυρίζεται, ότι έπεσε θύμα, μiας γυναικάς η οποία είχε ως μοναδικό σκοπό να μην επιστρέψει μεγάλο χρηματικό ποσό, εκβιάζοντάς τον με ένα βίντεο και σειρά φωτογραφιών, όπου σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για μοντάζ, προκειμένου ο ίδιος να μην οδηγήσει την υπόθεση του χρέος της στην δικαιοσύνη.

Η γυναίκα, η οποία μάλιστα είχε επισκεφθεί και την πόλη της Πρέβεζας, ξεκίνησε να ”εκβιάζει” τον επιχειρηματία, αξιώνοντας από αυτόν να μην διεκδικήσει χρήματα που παράνομα του είχε πάρει, σε αντίθετη περίπτωση η ίδια θα διοχέτευε στο διαδίκτυο σειρά φωτογραφιών και βίντεο που θα τον εκθέταν τόσο στο οικογενειακό του όσο και στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες αξίωσε τα χρήματα που είχε πάρει η άγνωστη γυναίκα, αλλά όπως φαίνεται η ίδια δεν προχώρησε στην κίνηση αυτή, κάτι που έκανε τον επιχειρηματία να ζητήσει νομική συμβουλή και προστασία από τις αρχές.

Η γυναίκα από την πλευρά της και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τα social media, αναζητούσε φίλους ή απλούς γνωστούς του επιχειρηματία και τους έστελνε αιτήματα φιλίας.

Μόλις οι γνωστοί και φίλοι προχωρούσαν σε αποδοχή, ή ίδια ή κάποιος από το ίδιος κύκλωμα, έστελνε το βίντεο και φωτογραφίες, προκειμένου να κάνουν την παρουσία τους πιο έντονη και πιεστική απέναντι στον επιχειρηματία, προκειμένου να υποκύψει στις ”απειλές” τους.

Όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, πολλοί μόλις αντίκρισαν το συγκεκριμένο περιεχόμενο είτε το κατέβασαν είτε έσπευσαν να ενημερώσουν τον επιχειρηματία για το τι έχει συμβεί.

Όμως ορισμένοι θέλοντας την υπόθεση να την πάνε ένα βήμα ή πολλά βήματα παραπάνω, ξεκίνησαν το δικό τους κυνήγι μαγισσών, κατασκευάζοντας υποτιθέμενα ερωτικά ”όργια”, τοποθετώντας μαζί με τον ήδη γνωστό επιχειρηματία και άλλους, χωρίς καν οι ίδιοι να έχουν την παραμικρή συμμετοχή ή υποψία τι γινότανε πίσω από την πλάτη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η υπόθεση ωστόσο έχει και έναν άλλον τραγικό και ευαίσθητο σημείο, αφού όλα τα ονόματα των επιχειρηματιών, που μπλέχτηκαν στην υπόθεση, είναι οικογενειάρχες και γονείς ανήλικων παιδιών, με αποτέλεσμα πλέον το συγκεκριμένο θέμα να λαμβάνει τραγικές διαστάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για εμφάνιση μπράβων στην Πρέβεζα, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του γνωστού επιχειρηματία, καθώς και μελών της οικογένειάς τους, απίστευτο για τα δεδομένα της Πρέβεζας.


Ο ίδιος ο επιχειρηματίας μη αντέχοντας να ακούει και να μαθαίνει ότι η υπόθεση πλέον έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική, πέρα ακόμη και των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, ενημέρωσε άμεσα τους νομικούς που των εκπροσωπούν από την Αθήνα κ. Παναγιώτη Βλάσση και από την Πρέβεζα κ. Βασίλειο Γιάπρο, προκειμένου να επιληφθούν άμεσα και να κινήσουν κάθε νόμιμη και νομική οδό, προκειμένου να λάβει τέλος το μαρτύριο τόσο του επιχειρηματία, της οικογένειάς του καθώς και δεκάδων άλλων οικογενειών που μπλέχτηκαν χωρίς να το γνωρίζουν.


Ήδη στον άκουσμα της είδησης ότι έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες, αρκετοί έσπευσαν να διαγράψουν ή να κατεβάσουν έστω σχόλια, που είχαν αναρτήσει στα social media αφήνοντας υπονοούμενα για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δικηγόροι του γνωστού επιχειρηματία κ.κ. Βλάσσης και Γιάπρος έστειλαν σε όλα τα Μ.Μ.Ε δελτίο τύπου που αναφέρουν τα εξής:

"Επισκεφθήκαμε σήμερα, 16-10-2021, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας όπου ο εντολέας μας μέσω του Τμήματος Ασφαλείας υπέβαλε νέα έγκληση η οποία απευθύνεται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που μόλις και χθες συνεχίζοντας την εγκληματική συμπεριφορά του διέπραξε νέα βαρύτατα αδικήματα μεταξύ άλλων της εκβίασης και της παραβίασης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με χρήση και διάδοση παραχαραχθέντος και αλλοιωθέντος βιντεοπτικού υλικού. Η υπόθεση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης μας.

Θέλουμε να τονίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο εντολέας μας δεν πρόκειται να υποκύψει στις παράνομες απαιτήσεις και αξιώσεις των εκβιαστών, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους έτσι ώστε όσοι παρανομούν εις βάρος του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Είναι δε βέβαιο πως όσοι αναπαράγουν το παράνομο αυτό υλικό θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, που ήδη ερευνάται από τις διωκτικές αρχές, τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας κατασκευάσθηκαν σενάρια νοσηρής φαντασίας και τοξικού κλίματος με παραγωγή και διάδοση «φημών» εμπλοκής συμπολιτών μας, σενάρια που ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την πραγματικότητα." Σύμφωνα με πληροφορίες η έκταση του θέματος αυτού είναι τόσο μεγάλη ώστε το εμπορικό και επαγγελματικό επιμελητήριο του νομού αναγκάστηκε να κάνει έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση!  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template