ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 8 Οκτωβρίου 2021

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και συνεχίζεις να κάνεις μια θεραπευτική ενδοσκόπηση. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία πλέον βοηθά στο ξεμπλοκάρισμα ζητημάτων που σχετίζονται με την καριέρα, τα οικονομικά και την οικειότητα. Εάν υπάρχει μια αρνητική στάση ή κακή συνήθεια από την οποία θέλεις να αποκοπείς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος
Είναι πιθανό σήμερα να δώσεις προσοχή στα σχόλια των άλλων. Ο κυβερνήτης του τομέα συνεργασίας σου, ο Πλούτωνας, μόλις άλλαξε πορεία και η επιθυμία να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου ή τον κόσμο αυξάνεται τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Τα καλά νέα είναι πως αισθάνεσαι πιο ικανή να χειριστείς τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να κάνεις μακροχρόνιες βελτιώσεις. Απόφυγε την γκρίνια και μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα ιδιαίτερα αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μικρά προβλήματα ή ελαττώματα σε παρακινούν να τα χειριστείς σωστά και αποτελεσματικά. Η αυτοπεποίθησή σου στα εργασιακά ανεβαίνει και αναλαμβάνεις νέες δραστηριότητες. Ανησυχείς λιγότερο για τις επιλογές που έχεις ήδη κάνει και εστιάζεις περισσότερο στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται και αποκτά ενδιαφέρον.


Καρκίνος
Έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες όμως θα πρέπει να αποφύγεις την τάση έχεις να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Περισσότερη σαφήνεια στα εργασιακά διευκολύνει τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να κατανοήσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολακεύεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού και αναζητάς περισσότερη άνεση, χώρο και ασφάλεια. Ένα έργο εργασίας προχωρά με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς. Στόχος σου βέβαια είναι να παρατηρείς περισσότερο και να θέτεις τις στρατηγικές σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι και μην ενθουσιάζεσαι με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου προκαλώντας την περιέργειά σου. Ο ενθουσιασμός σου επιστρέφει για πνευματικά ενδιαφέροντα, χόμπι, μάθηση, σπουδές και πνευματικά έργα το επόμενο διάστημα. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις μια πίεση στα εργασιακά που καταφέρνεις όμως να ελέγξεις. Πρόσεξε για παρεξηγήσεις ιδιαίτερα στο οικογενειακό και ερωτικό σου περιβάλλον.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και αναζητάς περισσότερη σταθερότητα ή ηρεμία στη ζωή σου. Τα έργα και οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ενδέχεται να ξεμπλοκάρουν ή να αποκτήσουν δυναμική. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες γκάφες ή παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Κάποιες έμμονες σκέψεις πιθανά να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τα πάθη σου να σε κυριεύουν.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο κι εσύ θα πρέπει να αναγνωρίσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου, τα οποία είναι ιδιαίτερα πολύχρωμα αυτήν την περίοδο. Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία φέρνοντας ενέργεια δράσης. Αυτή η αλλαγή βέβαια θέλει χρόνο και προς το παρόν μπορεί να νιώθεις ακόμα λίγη πίεση ή ανησυχία. Ζητήματα που έχουν θαφτεί ή κρυφτεί κάτω από το χαλί μπορεί να προκύψουν τώρα για καλύτερο χειρισμό. Απόφυγε τα μυστικά και τις παράλληλες καταστάσεις στα συναισθηματικά.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο 12ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτώντας την ανάγκη να επαναφέρεις την ενέργεια, να μείνεις λίγο πίσω και να θεραπευτείς. Ο Πλούτωνας μόλις τελείωσε την ανάδρομη πορεία του και αργά αλλά σίγουρα βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Οι ανησυχίες σου όσο περνούν οι μέρες καταλαγιάζουν και η αισιοδοξία σου ανακτάται. Ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτική και συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Δείξε συνέπεια και κατανόηση στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων, των επιθυμιών και των φίλων δίνοντάς σου κίνητρα να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας ή με τους άλλους. Τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσεις πιο υπεύθυνη για τη ζωή σου και την υποστήριξη των επιλογών σου με τον Πλούτωνα πλέον σε ορθή πορεία. Σήμερα απόφυγε την αναβλητικότητα κυρίως στα εργασιακά. Μην μπερδεύεις τα πρακτικά θέματα με τα συναισθηματικά.

Υδροχόος
Είσαι περισσότερο προσανατολισμένη προς τους στόχους σου και σήμερα έχεις ιδιαίτερη έμπνευση. Οι ιδέες για πρόοδο μπορεί να είναι πρωτότυπες, ωστόσο δεν θα πρέπει να περάσεις άμεσα στην υλοποίησή τους. Ένα θέμα καριέρας ή φήμης ξεμπλοκάρει και σου προκαλεί ανακούφιση. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς σήμερα σε θέματα που αφορούν στο συναισθηματικό σου τομέα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου προκαλώντας σου την περιέργεια και την επιθυμία να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Η αλλαγή κατεύθυνσης του Πλούτωνα σου δημιουργεί μια ισχυρότερη αίσθηση της υπευθυνότητας της ζωής σου ιδιαίτερα με εκπαιδευτικές αναζητήσεις και φιλίες ή ομαδικές προσπάθειες. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν αντικρουόμενες επιθυμίες στα συναισθηματικά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template