Βρυώνης και Φουρθιώτης! Ο Δάσκαλος και ο μαθητής που δεν προλαβαίνουν να μετράνε τα κακουργήματα που τους βαραίνουν την πλάτη. Σε λίγο θα ανταγωνίζονται ποιος θα διαλέξει το καλύτερο κελί!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021


Του Άρη Σπίνου
Η παροιμία είναι παλιά αλλά σοφή! Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ο Μένιος Φουρθιώτης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τις εκπομπές που έκανε στο Ε και χωρίς καμία επαγγελματική υποδομή και είχε αναλάβει ρόλο... Γενικού Διευθυντή με εντολή του Καναλάρχη, Φίλλιπου Βρυώνη. 
Προφανώς ο γερόλυκος της υπαίθριας διαφήμισης έβλεπε στο πρόσωπο του νεαρού Μένιου έναν καλό "μαθητή". Τελικά είχε δίκιο. Έμαθε να κάνει κακουργηματικές πράξεις όπως και το Αφεντικό του. Μέχρι σήμερα ο Φίλλιπος Βρυώνης έχει φροντίσει στο "παρά πέντε" κάθε δίκης που είχε μέχρι σήμερα και η έκβαση της θα μπορούσε να τον οδηγήσει στις φυλακές Κορυδαλλού, να κλείνει τις εκκρεμότητες που είχε. 

Η τακτική είναι να χρησιμοποιεί δεκάδες "μπροστινούς" στις Δουλειές του. Πολλοί από αυτούς σήμερα κρύβονται γιατί υπάρχουν εντάλματα συλλήψεων σε βάρος τους! Αρκετές φορές όμως κάποιες δουλειές πρέπει να τις κάνεις μόνος σου. Όπως η πώληση της διαφημιστικής εταιρείας ALMA που στέλνει τελικά τον Βρυώνη στο εδώλιο για βαρύτατο κακούργημα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.


Mετά από καθυστέρηση 11 ετών ο Φίλιππος Βρυώνης και οι συνεργοί του παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με την κατηγορία της απάτης σε βάρος μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ευρώπη. Πρόκειται για την Affichage.Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 12/1/2022!

Η εταιρεία υπέβαλε μήνυση (ΑΒΜ 2010/4757) στις 11 Νοεμβρίου του 2010, λίγους μήνες αφότου η χώρα μπήκε στα μνημόνια. 

Αντικείμενο της μήνυσης ήταν ένα γιγάντιο ποσό €64.500.000 που είχε καταβάλει η Affichage στον Φίλιππο Βρυώνη, για να αγοράσει από αυτόν 10.000 διαφημιστικά πλαίσια υπαίθριας διαφήμισης στην Ελλάδα που χειριζόταν η εταιρεία ALMA και θυγατρικές της. 

Χρειάσθηκε να περάσουν δύο χρόνια έως ότου οι Ελβετοί αντιληφθούν ότι ελάχιστα από τα διαφημιστικά αυτά πλαίσια ήταν νόμιμα. Οι Ελβετοί στα δικόγραφα τους αναφέρουν ότι συνολικά έχουν χάσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε αυτήν την υπόθεση. Αφού υποβλήθηκε η μήνυση, η εισαγγελία έστειλε την υπόθεση στο ΣΔΟΕ. Εκείνο τη μελετούσε επί 20 μήνες και την έστειλε πίσω στην εισαγγελία το 2012. Το edolio5 έχει γράψει ήδη αναλυτικό σχετικό ρεπορτάζ για την υπόθεση αυτή. Μέχρι σήμερα έχει γλιτώσει. Για να δούμε και τώρα.

Στα ίδια χνάρια βρίσκεται και ο νεοσσός Μένιος Φουρθιώτης.
Αυτός άπειρος αλλά με μπόλικη αλαζονεία δεν κατάφερε να γλιτώσει την φυλακή, έστω και για λίγους μήνες. Με ήδη βεβαρυμμένη κακουργηματική πορεία που αφορά την υπόθεση των 200.000 ευρώ που χάθηκαν από το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου όπως έχει ήδη γράψει το edolio5 πρόσθεσε στην πλάτη του άλλα 2 κακουργήματα και μια ντουζίνα πλημμελήματα για να παραστήσει τον μεγάλο και τον τρανό προκειμένου η πολιτεία να του διαθέσει αστυνομική φρουρά. Φυσικά δεν μιλάμε για πλημμελήματα που έχουν διαπράξει και οι 2. Αυτά τα έχουν για... πρωϊνό!  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template