Έφυγε απο την ζωή ο Αλέξης Μανθεάκης.Ο άνθρωπος που βοήθησε την Αθηνά Ωνάση και του γύρισε την πλάτη

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ο άνθρωπος που βοήθησε την Αθηνά Ωνάση και του γύρισε την πλάτη οταν η γυναίκα του αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Αλέξης Μανθεάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση, και του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ.

Τα τελευταία χρόνια είχε διακόψει κάθε σχέση με την «χρυσή κληρονόμο» του Ωνάση και είχε αφιερωθεί στη συγγραφή βιβλίων.

Το βιβλίο «Αθηνά: στο μάτι του κυκλώνα» που είχε γράψει, το οποίο ουσιαστικά ήταν «μια εκ των έσω μαρτυρία για τη ζωή της πλουσιότερης κοπέλας στον κόσμο» είχε προκαλέσει αίσθηση στην ελληνική κοινωνία.

Ο Αλέξης Μανθεάκης με την «χρυσή» κληρονόμο, πριν παγώσουν οι σχέσεις τους


Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1953 στην Τάνγκα της πρώην Τανγκανίκας και μεγάλωσε στην Κένυα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και εργάστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στο Λονδίνο και στην Ελλάδα. Έγραψε άρθρα για πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair και το Esquire και έχει δώσει συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα.



O Αλέξης Μανθεάκης με τον Τιερί Ρουσέλ και την Αθηνά Ωνάση

Η διακοπή των σχέσεων με την Αθηνά Ωνάση

Ο Αλέξης Μανθεάκης, που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση , ήταν ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο ίδιος μάλιστα παρουσίασε τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» στο δικαστήριο και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού που φαίνεται να καθόρισαν τη νικητήρια έκβαση του διαζυγίου.

Πριν από τρία χρόνια, σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο Αλέξης Μανθεάκης εξομολογήθηκε πως οι σχέσεις του με την Αθηνά πάγωσαν μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στο οποίο η χρυσή κληρονόμος δεν του στάθηκε.


Με τον Τιερί Ρουσέλ το 1998

«Διέκοψα τις σχέσεις με την Αθηνά πριν από 6 μήνες. Η γυναίκα μου ήταν εγχειρισμένη, πάλευε για τη ζωή της και επικοινώνησα με την Αθηνά για να ζητήσω βοήθεια. Της είπα ότι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια χρειάζομαι την στήριξή της. Είδα ότι πήρε το μήνυμα, δεν μου απάντησε και ο δικηγόρος της μου είπε ότι η Αθηνά εκνευρίστηκε για την απαίτησή μου για βοήθεια. Απογοητεύτηκε που δεν στράφηκα αλλού και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ. Και μόλις είχε γλιτώσει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Έχει κλειστεί σε έναν μικρό κύκλο με ελάχιστους φίλους, δεν βγαίνει, δεν βοηθάει τον κόσμο», είχε δηλώσει το 2018.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template