Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε πατέρα τριών παιδιών στο καφέ Εl Chapo στο κέντρο της Αθήνας!

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021


Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην καφετέρια Εl Chapo στην Λένορμαν, καθώς Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε έναν πατέρα τριών παιδιών, μπροστά σε ένα δεκάχρονο παιδί.

Ο ράπερ φέρεται να μαχαίρωσε δύο άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο επεισόδιο συμμετείχαν πέντε άτομα, τέσσερις αλλοδαποί και ένας Έλληνας.


Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες o ράπερ μαζί με τέσσερις φίλους του επισκέφθηκαν την καφετέρια της περιοχής στην οδό Λένορμαν 158.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ήρθαν σε διαμάχη με τον διανομέα της επιχείρησης. Λίγο αργότερα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο διανομέας και ο ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που επέβαινε στο ΙΧ.

Ποιος είναι ο Thug Slime

Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια της Βουλγαρίας.


«Η μητέρα μου είναι από τη Βουλγαρία και ο πατέρας μου από την Αφρική, Νιγηριανός» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του. «Στην Αθήνα μετακομίσαμε όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού, στα Σεπόλια. Τα Σεπόλια έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη μουσική και στους στίχους μου, με έχουν επηρεάσει πολύ στον τρόπο που γράφω. Η γειτονιά μου έχει ό,τι έχουν οι γειτονιές στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στην Αττική, στον Άγιο Νικόλαο, και έχει απ' όλα, τα καλά της και τα κακά της. Έχει απλούς ανθρώπους, ηλικιωμένους που ζουν εκεί 70 χρόνια, πολλούς ξένους, Τσιγγάνους, αλλά έχει και εγκληματικότητα, παρανομία, φόνους. Γι' αυτό έχει και πάρα πολλή αστυνομία, πολλούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πολλούς ΟΠΚΕ, πολλή ασφάλεια», είχε προσθέσει.

Και είχε αποκαλύψει ότι «ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι' αυτό».

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template