ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 16 Δεκεμβρίου 2021

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Γοητεύεσαι σήμερα από απλές δραστηριότητες και απολαμβάνεις το πρώτο μισό της ημέρας. Το μέτρο σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Στην ιδανική περίπτωση βλέπεις την αξία του. Η βιασύνη στα εργασιακά το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε λάθη. Οι απόψεις με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να συγκρούονται, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παρατραβήξουν. Εάν είσαι μόνη, έχεις μάθει πολλά από τις εμπειρίες του παρελθόντος και πλέον ξέρεις πως να βαδίσεις.

Ταύρος
Νωρίς σήμερα αναγνωρίζεις τα πρακτικά οφέλη της εστίασης στο μέλλον. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις, να διδάξεις ή να μοιραστείς. Αργότερα σήμερα θα μπορούσες να βιώσεις κάποια συναισθήματα δυσφορίας ή σύγχυσης σχετικά με τα βαθύτερα συναισθήματα, τις έλξεις και τις προσκολλήσεις σου. Υπάρχει κάποια τάση να ανταποκρίνεσαι από συνήθεια κι αυτό δεν σε εξυπηρετεί. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αναγνώρισε τις αξίες σου.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να θελήσεις να αναλογιστείς και να ξεκουραστείς κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας. Λαχταράς λίγο χρόνο για ηρεμία και τον εξοικονομείς. Αργότερα σήμερα οι διαφορές και οι προβληματικές περιοχές βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση και δεν είναι εύκολο να δεις γύρω σου. Επιδίωξε να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά. Η ερωτική σου ζωή έχει εκπλήξεις και εξελίξεις.

Καρκίνος
Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε σχέδια και στόχους που σχετίζονται με την προσωπική ολοκλήρωση σήμερα. Βλέπεις την αξία του να κάνεις προετοιμασίες ή επανορθώσεις αντί να προχωρήσεις μπροστά. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες μπορεί να υπάρξουν αποσυνδέσεις ή προβλήματα. Η καθημερινή ρουτίνα, η δουλειά ή πρακτικές σου υποθέσεις πιθανά να διευθετηθούν με δυσκολία. Η Σελήνη που κατευθύνεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι χρόνο για επιπλέον ξεκούραση και ίσως προβληματισμό. Αποστασιοποιήσου προσωρινά από το συναίσθημα.



Λέων
Το να αναλύεις υπερβολικά μια κατάσταση μπορεί να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι αξίζει. Επίσης σήμερα μπορεί να υπάρξει δισταγμός στο να εκφραστείς ανοιχτά και φυσικά. Είσαι συγκρατημένη με τα συναισθήματα ή την έκφραση τους κι αυτό σε απομακρύνει από τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα στα δικά σου συναισθήματα και κυρίως σε αυτά που είναι βαθιά θαμμένα.

Παρθένος
Είναι πιθανό να νιώσεις έμπνευση κάνοντας ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα -έστω και μικρό. Είσαι σε καλή θέση για να μοιράζεσαι και να αλληλεπιδράς με ευχάριστους και ευεργετικούς τρόπους. Επίστρεψε σε παραδοσιακούς ή αξιόπιστες μεθόδους για καλύτερα αποτελέσματα προσωρινά. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε προβληματίζει στα σημεία που φωλιάζουν οι προσωπικές ανασφάλειες σου. Εάν είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και προστίθενται στη ζωή σου νέα πρόσωπα.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρχει μια συμφωνία ή συνεργασία με κάποιον σήμερα που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Καθώς η μέρα προχωρά οι διαφορές απόψεων μπορεί να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Το να αισθάνεσαι υπερφορτωμένη ή ανυπόμονη θα σε οδηγήσει σε λάθη, για αυτό φρόντισε να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου. Εντόπισε τις λάθος συμπεριφορές απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, επιδίωξε να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για συνεργασία και εναρμόνιση. Τα καλά συναισθήματα τείνουν να είναι ανταποδοτικά. Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις ή ο χρόνος να είναι πιεστικός, αλλά μην αφήσεις να μειώσει την ενέργεια σου αυτό. Προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ομαλά και αρκετά θερμά. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις αφορούν μια πρόσφατη γνωριμία.

Τοξότης
Δραστηριότητες που σχετίζονται με την υγεία και την εργασία είναι αρκετά ευνοϊκές σήμερα το πρωί. Ακόμα και πράγματα που δεν κουμπώνουν εύκολα στη θέση τους δεν φαίνεται να σε ενοχλούν, καθώς έχεις μια ισχυρή αίσθηση ότι έχεις χρόνο για να κάνεις όλα αυτά που πρέπει και χρειάζονται. Χειρίσου το διάλογο με τον αγαπημένο σου με διαλλακτικότητα καθώς έχει την τάση να τα παίρνει όλα πολύ προσωπικά. Εάν είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Αιγόκερος
Μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα μπορεί να υποδεικνύουν κάποιες αποσυνδέσεις και ορισμένες καταστάσεις να χρειάζονται χρόνο, για αυτό μην πιέζεις τα πράγματα. Επίσης κάτι από το παρελθόν επηρεάζει το παρόν κι αυτό να σου δημιουργήσεις ανησυχία ή άγχος. Εστίασε στους προσωπικούς στόχους σου στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από το θόρυβο γύρω σου. Η συναισθηματική σου ζωή και ψυχολογία σου έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Υδροχόος
Η κοινωνική σου ζωή ανεβάζει ρυθμούς ωστόσο σήμερα μια παρεξήγηση ή ένας φόβος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ή να αισθανθείς λίγο ανασφαλής. Τεχνικά ή χρονισμού προβλήματα μπορεί να διακόψουν τη ροή και τη διευθέτηση των υποχρεώσεων σου. Έλεγξε την έξαρση του θυμού και τις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες για να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε επαγγελματικό και προσωπικό, συναισθηματικό επίπεδο.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας η περιέργεια σου εμπλέκεται και αναζητάς νέες πληροφορίες ή ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις. Η κατάσταση ή το κλίμα γύρω σου μπορεί να είναι λίγο χαοτικό το δεύτερο μισό της ημέρας και ίσως απαιτείται περισσότερη ψυχραιμία από μέρους σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στην κριτική, καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν μια δευτερεύουσα αλλά προκλητική πτυχή και έτσι θα ήταν καλύτερο να είσαι πιο προσεκτική με τη διατύπωση.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template