ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια τον μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2022

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Τι θα μας φέρει ο πρώτος μήνας του 2022 για την Καριέρα, την Οικονομική μας ευμάρεια, τα Αισθηματικά μας αλλά και την Υγεία μας θα τα διαβάσετε εδώ. ....

ΚΡΙΟΣ

Καθώς ξεκινά ο πρώτος μήνας του νέου έτους η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και θα πρέπει να είσαι ανοιχτή στις αλλαγές. Ο Άρης σε γεμίζει ενέργεια και η δύναμη της θέλησής σου αυξάνεται. Είναι καιρός να προχωρήσεις για υψηλότερα επιτεύγματα και να θέσεις νέους εφικτούς στόχους στα εργασιακά. Ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να είσαι υπομονετική και μεθοδική. Πρόσθετες πηγές εισοδήματος θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πάρεις μια ανάσα στα οικονομικά και να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου. Χάρη στον Άρη η σεξουαλική σου ενέργεια αυξάνεται και ενθουσιάζεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Ωστόσο η συμπεριφορά σου μπορεί να τον κάνει πιο ζηλιάρη και κτητικό. Εάν είσαι μόνη, μην αποθαρρύνεσαι αν κάποιες πρόσφατες γνωριμίες δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες.

ΤΑΥΡΟΣ
Συνεχίζεις να σκέφτεσαι την οικονομική σου κατάσταση και είναι πιο εύκολο πλέον να βρεις τη σταθερότητα, αυξάνοντας τις επιδόσεις σου στα εργασιακά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πολλά υποσχόμενη για τη συναισθηματική αλλά και για την επαγγελματική σου ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου διευκολύνει την επικοινωνία σου στα εργασιακά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς ευκολότερα νέους όρους και ξεκινήματα τις πρώτες εβδομάδες. Στις 14/1 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και πιθανά να δημιουργήσει καθυστερήσεις. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου με την Αφροδίτη να δημιουργεί θετικές όψεις. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ αυτόν τον μήνα έχει την τιμητική του όμως από τις 30/1 που η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία, μπορείς να κατασταλάξεις και να εμπιστευτείς προτάσεις και νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινά ευνοϊκά και δυναμικά για σένα δίνοντΆς σου τη δυνατότητα να διευθετήσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου, κυρίως τις οικονομικές. Η νέα Σελήνη στις 2/1 φέρνει λύσεις σε παρελθοντικά θέματα που σε βασάνισαν αρκετά. Η νέα θέση του Ερμή την ίδια μέρα σου ταιριάζει καλύτερα και διευκολύνει εργασιακά θέματα. Μέχρι τις 14/1 που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιΆ σου. Ωστόσο κάποιες στιγμές έντασης αντιμετώπισΈ τες με ψυχραιμία και υπομονή. Ο Άρης έως τις 23/1 βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιοι τριγμοί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Παρελθοντικά θέματα ή και λάθη επανέρχονται και χρειάζονται διαλλακτικότητα. Εάν είσαι μόνη, μην εκπλαγείς αν ένα πρόσωπο του παρελθόντος αρχίζει τους όρκους και τις υποσχέσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποσπούν το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Οι διαισθητικές σου ικανότητες αυξάνονται με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι και τις 14/1 μπορείς να δράσεις δυναμικά, να πάρεις αποφάσεις και να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, καθώς παρελθοντικές προτάσεις ή συνεργασίες δεν απέδωσαν. Κατόπιν ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή καθώς φέρνει και δημιουργεί καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ιδανική. Το τελευταίο δεκαήμερο φρόντισε την αποφυγή παρελθοντικών θεμάτων και διαφορών. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό φρόντισε να είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες φέρνει ο πρώτος μήνας του έτους που σε γεμίζουν ενέργεια και δίψα για επιτυχία και αναγνώριση. Η νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει εύνοια στον τομέα των εργασιακών. Η πανσέληνος του μήνα στις 18/1 πιθανά να σου δημιουργήσει πιέσεις γύρω από αποφάσεις. Παρόλα αυτά προτίμησε και επιδίωξε να κερδίζεις χρόνο προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή καθώς οι ανατροπές αλλά και οι παρανοήσεις αυξάνονται. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης όλον τον μήνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και μην αναμοχλεύεται παρελθοντικές καταστάσεις. Εάν είσαι μόνη, ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη προδιαθέτουν για μια επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισιόδοξα και δυναμικά ξεκινάς τη χρονιά και τον πρώτο μήνα της καθώς οι όψεις του λειτουργούν αναζωογονητικά και ανανεωτικά για σένα. Στις 2/1 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου και την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου στη συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη ανάδρομη το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις και ειδύλλια. Τακτοποίησε εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες έως τις 14/1 καθώς στη συνέχεια ξεκινά κι αυτός την ανάδρομη πορεία του. Ωστόσο η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στον έξτρα φόρτο εργασίας. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ο ερωτικός σύντροφός σου, σου αφιερώνεται ολοκληρωτικά και σε αποφορτίζει από την ένταση της καθημερινότητας. Μην ξεχνάς να κάνεις πράγματα κι εσύ για αυτόν. Όσον αφορά στα οικονομικά, έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις αρκεί να περιορίσεις τα περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Ευχάριστος, δημιουργικός και δραστήριος προμηνύεται ο νέος μήνας για σένα. Η νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει στο προσκήνιο και στην πρώτη θέση του ενδιαφέροντός σου τις οικείες, συγγενικές, οικογενειακές σχέσεις σου. Από τις 14/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας ένα κλίμα παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Προσπάθησε στο πρώτο μισό του μήνα να τακτοποιήσεις εργασιακές υποθέσεις σου και να κλείσεις κάθε είδους συμφωνία, γιατί αργότερα δυσκολεύουν τα πράγματα. Απόφυγε τις διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να τον πλησιάσεις περισσότερο. Αν είσαι μόνη, με δύο βασικούς πλανήτες ανάδρομους Ερμή – Αφροδίτη προετοιμάσου για επανασυνδέσεις και επιστροφές. Πάρε τις αποφάσεις που θα κάνουν εσένα προσωπικά ευτυχισμένη και βάλε τους όρους σου. Η Πανσέληνος στις 18/1 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκινάς δυναμικά τη νέα χρονιά και τον νέο μήνα με κυρίαρχο το συναίσθημα. Η νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και με τις αρμονικές όψεις που σχηματίζει έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης περνά επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερου και σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου αυξάνονται όμως ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου σε γεμίζει ενέργεια. Μετά τις 14/1 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και δημιουργεί μια αναστάτωση και μια δυσκολία συνεννόησης. Για αυτό φρόντισε νέες εργασιακές συμφωνίες και διεκδικήσεις να τις διεκπεραιώσει το πρώτο δεκαπενθήμερο. Κράτα τις καλές και θετικές αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι τις δυσάρεστες που αν τις αναμασήσετε δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις. Εάν είσαι μόνη, με την Αφροδίτη ανάδρομη μπορείς να περιμένεις εξελίξεις που αφορούν παλιές ιστορίες που δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους. Η Πανσέληνος στις 18/1 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ή να οργανώσεις κάποιο ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και ξεκινάς αισιόδοξα τον μήνα και τη νέα χρονιά σου ο τομέας των οικονομικών σε απασχολεί έντονα και αναζητάς τρόπους που θα εξασφαλίσουν άνεση και ασφάλεια. Η νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, σε βάζει στη διαδικασία να θέτεις νέους πραγματοποιήσιμους στόχους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αυξάνει την κοινωνικότητά σου και βελτιώνει την επικοινωνία σου. Ωστόσο στις 14/1 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να προετοιμαστείς για καθυστερήσεις και εμπόδια που με περισσότερη οργάνωση και ψυχραιμία μπορείς να αντιμετωπίσεις. Επιδίωξε συναντήσεις, συμφωνίες και συζητήσεις στα εργασιακά το πρώτο μισό του μήνα για καλύτερα αποτελέσματα. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον αγαπημένο σου φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις μαζί του και φρόντισε να μην διαταράξεις τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη επίσης ανάδρομη, θα σε απασχολήσει έντονα το παρελθόν. Μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αν βέβαια είναι αυτό που θέλεις πραγματικά. Στο τέλος του μήνα με τον Άρη σε μια σχετικά ευνοϊκή θέση και τη Αφροδίτη ορθόδρομη μπορείς να αισιοδοξείς για τα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινάς δυναμικά και αισιόδοξα τη χρονιά και τον μήνα, με τη νέα Σελήνη και με τις θετικές όψεις της στο δικό σου ζώδιο. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου κάποια οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επιδίωξε κάθε κίνηση ή συμφωνία το πρώτο μισό του μήνα, καθώς αργότερα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και καλό θα ήταν να προστατευτείς από παραπλανήσεις ή επιπόλαιες υποσχέσεις. Στις 24/1 ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και είναι καιρός να αναλάβεις δράση και να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου που δεν σου προσφέρουν την ικανοποίηση που θα ήθελες. Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με εργασιακές εκκρεμότητες που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Συζητήσεις ή παρελθοντικές προτάσεις που δεν ευδοκίμησαν επανέρχονται. Η ανάγκη σου να αναθερμάνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις και να προσθέσεις στην καθημερινότητά σας νέες ευχάριστες δραστηριότητες. Μικρές αποδράσεις, ανανέωση της κοινής κοινωνικότητάς σας θα βοηθήσουν σημαντικά στο να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, πολλές επανασυνδέσεις προβλέπονται για αυτό το διάστημα, όμως και έντονο φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας θετικός και δυναμικός μήνας για σένα, σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις νέους στόχους και να θέσεις σε εφαρμογή τις σκέψεις και τις ιδέες που θα βελτιώσουν το επίπεδο όχι μόνο της καθημερινότητας αλλά γενικότερα της ζωής σου. Η νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και με τις θετικές όψεις της, σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο από τις αρχές του μήνα δημιουργεί ένα θετικό και άκρως επικοινωνιακό κλίμα στα εργασιακά. Στο δεύτερο μισό του μήνα βέβαια ξεκινά την ανάδρομη πορεία του οπότε εκμεταλλεύσου τις αρχές του μήνα και επιδίωξε συζητήσεις και συναντήσεις καθώς και νέες συμφωνίες. Ωστόσο στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και σε καθιστά πρωταγωνίστρια της περιόδου. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, με την Αφροδίτη ανάδρομη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και τον Ερμή, το μυαλό σου σε οδηγεί στο παρελθόν σε σκέψεις ή και κινήσεις προσέγγισης του ατόμου που δεν έχει πάψει να σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας ξεκινά με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε φέρνει σε ουσιαστική επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους που έχεις να δεις καιρό και γενικά λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βάλεις τις προτεραιότητές σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να επικοινωνήσεις καλύτερα διεκδικώντας τα θέλω σου. Με δυο σημαντικούς πλανήτες ανάδρομους, τον Ερμή και την Αφροδίτη, αν και θέλεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στα εργασιακά, έντονες ανησυχίες δεν σε αφήνουν να κάνεις τα επόμενα βήματά σου. Ωστόσο έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου αρκεί να είσαι λίγο υπομονετική. Παράμεινε πιστή στους στόχους σου και εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και παρότρυνέ τον για νέες δραστηριότητες που θα επαναφέρουν το κέφι και τη χαρά στην καθημερινότητά σας. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη ανάδρομη δίνει τη δυνατότητα επανασυνδέσεων για αυτό μην εκπλαγείς αν δεις μια παλιά, θαμμένη ιστορία να επανέρχεται δυναμικά στη ζωή σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template