ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 25 Δεκεμβρίου 2021

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν μικρές προκλήσεις στις σχέσεις αν προκύψει κάτι από το παρελθόν, για αυτό απόφυγε τέτοιου τύπου συζητήσεις στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ευτυχώς όσο περνά η μέρα η κατάσταση εξομαλύνεται. Κάποια πράγματα τα κρατάς για τον εαυτό σου ή δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να μοιράζεσαι κάποιες παρατηρήσεις. Πέρνα όμορφα με τον αγαπημένο σου επιδιώκοντας να μείνετε και κάποιες στιγμές οι δυο σας. Εάν είσαι μόνη, η μέρα σου προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνική κι έτσι δεν αισθάνεσαι παραμελημένη.

Ταύρος

Οι ενέργειες του πρωινού είναι έντονα ευχάριστες και είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις νέες πηγές χαράς και ανεμελιάς. Οι φιλικές χειρονομίες μπορούν να εμφανιστούν έντονα καθώς περνούν οι ώρες και οι γύρω σου δείχνουν τον ενδιαφέρον τους για σένα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό 5ο οίκο σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, η μέρα σου κρύβει εκπλήξεις και ανέλπιστες ειδήσεις.

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να νιώσεις μια ανταγωνιστικότητα ή και πλεονέκτημα όμως όσο περνούν οι ώρες οι συζητήσεις γίνονται αμφίδρομες και ικανοποιητικές. Μπορεί να μάθεις κάτι χρήσιμο που σε βοηθά στην καριέρα σου ή να απολαμβάνεις το να μιλάς για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Γενικά όμως απολαμβάνεις τη μέρα καθώς το αιώνιο παιδί που κρύβεις μέσα σου χαίρεται με όλη αυτήν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Με τον Άρη απέναντί σου μπορείς να αποφύγεις τις μικροεντάσεις που προκαλούνται σε κάθε οικογενειακό τραπέζι.


Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να μάθεις, να συνδεθείς και να συνεισφέρεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν καταφέρνεις να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς τις ιδέες αλλά και τα συναισθήματά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να εισπράξεις αγάπη και ξέρεις πολύ καλά πως για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να δώσεις και να δείξεις με τον τρόπο σου τα αντίστοιχα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις.

Λέων
Υπάρχουν γλυκά σημεία σήμερα για χαρούμενες ανταλλαγές ευχών, δώρων και συναισθημάτων κάτι που είναι σημαντικό για εσένα. Είναι σημαντικό επίσης να αποφορτιστείς, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα έτσι ώστε να καθαρίσει η ψυχή και η σκέψη σου. Λατρεύεις τις παραδόσεις και για αυτό παίρνεις πρωτοβουλίες. Είσαι γενναιόδωρη, μπορείς να περιποιηθείς τους άλλους και να τους δείξεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου.

Παρθένος
Το να μπεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον σε τονώνει συναισθηματικά και με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου μπορείς να απολαύσεις τη μέρα παρά τους περιοριστικούς όρους. Οι ανάγκες σου είναι πραγματικά απλές και σαφείς κι έτσι είναι πραγματικά εύκολο να περάσεις όμορφα και να χαρείς τις αλληλεπιδράσεις. Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ποσειδώνα εμπνέει τη φαντασία σου που δίνει μια ακόμη πιο όμορφη και χρωματιστή πινελιά στη μέρα των Χριστουγέννων σου.

Ζυγός

Η Σελήνη που περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου δείχνει την ανάγκη για λίγο περισσότερο χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να επεξεργαστείς,, να αφομοιώσεις, να θεραπεύσεις και να ξεκουραστείς. Τα φετινά Χριστούγεννα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο έστω και ανάδρομη έχουν οικογενειακή γεύση και άρωμα κι έτσι οι λίγοι, καλοί και αγαπημένοι είναι αρκετοί για να σε κάνουν να εισπράξεις και να δώσεις αγάπη και ζεστασιά.

Σκορπιός
Θέλεις να χαρείς και να απολαύσεις τη μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τους δώσεις και να πάρεις αγάπη, σιγουριά και ασφάλεια κι από ότι φαίνεται το καταφέρνεις με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι εμψυχωτική και αισιόδοξη κι αυτό το μεταδίδεις και στους άλλους. Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα μπορεί λόγω των συνθηκών να μην μπορείς να διασκεδάσεις και να δεις φίλους και γνωστούς αλλά έστω και η επικοινωνία μαζί τους φορτίζει τις μπαταρίες σου.

Τοξότης
Η μέρα σου είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτούς που αγαπάς και θέλεις πραγματικά να τους κάνεις χαρούμενους, να τους δείξεις με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον σου, όμως θα υπάρξουν και στιγμές που θα θελήσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να μείνεις λίγο μόνη. Απόφυγε τις περίπλοκες σκέψεις και εστίασε το ενδιαφέρον σου σε αυτά που πραγματικά έχουν αξία. Το διάστημα που διανύουμε και με τις δυσκολίες του σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της περιπέτειάς σου και θέλεις λίγο περισσότερο αυθορμητισμό ή επιδιώκεις να διευρύνεις το μυαλό και την ψυχή σου. Καταφέρνεις να διασκεδάσεις, να συναντήσεις ή να επικοινωνήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Έχεις ήδη κάνει τις προετοιμασίες σου, έχεις ψωνίσει τα δώρα σου ρίχνοντας και λίγο βέβαια τον οικονομικό σου προϋπολογισμό έξω, αλλά χαλάλι. Καταφέρνεις να περάσεις όμορφα και να κάνεις και τους άλλους χαρούμενους.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και λαχταράς περισσότερη συμμετοχή σε κάτι που σε απορροφά και αγαπάς. Ειδικά όσο περνά η μέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και οι συζητήσεις γίνονται πιο αντικειμενικές, υποστηρικτικές κι αυτό το εκτιμάς ιδιαίτερα. Παρόλο που η μέρα δεν ενδείκνυται για φιλοσοφικές συζητήσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και απόψεων είναι αναζωογονητικές και αισιόδοξες.

Ιχθείς
Σου αρέσει ιδιαίτερα σήμερα να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σκέψεις, συναισθήματα και ευχάριστες αναμνήσεις ιδιαίτερα καθώς η μέρα προχωρά. Μπορεί να αποκτήσεις σαφήνεια σχετικά τα συναισθήματα ενός ατόμου για εσένα ή θα μπορούσες να απολαύσεις τις συζητήσεις που αποκαλύπτουν κρυμμένες ανάγκες και συναισθήματα σου. Παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνεις να απολαύσεις αυτήν τη μέρα με οποιονδήποτε τρόπο και ίσως να είναι και τα καλύτερα Χριστούγεννα σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template