Ανεμβολίαστοι όλοι οι Έλληνες μετά τους τρεις μήνες - Παρανοϊκές καταστάσεις

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοινώσεις έκανε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους για "αναμνηστική" δόση στους μόλις 3 μήνες από την δεύτερη δόση για όλους τους ενήλικες παραδεχόμενος έτσι ουσιαστικά ότι όποιος έχει εμβολιαστεί με την δεύτερη δόση και έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των τριών μηνών είναι... ανεμβολιάστος.

Η Επιτροπή γνωμοδότησε ότι με την εμφάνιση της Όμικρον και στην Ελλάδα επανεξέτασε τις συστάσεις για την τρίτη δόση. Η αναμνηστική δόση θα δίνεται 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους με δύο δόσεις, και εδώ ξεκινάνε τα "ωραία" καθώς η κυβέρνηση παραδέχεται ότι οι εμβολιασμένοι για να είναι εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν τρίτη δόση στους τρεις μήνες (όλο και κατεβαίνει το διάστημα της αναμνηστική δόσης), και από την άλλη κυνηγά ως "υπεύθυνους" της πανδημίας όσους δεν έχουν κάνει εμβόλια! Απλά παραλογισμός.

Σε περίπτωση νόσησης, η τρίτη δόση θα γίνεται τρεις μήνες μετά τη διάγνωση.


Το διάστημα των δύο μηνών για όσους έχουν κάνει το J&J παραμένει.

Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού αυτήν την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα διορθωθούν και οι συστάσεις.

Έχει αυξηθεί η δυναμικότητα για τον Δεκέμβριο, που μπορούν να γίνουν πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμοί. Ο σχεδιασμός είναι όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου να κάνουν το εμβόλιο.

Ο πρωθυπουργός, είχε δηλώσει νωρίτερα στη Βουλή, ότι θα παρέμβει στην επιτροπή των Ειδικών και θα ζητήσει να εξεταστεί η γνώμη του για το ιατρικό θέμα της χορήγησης της τρίτης δόσης, νωρίτερα.

«Έχω ζητήσει να εξεταστεί να συντομευθεί το διάστημα μεταξύ 2ης και 3ης δόσης» είπε την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής. Και όπως φαίνεται, ο λόγος του έπιασε τόπο στους επιστήμονες!

Στο τραπέζι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους 50άρηδες και άλλα επαγγέλματα

Την ίδια ώρα, η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους σε ΕΜΑΚ και υγειονομικούς φαίνεται να «λύνει» τα χέρια του Κ.Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ανακοινώσει ενδεχόμενη επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και σε άλλες επαγγελματικές ή ηλιακές κατηγορίες πολιτών και μάλιστα με βάση το απάνθρωπο εισπρακτικό μέτρο που αφορά πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα με τους εργαζόμενους στην εστίαση και τους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έκλεισε το μάτι στις απολύσεις των ανεμβολίαστων εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στις επιχειρήσεις εάν αρρωστήσουν και πρέπει να μπουν σε καραντίνα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template