Απήγαγαν τον Τσιγγάνο, «βασιλιά των ανταλλακτικών» Γιώργο Κυπαρίσση! Η ληστεία πριν λίγο καιρό και η απαγωγή του στενού του συνεργάτη Ηλία Μπάνη

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες, o επιχειρηματίας Γιώργος Kυπαρίσσης βρισκόταν χθες βράδυ σε ταβέρνα της περιοχής. Στον δρόμο της επιστροφής άγνωστοι φέρονται να τον απήγαγαν λίγο πριν αυτός φτάσει στο σπίτι του στο Ντράφι. Η αρπαγή φέρεται να έγινε στην οδό Ξάνθου, ένα μικρό στενό της περιοχής
.
Στις 00.30 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως στον οικισμό Φοίνικα, στη δεύτερη έξοδο προς Σπάτα, βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα καμένα από εμπρησμό. Εικάζεται ότι αυτά τα αυτοκίνητα ανήκουν στους απαγωγείς.

Ο επιχειρηματίας διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές και την Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του που θεωρούνται οι "Βασιλιάδες" στα ανταλλακτικά. Διαβιούν μάλιστα πολυτελέστατη ζωή αφού μόνο η μόνιμη κατοικία τους είναι αξίας 5.000.000 ευρώ. Αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Oι απαγωγείς ήρθαν σε επικοινωνία με τον αδερφό του Γιώργου Κυπαρίσση και ζητούν πάνω από 2 εκατ. ευρώ μετρητά προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, οι απαγωγείς έστειλαν φωτογραφίες με τον Γιώργο Κυπαρίσση δεμένο με τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια ώστε να διαβεβαιώσουν τον αδελφό του πως είναι ζωντανός. "Οι απαγωγείς θεωρούν ότι τα αδέλφια Κυπαρρίση έχουν την οικονομική δυνατότητα να καταβάλουν τα χρήματα" είπε στο edolio5 ερευνητής της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση. Πριν λίγο καιρό στο κατάστημα στην περιοχή των Αχαρνών άγνωστος μπήκε προκειμένου να κάνει ληστεία και πυροβόλησε στο πόδι τον αδελφό του Απαχθέντα επειδή αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα στο Ίλιον. Τα καμένα οχήματα που βρέθηκαν στα Σπάτα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων και γενετικού υλικού, αν και η πυρκαγιά τα έχει καταστρέψει ολοσχερώς. Πρέπει να σημειώσουμε όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 ότι το προηγούμενο Οκτώβρη είχε γίνει μια ακόμη απαγωγή που όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στην εφημερίδα μας, ο απαχθής Ηλίας Μπάνης συνεργαζόταν με τα αδέλφια Κυπαρίσση.


Η υπόθεση εξαφάνισης του 50χρονου Ηλία Μπάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου από την περιοχή του Ζωγράφου, καθώς οι Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, αποκλείουν το γεγονός να είναι ζωντανός.

Μέσα στο όχημά του, το οποίο βρέθηκε παρκαρισμένο στο γκαράζ του σπιτιού του, οι αστυνομικοί βρήκαν απενεργοποιημένα τα δύο κινητά τηλέφωνά του. Ήδη, οι άντρες της Ασφαλείας τα ερευνούν, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν ο εξαφανισμένος άντρας είχε προσωπικές διαφορές με κάποιους ή είχε δεχθεί απειλές. Παράλληλα, στο μικροσκόπιό τους είχαν μπει όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του και να διαπιστώσουν αν έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως εμφανίζεται πεπεισμένη ότι συνέβη η σύντροφος του 50χρονου.


Το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος, ο οποίος συνεργαζόταν με τα αδέλφια Κυπαρίσση, στα οποία πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να τα επισκευάσουν και στη συνέχεια να τα μεταπωλήσουν. "Αυτές οι δουλείες αυτό το τέλος έχουν" είπε στο edolio5 αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και μας αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες η τελευταία πληροφορία που δόθηκε ήταν ότι δεν έχει πλέον νόημα να τον ψάχνουν γιατί δεν είναι στην ζωή.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template