H παραλλαγή Omicron, σκότωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Κοινωνικό πείραμα συμπεριφοράς και υποταγής τα εμβόλια

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Είναι ξεκάθαρο ότι η αποτυχία της εμβολιαστικής προσπάθειας είναι γεγονός.
Οι επιστήμονες λειτούργησαν τα τυφλά έναντι της πανδημίας και έθεσαν στατιστικά όρια για την ανοσία… που δεν έχουν καμία επιστημονική βαρύτητα, παρασύροντας και τις κυβερνήσεις που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο...
Το 70% εμβολιασμένοι και φυσική ανοσία για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης έχει καταρρεύσει ως ανούσια θεωρία… τώρα ο εμβολιασμός και η φυσική ανοσία πρέπει να φθάσουν στο 100%... αλλά και πάλι ο covid 19 δεν θα εξαφανιστεί όπως αποδεικνύεται στο Γιβραλτάρ που είναι 100% εμβολιασμένο αλλά καταγράφει έκρηξη κρουσμάτων…, αυτό αποδεικνύει και η Πορτογαλία ή η Δανία με ποσοστά εμβολιασμού 86%.

Τελικά όπως έχει αναλυθεί – και το επανέλαβε και ο Bill Gates ο ιδρυτής της Microsoft – τα εμβόλια ήταν ένα είδος κοινωνικού πειράματος, για να αξιολογηθεί η κοινωνική συμπεριφορά και σε ποιο βαθμό οι κοινωνίες ακολουθούν τις εντολές των κυβερνήσεων και των υγειονομικών αρχών.
Όμως μια πολύ μεγάλη μειοψηφία σε ποσοστό άνω του 35% στον δυτικό κόσμο και διεθνώς ο μισός πληθυσμός εναντιώθηκε στον παραλογισμό της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, στις αναποτελεσματικές μάσκες και βεβαίως στα απαράδεκτα – τραγικά αναποτελεσματικά και επικίνδυνα lockdowns.
Από τα 748 εκατ πολίτες της Ευρώπης περίπου 270 εκατ αψήφησαν, τις εντολές εμβολίων, τον παραλογισμό, πρόταξαν την ατομική επιλογή και δεν εμβολιάστηκαν με τα άκρως αναποτελεσματικά εμβόλια…
Πλήθος μελετών – άκρως τεκμηριωμένων – καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μετάδοση, δεν αποτρέπουν την νοσηλεία και σε μικρότερο βαθμό δεν αποτρέπουν και τον θάνατο.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι φθίνουσα με την πάροδο των μηνών…

Γιατί η Omicron έδωσε χαριστική βολή στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Η παράλλαξη Omicron έδωσε χαριστική βολή στην επαίσχυντη και θλιβερή πολιτική υποχρεωτικών εμβολιασμών.
Γιατί;
Ήδη στην Ευρώπη αρχίζουν και εφαρμόζονται πολιτικές υποχρεωτικών εμβολιασμών.
Μάλιστα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής der Leyen, αναφέρθηκε στις «ανησυχίες» της σχετικά με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ και τον καλύτερο τρόπο για να «διορθώσει» το πρόβλημα
….
Όταν ρωτήθηκε εάν θα γίνουν υποχρεωτικά τα εμβόλια, επισήμανε:
«Είναι κατανοητό και σκόπιμο να ξεκινήσουμε αυτήν τη συζήτηση τώρα – πώς μπορούμε να ενθαρρύνουμε και ενδεχομένως να σκεφτούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό χρειάζεται συζήτηση, χρειάζεται κοινή προσέγγιση, αλλά νομίζω ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει».
Προφανώς και δεν θα γίνει καμία συζήτηση, η αποτυχία της εμβολιαστικής προσπάθειας… απλά θα οδηγήσει στον μονομερή υποχρεωτικό εμβολιασμό…
Ήδη το ανακοίνωσε η Αυστρία και ακολούθησε η Ελλάδα για τους άνω των 60 ετών.

Τα εμβόλια δεν λειτουργούν…

Όμως, κάθε πραγματική, ορθολογική συζήτηση τελείωσε μόλις η ΕΕ και οι παρασκευαστές εμβολίων παραδέχτηκαν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν.
Ήταν ευρέως γνωστό από την αρχή και πλέον έχει γίνει παραδεκτό διεθνώς ότι τα εμβόλια δεν σε εμποδίζουν να νοσήσεις και δεν σε εμποδίζουν να την μεταδώσεις.
Πλέον οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και νοσούν.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι καταδικασμένος να αποτύχει γιατί

Τα εμβόλια δεν παρέχουν το τείχος προστασίας που υπόσχονται η αποτελεσματικότητα τους φθείρεται και μειώνεται μόνο με την πάροδο λίγων μηνών.
Έτσι εξηγείται η 3η ενισχυτική δόση και θα ακολουθήσει και η 4η δόση.

Η υποτιθέμενη εμφάνιση της παραλλαγής Omicron κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη.

Το πρώτο θύμα της Omicron δεν είναι ο άνθρωπος αλλά το αφήγημα εμβολιάσου για να σωθείς

Πράγματι, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι το πρώτο πραγματικό θύμα της παραλλαγής της Omicron είναι το αφήγημα εμβολιάσου για να προστατευθείς.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ήδη ότι η παραλλαγή Omicron μπορεί να είναι ανθεκτική στα εμβόλια και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna προειδοποίησε:
«Νομίζω ότι η Omicron θα επιφέρει σημαντική πτώση στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Απλώς δεν ξέρω πόσο γιατί πρέπει να περιμένουμε τα δεδομένα. Αλλά όλοι οι επιστήμονες με τους οποίους μίλησα… ανέφεραν ότι αυτή η νέα παραλλαγή «δεν θα είναι καλή».

Αναγνώρισαν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν…

Ακόμα κι αν αυτές οι προειδοποιήσεις για την Omicron αποδειχθούν λανθασμένες και η νέα παραλλαγή δεν είναι τόσο επικίνδυνη, όπως ορισμένοι σκόπιμα ή μη τρομοκρατούν τον κόσμο… οι θιασώτες των εμβολίων θα έχουν αναγνωρίσει ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν.
Ήδη έχουν αναγνωρίσει ότι ανησυχούν για παραλλαγές της πανδημίας covid 19 που μπορεί να μετριάζουν ή να νικούν τα εμβόλια και ως γνωστό οι ιοί μεταλλάσσονται είναι στην φύση τους…
Έτσι, γνωρίζουν ότι το εμβόλιο δεν είναι το απόλυτο όπλο, είναι ένα εργαλείο και όχι η τελική λύση και τυχόν νέες μεταλλάξεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άμεση κατάρρευση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων.
Το μόνο πράγμα που δεν γνωρίζουν είναι ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων, γεγονός που παραδέχεται και η ίδια η Pfizer στα συμβόλαια προμηθειών της:
«οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστές και ενδέχεται να υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου που δεν είναι επί του παρόντος γνωστές»

Τα εμβόλια δεν είναι η λύση στο πρόβλημα είναι μόνο ένα εργαλείο στην μάχη κατά της πανδημίας covid 19….

Τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι
Τα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία ούτε εμποδίζουν τη μετάδοση.

Ότι ευεργετικό αποτέλεσμα έχουν φθείρεται, πολύ γρήγορα με την πάροδο λίγων μηνών.
Μάλλον δεν προστατεύουν από νέες παραλλαγές ή μεταλλάξεις.
Τα εμβόλια έχουν άγνωστες μακροχρόνιες παρενέργειες.

Αυτά δεν είναι περιθωριακές ιδέες ή αβάσιμες θεωρίες συνομωσίας, είναι τα αντιφατικά υποτιθέμενα «γεγονότα» της παράνοιας του Covid.
Η «παραλλαγή Omicron» ακόμη δεν οδήγησε στον θάνατο έναν άνθρωπο αλλά σκότωσε τις πολιτικές υποχρεωτικού εμβολιασμού.

www.bankingnews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template