Robert Koch Institute: Η Omicron χτυπάει συντριπτικά τους εμβολιασμένους κατά 96% στην Γερμανία, οι ανεμβολίαστοι 4%

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Τελικά πως εξηγείται η καθολική πλειοψηφία των εμβολιασμένων να κολλάει την Omicron την νέα μετάλλαξη και οι ανεμβολίαστοι να είναι μόνο μια μικρή μειοψηφία;


Προφανώς η εξέλιξη αυτή συνθλίβει στην κυριολεξία το αφήγημα περί εμβολιασμού και των πιστοποιητικών εμβολιασμού αλλά το κυριότερο αποδεικνύει ότι ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι τραγικός, απαράδεκτος και αντιεπιστημονικός.
Οι ερμηνείες που δίδονται είναι κατά βάση δύο
1)Οι εμβολιασμένοι απέκτησαν ελευθερίες με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, μπορούσαν να κινούνται παντού χωρίς έλεγχο και χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας, οπότε εύλογα ήταν πιο εκτεθειμένοι στο κύμα της Omicron.
Τα πιστοποιητικά εμβολίου δεν είναι απλά αναποτελεσματικά αλλά και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία καθώς δίνουν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και ελευθερίας που αποδεικνύεται διάτρητοι.
2)Κατά άλλους οι εμβολιασμένοι με τα εμβόλια που έχουν κάνει έχουν μεταβάλλει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και είναι πιο ευάλωτοι στις παραλλαγές – μεταλλάξεις…


Ποια είναι τα νέα δεδομένα που καταρρίπτουν μύθους;

Το 96% των Γερμανών με την μετάλλαξη Omicron ήταν «πλήρως εμβολιασμένοι», το 28% είχε κάνει και την 3η δόση και μόλις το 4% ήταν το ποσοστό των ανεμβολίαστων.
Ένα μικρό δείγμα δεδομένων που δημοσίευσε η γερμανική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron έχει μολύνει συντριπτικά «πλήρως εμβολιασμένους», συμπεριλαμβανομένων και των τριπλά εμβολιασμένων, ενώ οι μη εμβολιασμένοι παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αλώβητοι από το στέλεχος που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.
Νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα δείχνουν ότι το 96% των νέων ασθενών με κορωνοϊό Omicron ήταν προφανώς «πλήρως εμβολιασμένοι», ενώ τα μη εμβολιασμένα άτομα αντιπροσώπευαν μόνο το 4% των μολύνσεων.

Από τους 4.206 ασθενείς στη μελέτη του Robert Koch Institute, στους 4.020 είχαν εμβολιαστεί κατά του COVID-19, ενώ μόνο 186 άτομα ήταν ανεμβολίαστα.
Η έκθεση του Ινστιτούτου Robert Koch που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι το 95,58% των περιπτώσεων με την μετάλλαξη Omicron στη Γερμανία είναι πλήρως εμβολιασμένα (28% από αυτά είχαν «λάβει ενισχυτική δόση»), ενώ μόλις το 4,42% είναι ανεμβολίαστο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο πληθυσμός της Γερμανίας είναι εμβολιασμένος κατά 71,1%.
Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), μια γερμανική ομοσπονδιακή κυβερνητική υπηρεσία και ερευνητικό ινστιτούτο που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο και την πρόληψη ασθενειών.
Το Robert Koch Institute σημείωσε ότι η έκθεση είναι σε «συντομότερη μορφή» λόγω ορισμένων «ελλιπών δεδομένων», αλλά επιβεβαίωσε ότι «παρόλα αυτά παρέχεται μια βασική αξιολόγηση της γενικής επιδημιολογικής κατάστασης».


Τα ίδια ευρήματα και στις ΗΠΑ

Τα ευρήματα στη Γερμανία φαίνεται να είναι παρόμοια με τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), τα οποία διαπίστωσαν ότι η παραλλαγή Omicron είχε μολύνει συντριπτικά άτομα που είχαν εμβολιαστεί για τον COVID-19 έως και 80%.
Καθώς υπάρχουν περισσότερα δεδομένα που υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση της εξαιρετικά ήπιας παραλλαγής Omicron και να αποτρέψουν τη μόλυνση των εμβολιασμένων ατόμων, τα κράτη σε όλο τον κόσμο προωθούν την λύση των περισσότερων δόσεων και εφαρμόζουν εκ νέου περιορισμούς για την πανδημία μαζικά στους πληθυσμούς.

Προειδοποιεί το Ισραήλ

Στο Ισραήλ, επιστήμονες προειδοποιούν τώρα ότι πάρα πολλές ενέσεις εμβολίων μπορεί να προκαλέσουν «κούραση του ανοσοποιητικού συστήματος» και στην πραγματικότητα να θέσουν σε κίνδυνο την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει τον ιό , καθώς αποφασίστηκε να χορηγηθεί 4η ενισχυτική δόση ειδικά σε όσους βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.
Στην Ολλανδία, αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να χορηγήσουν έως και έξι δόσεις εμβολίου για τον Covid 19.
«Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ισχυρίζεται ότι το 89% των ενηλίκων έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, με το 85,9% να έχει λάβει δύο δόσεις και το 20% να έχει ήδη λάβει την πρώτη αναμνηστική.
Προφανώς τίποτα από αυτά δεν είναι αρκετά για να σταματήσει τον COVID-19 και η μόνη λύση είναι περισσότερα εμβόλια

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα αναφερόμενα κρούσματα COVID-19 έχουν σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ αύξησης σε ημερήσια βάση από οποιαδήποτε χώρα.
Αφού εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό, με δεκάδες εκατομμύρια από αυτά τα άτομα να λαμβάνουν «ενισχυτικές» ενέσεις, οι ΗΠΑ αναφέρουν τώρα 484.377 νέα κρούσματα COVID-19.

www.bankingnews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template