Super League 1, ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 3-2: Θεματοφύλακες της Ευρώπης!

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Σε ένα ματς - θρίλερ και εξαιρετικό στο να το βλέπει κανείς ο ΠΑΣ επεβλήθη με σκορ 3-2 του Βόλου ενώ βρέθηκε να χάνει. Πρωταγωνιστής ξανά με γκολ με πέναλτι ο Εραμούσπε.

Σε σχέση με τον βασικό σχηματισμό των δύο ομάδων ο ΠΑΣ ξεκίνησε με 4-4-2 με Μορεϊρα - Περέα μπροστά και Μπρένερ, Καραχάλιο, Ντομίνγκεθ και Σνάιντερ στο κέντρο. Ο Βόλος από την άλλη είχε σχήμα 4-2-3-1 με Φαν Βέερτ φορ και πίσω του τριάδα τους Ορόζ, Ροσέρο και Ρεγκατέν.

Γκολ... ποίημα ο Νίνης, 1-2 ο Βόλος στο α' μέρος

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος μπήκε πιο καλά στο ματς, είχε 2 γκολ και ένα δοκάρι και θα μπορούσε να έχει δώσει ακόμα πιο μεγάλη έκταση στο σκορ. Στο 00.40 του αγώνα ο Ορόζ έκανε εξαιρετικά το 1-2 (σε μία φάση όπου ο ΠΑΣ φωνάζει για χέρι του σκόρερ Ορόζ) και τελείωσε ιδανικά για το 0-1.


Ο Λοντίγκιν στο 7ο λεπτό είχε μεγάλη επέμβαση σε δύο σουτ ενώ ο ΠΑΣ έψαχνε αντίδραση. Στο 12' ο Μορεϊρα απείλησε με σουτ ενώ στο 12' ο Κάργας νίκησε στον αέρα τον Γκρίλο, ο Κλέιμαν βρήκε τη μπάλα με τα χέρια αλλά δεν την έδιωξε και η κεφαλιά του αρχηγού του ΠΑΣ έκανε το 1-1. Το πρέσινγκ του Βόλου έφερε νέα αναστάτωση στην άμυνα του ΠΑΣ.

Ο Εραμούσπε αντί να διώξει μπροστά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Νίνη που γύρισε το κορμί του και με ένα τρομερό σουτ (σαν ψαλιδάκι) στον αέρα έκανε το 1-2. Πιθανώς το πιο ωραίο γκολ του Νίνη στην καριέρα του. Στο 45+ ο Σοάρες είχε μία σουτάρα με φάλτσο στο δοκάρι.

Μοιραίος ξανά ο Γκρίλο και 5/5 πέναλτι ο Εραμούσπε για το 3-2

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Στο 57' ο Περέα έκανε με το στήθος του το 2-2 μετά από μπαλιά - σέντρα του Σάλιακα. Μία σέντρα που πήγε να διώξει ο Γκρίλο αλλά έπιασε... αέρα και του έφυγε η μπάλα για να πάει στον Περέα. Ο Γκρίλο που ήταν μέσα στις 2 από τις 3 φάσεις των γκολ του ΠΑΣ. Στο 86ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε και 3ο γκολ αφότου επιβεβαιώθηκε και μέσω VAR πως ο Ροσέρο πάτησε τον Πίρσμαν. Ο Εραμούσπε έκανε το 5/5 στα πέναλτι φέτος και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πίρσμαν έδιωξε τη μπάλα πριν μπει γκολ με τον Βόλο να θεωρεί πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά υπήρξε VAR Check για τη φάση.

MVP: Θα μπορούσαν να μπουν εδώ πάνω από 2-3 παίκτες. Ωστόσο μπαίνει ο Πίρσμαν που πήρε το πέναλτι από το οποίο σκόραρε ο Εραμούσπε για το σκορ 3-2 αλλά και για το διώξιμό του στην τελευταία φάση.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Περέα είναι παίκτης - κλειδί για τον ΠΑΣ που κάνει το 2-2 σε καίριο χρονικό σημείο. Ο Νίνης έχει βάλει γκολάρα που δυστυχώς για τον Βόλο πήγε χαμένη σε αυτόν τον αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Γκρίλο είναι μέσα στις φάσεις των γκολ του ΠΑΣ. Έχει μερίδιο ευθύνης δηλαδή στις 2 από τις 3, όπως και ο γκολκίπερ Κλέιμαν (ο Κλέιμαν τουλάχιστον στη μία). Μοιραίος ο Ροσέρο για το πέναλτι που έκανε.

Η ΓΚΑΦΑ: Σίγουρα η φάση του πέναλτι που πήρε ο ΠΑΣ. Το λάθος του Ροσέρο.


ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολλή... δουλειά είχε το VAR στο παιχνίδι αυτό και υπάρχουν ορισμένες φάσεις που σηκώνουν συζήτηση. Ο Βόλος διαμαρτύρεται για χέρι του Περέα στο 2-2 όπου έγινε έλεγχος VAR και για οφσάιντ και για χέρι. Μέσω VAR δόθηκε σωστά το πέναλτι υπέρ του Πίρσμαν. Ο ΠΑΣ από την άλλη διαμαρτύρεται για το πρώτο γκολ του Βόλου και για ότι ο Ορόζ έκανε στοπάρισμα με το χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Υπάρχει και η φάση στο τέλος όπου ο Βόλος θεωρεί ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και επίσης ελέγχθηκε στο VAR.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ματσάρα από κάθε άποψη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με το 3-2 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πήρε οριακά ο ΠΑΣ αλλά θα μπορούσε να νικήσει και ο Βόλος. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ παραμένει ψηλά και στην 3η θέση.

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62' Λώλης, 95' Παντελάκης), Σνάιντερ, Μορέϊρα (87' Λιάσος) και Περέα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (77' Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89' Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90' Τερεζίου) και Φαν Βεέρτ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template