ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου 2022

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός
Μια όψη Ήλιου – Χείρωνα σήμερα σε προετοιμάζει να αναζητήσεις το μάθημα ή τα οφέλη της τρέχουσας κατάστασής σου. Έχεις κίνητρο να αναπτύξεις ιδέες για έργα ή να δημιουργήσεις μια φιλία. Οι συζητήσεις ή οι ιδέες που αναδύονται τώρα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία σημείων καμπής. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και αυτό μπορεί να είναι μια έκκληση για δράση ιδιαίτερα σε ένα έργο ή θέμα που έχει ανασταλεί. Μην υποβαθμίζεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, η αναπόληση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

Ταύρος
Εντοπίζεις γρήγορα προτεραιότητες και ξεπερνάς εμπόδια σήμερα. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και φέρνει εμπιστοσύνη στις στενές σου σχέσεις. Έχεις κάτι να μάθεις για τον εαυτό σου και τους στόχους σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να επικεντρωθείς σε ένα άλυτο θέμα. Θέλεις να επιστρέψεις σε μια ουσιαστική συζήτηση και να φτάσεις στο βάθος μιας κατάστασης ή ενός θέματος. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από τις εμπειρίες του παρελθόντος σου.

Δίδυμοι
Η μέρα υποστηρίζει την εύκολη, χαρούμενη μάθηση. Η ανταλλαγή ιδεών ή απόψεων μπορεί να είναι ικανοποιητική και μια πραγματική εμπειρία σήμερα. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες βελτιώνονται και θα μπορούσες να ανακαλύψεις ένα μυστήριο. Χρησιμοποίησε αυτήν την έντονη ενέργεια για να εστιαστείς σε κάτι παραγωγικό. Πιθανά να νιώσεις μια πίεση σε ένα οικονομικό θέμα. Το αρχικό σου ένστικτο μπορεί να χρειάζεται μια μικρή βελτίωση προτού αναλάβεις δράση κυρίως σε συναισθηματικά θέματα.

Καρκίνος
Μπορεί να έχεις πιο εύκολο τρόπο και χρόνο να κατανοήσεις τις δυσκολίες της δουλειάς ή να συνδεθείς με τους στόχους και τις προτεραιότητες σου. Είναι πιο λογικό για σένα να αποσυρθείς από ένα πρόβλημα, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα παρά να παθαίνεις εμμονή με τις λεπτομέρειες. Αυτή η στάση θα αποδειχθεί σωτήρια. Η σχέση με τον εαυτό σου είναι στο επίκεντρο και θέλεις να τη βελτιώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να απομακρυνθείς από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Λέων
Σήμερα μπορεί να κατανοήσεις της άποψης κάποιου καλύτερα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για να φέρεις περισσότερη αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον σου, τις δουλειές, τις ρουτίνες ή την καθημερινή σου ζωή. Επίσης σήμερα θα μπορούσες να ασχοληθείς ξανά με κάποιο παλιό έργο, αυτή τη φορά με έναν νέο τρόπο. Ίσως και να εμπλακείς έντονα στην επίλυση ενός προβλήματος. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι ιδιαίτερα δοτικός και συναισθηματικός. Εάν είσαι μόνη, σκέψου τα υπέρ και τα κατά μιας επιστροφής στο παρελθόν.

Παρθένος
Η επιθυμία για απόδοση, εργασία και υπεροχή είναι έντονη σήμερα και η δημιουργική ενέργεια είναι έντονη και άφθονη. Είσαι σε θέση να πάρεις απόσταση από μια κατάσταση, αρκετή ώστε να τη δεις πιο αντικειμενικά και καθαρά. Ωστόσο η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει πιο έντονη και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Μην ξεχνάς πως μπορείς να μηδενίσεις ένα πρόβλημα και να κοιτάξεις να ευχαριστηθείς τη μέρα. Εάν είσαι μόνη, μην ανακυκλώνεις καταστάσεις του παρελθόντος.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση, ανακάλυψη ή αποκάλυψη που ανοίγει νέες ευκαιρίες σήμερα. Είναι μια ωραία μέρα για να μάθεις για τα συναισθήματα σου και να μοιραστείς τις ιδέες ή τις δημιουργίες σου με άλλους. Οι σχέσεις μπορούν να λάβουν μια καλή ώθηση καθώς ακούει και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Ακόμα κι έτσι, η Αφροδίτη ανάδρομη για λίγο ακόμα, προκαλεί μπερδεμένες καταστάσεις. Οι συζητήσεις σήμερα είναι έντονες και καλό θα ήταν να κρατήσεις ουδέτερη στάση.

Σκορπιός
Με τις σημερινές διελεύσεις μπορείς να εστιάσεις στη στιγμή και μπορείς να καταφέρεις πολλά με αυτή σου τη στάση. Η διοχέτευση επιπλέον ενέργειας για την πραγματοποίηση σχεδίων ή την οργάνωση σπιτιού και των οικογενειακών δραστηριοτήτων μπορεί να πετύχει. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση στις επικοινωνίες σου με μια ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα παλιό πρόβλημα και να καταστεί απαραίτητη μια αναθεώρηση. Καλό θα ήταν να είσαι διαλλακτική με το συναίσθημα των άλλων.

Τοξότης
Οι διελεύσεις σε βοηθούν να εντοπίσεις τους τομείς της ζωή σου που χρειάζονται βελτιώσεις. Είναι λογικό να επιβραδύνεις και να απολαύσεις τη στιγμή και καθώς το κάνεις έρχεται περισσότερη διαύγεια. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα υποδηλώνει κάποια ένταση στις σκέψεις ή τις συνομιλίες καθώς προχωρά η μέρα. Ένα ζήτημα που αφορά στις αξίες, τα χρήματα ή τα ζητήματα ιδιοκτησίας μπορεί να χρειάζεται επανεξέταση.

Αιγόκερος
Είσαι πιο διάφανη ως προς τα συναισθήματά σου και πιο εκφραστική. Η ικανότητά σου να οπτικοποιείς λύσεις μπορεί να σε ωφελήσει σε πρακτικό επίπεδο. Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να διεγείρουν την επιθυμία για κάποιες αλλαγές ή για αναθεώρηση. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σου ιδίως σε ότι αφορά στις επικοινωνίες, που θα σε βοηθήσουν πραγματικά να αισθανθείς καλύτερα. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους.

Υδροχόος
Η κατανόησή σου για ένα θέμα αποτυπώνεται και αισθάνεσαι καλά. Οι ευχάριστες στιγμές μπορούν να ανοίξουν πόρτες και τα οφέλη προκύπτουν από το να δίνεις περισσότερη προσοχή στα κρυμμένα στοιχεία και τα μοτίβα των αλληλεπιδράσεών σου. Ωστόσο η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα δημιουργεί κάποια πνευματική ένταση. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια μάχη με παλιά συναισθήματα ή επιθυμίες που τραβούν την προσοχή σου.

Ιχθείς
Είναι φυσικό και εύκολο να μαθαίνεις από τα λάθη χάρη σε μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς μέσω των πληροφοριών που αποκτάς τώρα. Αν και σε βοηθά να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων η ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα είναι λίγο έντονη. Ένα θέμα από το παρελθόν ή ένα ημιτελές έργο μπορεί να προκύψει και να χρειαστεί την προσοχή σου. Συναισθηματικά φαίνεται να κινείσαι σε τεντωμένο σκοινί.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template