Θεσσαλονίκη: Βίντεο - ντοκουμέντο από το πάρτι στη σουίτα «401»

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα στη σουίτα «401» του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη: Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα και δυνατή μουσική από το ηχείο.

Την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος, μετά τη σοκαριστική καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας ότι έπεσε θύμα βιασμού, αφού της έριξαν «κάτι στο ποτό», εικόνες από το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA ακούγονται γέλια και φωνές. Eίναι οι πρώτες εικόνες μέσα τη σουίτα «401» του ξενοδοχείου όπου έρρεε άφθονο αλκοόλ, ενώ από ηχεία έπαιζε δυνατά ελληνική μουσική. Παράλληλα φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου και μία κάβα με ποτά.
Κάπου εκεί ίσως βρισκόταν και η 24χρονη Γεωργία, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ζούσε εκείνο το βράδυ.
Νωρίτερα, σήμερα (21/01), όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης, «η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, επιβεβαιώνοντας όσα κτηνώδη βίωσε στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα  προσκόμισε νέα αποδεικτικά στοιχεία και sms, προκειμένου να ενισχύσει τις καταγγελίες της και ενώ οι Αρχές κατέσχεσαν τα κινητά και πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων.
Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 24χρονη ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ο κ. Θανάσης Ζιώγας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις Αρχές, ενώ άφησε αιχμές για «καθυστέρηση» όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης από την ιατροδικαστή» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό τέθηκε και στην ανακρίτρια η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεσμεύτηκε πως θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση.


«Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για μια αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή»
συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας δε τη δημόσια δήλωση που έκανε, διά του συνηγόρου του, ο 27χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση, αρνούμενος τον βιασμό, ο κ. Ζιώγας ανέφερε ότι «μπορεί να υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά κατά την άποψή μας όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την καταγγελία».

Ερωτηθείς, τέλος, για την παρουσία ψυχολόγου στην κατάθεση που έδωσε η 24χρονη, είπε ότι αυτό προβλέπεται δικονομικά.
«Η παρουσία ψυχολόγου ήταν πολύ χρήσιμη. Είχε άλλο αέρα η Γεωργία, γιατί όσο κι αν θέλει να δείξει ότι είναι δυνατή είναι μία νέα κοπέλα. Κάθε φορά που λέει κάτι ζει ξανά ό,τι βίωσε μέσα σε αυτήν τη σουίτα», ανέφερε, εκφράζοντας την πίστη του ότι «η ώρα της δικαίωσης θα έρθει γρήγορα».
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 15:30 ολοκληρώθηκε η νέα κατάθεση που έδωσε στην ειδική Ανακρίτρια η 24χρονη για τη νύχτα φρίκης που έζησε στο ξενοδοχείο την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αποχώρησε από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης χωρίς να προχωρήσει σε νέες δηλώσεις.


Νωρίτερα, απηύθυνε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι ανάλογο να μιλήσουν.
«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας…» ανέφερε επίσης, επαναλαμβάνοντας για ακόμη φορά ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της, να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και να δει τους δράστες να πληρώνουν για αυτό που της έκαναν.
Στην κατάθεσή της επέμεινε ότι κάποιοι φρόντισαν να χάσει τις αισθήσεις της, με ουσίες που πιθανότατα έριξαν στο ποτό της.
Η Γεωργία κλήθηκε να ανακαλέσει όσα θυμάται από τη στιγμή που έφυγαν οι φίλες της και επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ προσκόμισε μηνύματα που εστάλησαν και κλήσεις που έγιναν εκείνο το βράδυ, παρουσία ψυχολόγου.

Κατέθεσε και ο εργοδότης της 24χρονης
Στη λίστα, δε, των καταθέσεων έχουν προστεθεί τόσο ο εργοδότης της 24χρονης, Χρήστος Καραθανάσης, αλλά και ένα φιλικό του πρόσωπο που θα καταθέσει τη Δευτέρα, καθώς οι δύο άντρες πήγαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο για να βοηθήσουν την 24χρονη και να την πάρουν.

«Τον πήρε τηλέφωνο έντρομη και του είπε ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Φύγαμε κατευθείαν με το αυτοκίνητό του και βρήκαμε στο ξενοδοχείο ένα κορίτσι σαφώς κακοποιημένο με μαυρισμένα γόνατα, σε κακό χάλι» σημείωσε φίλος του εργοδότη της 24χρονης.

Την ερχόμενη εβδομάδα καλείται επίσης να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Στην Αστυνομία και ο 33χρονος που την κάλεσε στο πάρτι
Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/01) και ενώ η Γεωργία βρισκόταν ενώπιον της ανακρίτριας, διατάχθηκε η προσαγωγή του πρώην μετρ της καφετέριας όπου σύχναζε η Γεωργία, ο οποίος την κάλεσε στο επίμαχο πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κλήθηκε να πει όλα όσα γνωρίζει στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιείται για ύπαρξη ενδεχόμενου κυκλώματος μαστροπείας.

«Αν και του είχα απαντήσει καταφατικά, συνέχιζε να στέλνει μηνύματα ρωτώντας ποτέ θα φτάσω στο πάρτι και μου έδινε οδηγίες για το πώς θα βρω το δωμάτιο» σημείωσε η 24χρονη για την πίεση που δέχθηκε να βρεθεί στο πάρτι.
Όπως έχει μάλιστα καταθέσει ήδη, ο συγκεκριμένος άντρας την είχε καλέσει και στο παρελθόν σε άλλα πάρτι, ενώ της είχε προτείνει να κάνει χρήση ναρκωτικών, όμως αρνήθηκε.
Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και άλλες κατηγορίες από νεαρά κορίτσια που προσκλήθηκαν στη σουίτα 401 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
«Το κλίμα ήταν περίεργο. Δεν μιλούσε κανείς. Αυτό η αλήθεια είναι πως με παραξένεψε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θεά. Εγώ δεν είχα πιει αλκοόλ, είχα επιλέξει ένα σφραγισμένο ενεργειακό ποτό», ανέφερε ένα από αυτά, σύμφωνα με το MEGA.
πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template