«Θετικός» ο τριπλά εμβολιασμένος Γιούργκεν Κλοπ-Εκτέθηκε με τις δηλώσεις του εναντίων των ανεμβολίαστων

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Εκτεθειμένος θα πρέπει να νιώθει ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ μπροστά στα δεκάδες εκατομμύρια των οπαδών της Λίβερπουλ από όλο τον κόσμο, καθώς έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί με δηλώσεις του, στους ανεμβολίαστους, λέγοντας πως αποτελούν κίνδυνο για μια ομάδα.
Κι όμως να που τώρα ο ίδιος αν και τριπλά εμβολιασμένος βρίσκεται με κορωνοϊό και στερεί τον σύλλογο από τις υπηρεσίες του.

Έτσι η Λίβερπουλ θα παραταχθεί χωρίς τον προπονητή της στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «reds», ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τεστ κορωνοϊού κατά το οποίο το αποτέλεσμα ήταν θετικό.


Κάπως έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα μπει σε απομόνωση και να βγει θα πρέπει να εμφανίσει δύο ακόμη αρνητικά τεστ, κάτι που σημαίνει πως μοιραία θα μείνει εκτός τουλάχιστον για το εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Στον πάγκο θα καθίσει ο Πεπ Λάιντερς, άμεσος βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ.

Εμείς να θυμίσουμε τις πρόσφατές δηλώσεις του όταν έλεγε ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν ένα «καταφύγιο» για ανεμβολίαστους παίκτες.

«Δεν είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε έναν παίκτη, αλλά το σκέφτηκα και ναι, θα έχει επιρροή, σίγουρα. Εάν ένας παίκτης δεν είναι καθόλου εμβολιασμένος, είναι μια συνεχής απειλή για όλους μας… Από οργανωτική άποψη, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αν θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις τα πρωτόκολλα, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις.

Αν κάποιος (παίκτης) κολλήσει κορωνοϊό, και υπάρχουν άλλοι γύρω του, θα βρεθούν σε απομόνωση… Οπότε φυσικά αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα «καταφύγιο» για ανεμβολίαστους παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί».

Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο κατά τεκμήριο κορυφαίοι σύλλογοι της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, ενέργεια που εκτός από άχρηστη υγειονομικά(αφού έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν) είναι και κοινωνικά ρατσιστική.

Κάποιος θα πρέπει να επισημάνει σε όλους αυτούς τους κυρίους ότι οι τεράστιοι σύλλογοι που διοικούν έχουν εκατομμύρια οπαδούς και δεν απευθύνονται μόνο σε εμβολιασμένους. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template