«Καταδότης» αλλά και «εκτελεστής» ο ίδιος ήταν ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε μπροστά στην γυναίκα και το παιδί του

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022


Ότι σπείρεις θα θερίσεις, λέει η σοφή παροιμία και αυτή ταιριάζει γάντι στις δραστηριότητες του «Σοτικο» που μακέλεψαν στο Μοσχάτο  μπροστά στην γυναίκα και το παιδί του «άγγελοι θανάτου». 

Γιατί «άγγελος θανάτου» ήταν και αυτός ο ίδιος καθώς όπως αναφέρει ο Άρης Σπίνος στο ιστολογιό του και μάλιστα εξετάζεται η συμμετοχή του εδω στην Ελλάδα σε 2 εκτελέσεις Ελληνα αλλά και αλλοδαπού. 
Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την έρευνα της ασφάλειας σχετικά με την δολοφονία του Γεωργιανού με το ψευδόνυμο "Σότικο" που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του πριν λίγες μέρες στο Μοσχάτο. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, το θύμα που δολοφονήθηκε το Σάββατο το βράδυ έξω από το διαμέρισμα του στο Μοσχάτο, ήταν και ο ίδιος εκτελεστής και μάλιστα εξετάζεται η συμμετοχή του σε 2 συμβόλαια θανάτου Ελλήνων και αλλοδαπών τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα που ήδη έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ο "Σότικο" όπως προκύπτει από πληροφορίες που συγκεντρώνονται στην δίωξη εκβιαστών, συνεργαζόταν ως "βαρύ πιστόλι" στον κόσμο της νύχτας. "Δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξη του" λέει αφοπλιστικά στο edolio5 αξιωματικός της ασφάλειας.

Ανοιχτούς λογαριασμούς με τη γεωργιανή μαφία φέρεται να είχε ο 42χρονος που εκτελέστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο. Ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφερόμενα στο θύμα, το οποίο ήταν γνωστό στους κόλπους της γεωργιανής μαφίας με το όνομα «Σότικο», κάνουν λόγο για διαφορές που είχε με άλλο στέλεχος και ίσως να ήταν η αιτία της εκτέλεσής του.
Ο 42χρονος δεν είχε ποινικό παρελθόν στη χώρα μας, και οι διωκτικές αρχές δεν γνώριζαν ούτε καν την παρουσία του στην Ελλάδα και ότι στη μακρινή Γεωργία τον θεωρούσαν μέλος εγκληματικής οργάνωσης. «Ίσως κάποια διαφωνία ή... ρίξιμο από κάποιες παράνομες ενέργειες ήταν η αιτία για να δοθεί η εντολή να εκτελεστεί το συμβόλαιο θανάτου στη χώρα μας» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας που ερευνά την υπόθεση. 
Το σίγουρο είναι ότι ο 42χρονος είχε βρει το «λιμάνι» του στη χώρα μας και πίστευε ότι ήταν ασφαλής ζώντας στο διαμέρισμα της οδού Ταξιαρχών με τη σύντροφό του και την πεντάχρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 στο 42χρονο Γεωργιανό οι εντολείς του συμβολαίου εκτέλεσης του έχουν χρεώσει πληροφορίες που έδωσε στην αστυνομία της πατρίδας του και εξαιτίας αυτών συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν με βαριές ποινές μέλη της ομάδας που κάποτε άνηκε και ο ίδιος.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template