Αντί να ξεμπερδεύεται η υπόθεση Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη μπερδεύεται... περισσότερο. Νέα κατάθεση σε βάρος εμπλεκόμενου προσώπου από γυναίκα που ισχυρίζεται ότι την είχε βιάσει στο παρελθόν!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας στη συμπρωτεύουσα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό της βιασμό το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Η κοπέλα, που διαμένει στην Αθήνα, ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η εξέλιξη αυτή δίνει μια νέα τροπή στην υπόθεση ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων την ερχόμενη εβδομάδα που θα μπορούσαν να αλλάξουν το κατηγορητήριο.

Aν και την Παρασκευή αναμένονταν τα αποτελέσματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 αργά το απόγευμα το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης επικοινώνησε με το Εργαστήριο του ΑΠΘ και ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα από τα ούρα της 24χρονης θα αποσταλούν μέσω mail τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο edolio5 αν και αρχικά τα αποτελέσματα από τη Βέρνη θα έφταναν την Παρασκευή, οι Ελβετοί ενημέρωσαν πως αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δείγμα της 24χρονης αξιολογείται ενδελεχώς από άτομα του εργαστηρίου μέχρι να φθάσουν στον διευθυντή, ο οποίος θα τα υπογράψει και θα τα αποστείλει.

Τη Δευτέρα πλέον, όποτε και θα φτάσουν τα αποτελέσματα στο Εργαστήριο του ΑΠΘ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα παραδοθεί και στις αρμόδιες αρχές η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωχρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για κάποιον λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template