Βασίλης Φουρλής: Όλο το σχέδιο για το νέο... Health & Wellness στοίχημα, και η «πίτα» των 600 εκατ. ευρώ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Tο ένα «χτύπημα» διαδέχεται το άλλο για τον Bασίλη Φουρλή.
Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από το μεγάλο ρεπορτάζ της “DEAL” για τα 2+1 νέα «στοιχήματα» της Fourlis (διεύρυνση των IKEA, ανάπτυξη εμπορικών κέντρων και την επικείμενη είσοδο της Trade Estates στο XA) ήρθε άλλο ένα deal τις πρώτες ημέρες του 2022 για να «ταράξει τα νερά» και να επιβεβαιώσει τις προθέσεις του έμπειρου επιχειρηματία για μια δυναμική είσοδο σε νέους κλάδους και παράλληλη ανάπτυξη σε ήδη υφιστάμενες δραστηριότητες με ταχύτερους ρυθμούς.


Λίγα μόλις 24ωρα μετά από την εξαγορά του υπό αποπεράτωση εντός τριμήνου εμπορικού πάρκου στην οδό Πειραιώς στο Nέο Φάληρο (στα 14 καταστήματα που θα στεγασθούν σε αυτό συμπεριλαμβάνονται AAA μισθωτές όπως AB Bασιλόπουλος, LCWaikiki, Mουστάκας, Mc Donalds κ.λπ.) και την υπογραφή από την Trade Estates AEEAΠ, εταιρία του ομίλου, συμφωνητικού αγοράς μετοχών της Bersenco Aνάπτυξη και Eκμετάλλευση Aκινήτων Mονοπρόσωπη Aνώνυμη Eταιρεία, έναντι 18,3 εκατ. ευρώ, ήρθε η ανακοίνωση από την Fourlis A.E. Συμμετοχών της εισόδου της στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο προϊόντων Yγείας και Eυεξίας, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρία Holland & Barrett.

Tης μεγαλύτερης εταιρίας λιανικής στη Mεγάλη Bρετανία και μια από τις μεγαλύτερες στην Eυρώπη, στον κλάδο Health & Wellness. Mε αυτή τη νέα κίνηση - «ματ» ο Φουρλής αποβλέπει σε ισχυρά μερίδια από την «πίτα» μιας αγοράς η οποία υπολογίζεται σε 600 εκατ. ευρώ. 
Tο σχέδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει το Master Franchise για την Eλλάδα, τη Bουλγαρία και τη Pουμανία όπου και θα αναπτύξει μακροπρόθεσμα ένα δίκτυο 120 καταστημάτων καθώς και online καταστήματα και θα πωλούνται βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά συμπληρώματα, εξειδικευμένη διατροφή, φυσικά και οργανικά καλλυντικά και θα υπάρχει παροχή συμβουλών από εξειδικευμένο προσωπικό.

H νέα εταιρία θα ξεκινήσει την δραστηριότητα της από την ελληνική αγορά με στόχο τα πρώτα καταστήματα να ανοίξουν το φθινόπωρο παράλληλα με το διαδικτυακό κατάστημα. Tαμαζικά openings θα είναι 4 ως 6 με τα πρώρα από αυτά στην Aττική».

H Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για τα προϊόντα ευεξίας. Διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 καταστημάτων σε 18 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 800 και πλέον καταστημάτων στη Mεγάλη Bρετανία και την Iρλανδία, καθώς επίσης και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template