Η πεθερά (και πρώην σταρ Ελλάς 1962) του Αβραμόπουλου που ζηλεύουν όλοι οι Έλληνες!!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022


Χριστίνα Αποστόλου-Σταρ Ελλάς 1962 και πεθερά του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Φιλμογραφία: Τρίτη και 13 (1963)-Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Χριστίνα]Οι κατεργάρηδες (1963)[Μαίρη]
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Μιράντα]

Του Άρη Σπίνου
Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι Έλληνες αναζητούν μια πεθερά σαν αυτή που έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Το 1 εκατ. ευρώ αγγίζουν οι «αδιευκρίνιστες πιστώσεις» που εντοπίστηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δημήτρη Αβραμόπουλου και της συζύγου του, όπως αυτές καταγράφονται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας για τη Novartis, που έκανε ο εισαγγελέας Καψιμάλης.
Όπως αποκάλυψε το edolio5 και άλλα ΜΜΕ, η πεθερά του κατέθεσε 100.000 ευρώ. Πρόκειται για κατάθεση που έγινε σε κοινό λογαριασμό της πεθεράς του πρώην υπουργού και της συζύγου του.

Το εντυπωσιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πράξη αρχειοθέτησης είναι ότι τα χρήματα που κατατέθηκαν ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ και συγκεκριμένα επρόκειτο για 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, τα οποία «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα τω ν ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό».

Ποια είναι όμως η πεθερά του κ. Δημήτρη; Πρόκειται για την Χριστίνα Αποστόλου

Τον Μάρτιο του 2009, επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου, η κυρία Αποστόλου (σε ηλικία 60 ετών) προσελήφθη στο «Ερρικός Ντυνάν» με αμοιβή 2.851,12 ευρώ.

Η θέση της ήταν στο γραφείο του προέδρου Ανδρέα Μαρτίνη και ως εκ τούτου θεωρούνταν υψηλόβαθμη διοικητική υπάλληλος, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση που πολλοί νέοι με προσόντα και γνώσεις θα ζήλευαν.

Στη συγκεκριμένη θέση παρέμεινε για δύο χρόνια και ειδικότερα μέχρι τον Ιούνιο του 2011 οπότε και αποχώρησε λαμβάνοντας ως αποζημίωση 6.652,51 ευρώ.

Η διαδικασία της πρόσληψης, όσο και της απόλυσης, έγινε με τον πλέον αθόρυβο τρόπο, καθώς για πολλούς εργαζόμενους του Ιδρύματος, η κυρία Αποστόλου αποτελούσε υπάλληλο-φάντασμα.

Ακόμα και σήμερα συνάδελφοί της μιλώντας στο edolio5 ανέφεραν ότι σχεδόν ποτέ δεν είχαν συναντήσει την πεθερά του πρώην υπουργού στο πόστο της, ενώ πολλοί από αυτούς -που υπηρετούσαν χρόνια χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο- απόρησαν στο άκουσμα και μόνο του ονόματός της όταν τους ρωτήσαμε.

«Γνωρίζουμε ότι κάποια Χριστίνα Αποστόλου εργάστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν την έχουμε δει ποτέ. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως ότι έκανε συνεχώς κοπάνες. Πάντως, οι περισσότεροι δεν την έχουν συναντήσει», σημείωσαν χαρακτηριστικά. Όπως μας είπαν η Αποστόλου είχε κάνει καλές γνωριμίες από την εποχή που είχε φορέσει το στέμμα της STAR ΕΛΛΑΣ το 1962. 

Είναι προφανές όμως πως όταν μια γυναίκα σε ηλικία 60 ετών διορίζεται κάπου για να εξασφαλίσει ένα μηνιάτικο είναι αντιληπτό ότι έχει άμεσο οικονομικό πρόβλημα. Που βρήκε τις δεσμίδες με τα 500ευρα;

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template