Το μαζικό πείραμα με τα δήθεν «εντελώς ασφαλή» εμβόλια… παγκόσμιο έγκλημα – Γιατί 2,5 δισ άνθρωποι δεν εμβολιάστηκαν;

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022


Το διάστημα μεταξύ τελών 2020 έως την 1η Φεβρουαρίου 2022, περισσότερο από το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού εμβολιάστηκε κατά του covid 19.
Αυτό σημαίνει ότι σε διάστημα μικρότερο των 14 μηνών, περισσότεροι από 4,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν τουλάχιστον ένα εμβόλιο Covid.
Δεκάδες εκατομμύρια έλαβαν έως και τέσσερις δόσεις.

Η πρώτη κλινική δοκιμή των εμβολίων Covid ξεκίνησε στη Γερμανία στις 23 Απριλίου 2020 με το εμβόλιο Pfizer–BioNTech.
Η πρώτη χώρα που ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου στον γενικό πληθυσμό ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε την άδειά του στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και ακολούθησαν δεκάδες κράτη.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσαν την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Αυτό σημαίνει ότι η μαζική παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού – η οποία έφτασε γρήγορα σε φρενήρεις ρυθμούς – ξεκίνησε λιγότερο από 8 μήνες από την έναρξη των κλινικών δοκιμών.

Το να ξεκινήσει η χορήγηση ενός εμβολίου στον γενικό πληθυσμό μέσα σε μια τόσο σύντομη δοκιμαστική περίοδο ήταν εντελώς πρωτοφανές στα χρονικά της σύγχρονης ιατρικής.

Για να διαπιστωθεί ότι ένα εμβόλιο είναι ασφαλές, πρέπει να πραγματοποιηθούν εκτενείς μακροχρόνιες δοκιμές.
Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει κλινικές δοκιμές πολλαπλών φάσεων και μελέτες παρατήρησης που περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ατόμων σε χρονικές περιόδους που μετρώνται σε χρόνια. Αυτή η διεξοδική και εμπεριστατωμένη διαδικασία διαρκεί τουλάχιστον πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί και συνήθως πολύ περισσότερο.
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins:

«Ένα τυπικό χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης εμβολίου διαρκεί 5 έως 10 χρόνια και μερικές φορές περισσότερο, για να αξιολογηθεί εάν το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε κλινικές δοκιμές, να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έγκρισης από τους κανονισμούς και να παρασκευαστεί επαρκής ποσότητα δόσεων εμβολίου για ευρεία διανομή».
Μόνο με την ικανοποιητική ολοκλήρωση αυτού του εμπλεκόμενου σχήματος μπορεί ένα εμβόλιο να θεωρηθεί εύλογα ασφαλές για μαζική χορήγηση στο ευρύ κοινό.

Ωστόσο, ακόμη και η ολοκλήρωση αυτής της μακράς διαδικασίας δεν εγγυάται ότι ένα εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές.
Μετά τη λήψη της πλήρους έγκρισης, τα εμβόλια συνεχίζουν να αξιολογούνται προσεκτικά για ανεπιθύμητες παρενέργειες σε περίπτωση που κάποιο σοβαρό ελάττωμα δεν εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της πολυετούς δοκιμαστικής φάσης.
Υπήρξε ένας αριθμός εμβολίων που αποσύρθηκαν από την αγορά αφού έλαβαν πλήρη έγκριση λόγω απροσδόκητων ζητημάτων ασφάλειας.
Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν εμβόλια για τον ροταϊό, τη νόσο του Lyme και τον κοκκύτη.

Επομένως, για να χαρακτηριστεί δικαιολογημένα ένα εμβόλιο «απόλυτα ασφαλές», πρέπει να υποβληθεί σε τουλάχιστον πέντε χρόνια εντατικών δοκιμών σε κλινικές δοκιμές και στη συνέχεια σε αρκετά χρόνια παρακολούθησης καθώς χορηγείται σε γενικούς πληθυσμούς.

Τα εμβόλια κατά του Covid, ωστόσο, παρουσιάστηκαν δημόσια ως «εντελώς ασφαλή» λιγότερο από 8 μήνες μετά την έναρξη των κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους.
Στο κανονικό χρονοδιάγραμμα δοκιμών εμβολίου, ο 8ος μήνας βρίσκεται στη Φάση 2 των κλινικών δοκιμών τριών σταδίων.

Ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια Covid ήταν «εντελώς ασφαλή», ήταν, επομένως, εντελώς αδικαιολόγητος και αβάσιμος.

Εκείνοι που υιοθέτησαν αυτό τον ισχυρισμό προχώρησαν σε μια εσκεμμένη και ασυνείδητη πράξη δημόσιας εξαπάτησης.

Και όμως αυτός ο ισχυρισμός χρησιμοποιήθηκε ως βάση για μια παγκόσμια εκστρατεία στην οποία περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της Γης έχουν εμβολιαστεί με πειραματικά φαρμακευτικά προϊόντα που δεν υποβλήθηκαν σε κατάλληλο έλεγχο.

Η φράση «ασφαλής και αποτελεσματική» έγινε το de facto σύνθημα της επιχείρησης εμβολιασμού σε όλο τον πλανήτη.
Πιστεύοντας ότι τα εμβόλια ήταν «εντελώς ασφαλή», δισεκατομμύρια άνθρωποι πρόθυμα - και μάλιστα με ενθουσιασμό - έκαναν ουρά για να εμβολιαστούν κατά του Covid.

Περιττό να πούμε ότι δεν ήταν όλοι έτοιμοι να αποδεχτούν την προπαγάνδα.

Ωστόσο, αγνοώντας όλες τις εύλογες αντιρρήσεις, πολλές κυβερνήσεις αποφάσισαν ότι ο καθολικός εμβολιασμός ήταν ο στόχος τους και αποφάσισαν ότι οι απρόθυμοι έπρεπε να υποχρεωθούν και να εξαναγκαστούν.
Αυτό προσπάθησαν να το κάνουν μέσω μηχανισμών υποχρεωτικότητας στα εμβόλια ή στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Ειδικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αναγκάσουν τους αναποφάσιστους να υποταχθούν στον εμβολιασμό αφού η άρνηση ισοδυναμεί με αποκλεισμό από την κανονική ζωή.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης και της δημόσιας υγείας δικαιολόγησαν αυτή τη δραστική προσέγγιση δηλώνοντας επανειλημμένα ότι τα εμβόλια ήταν «εντελώς ασφαλή» και αποτελεσματικά, και γι' αυτό δικαιολογούνταν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.

Ο ισχυρισμός «ασφαλής και αποτελεσματικός» χρησιμοποιήθηκε επομένως ως μέσο προσέλκυσης και εξαναγκασμού για τη σταυροφορία εμβολιασμού κατά του Covid σε όλο τον πλανήτη.

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Λιγότερο από 22 μήνες μετά την έναρξη των κλινικών δοκιμών, κατάφεραν να εμβολιάσουν μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας με τα ανεπαρκώς ελεγμένα προϊόντα.
Εάν τα πράγματα γίνονταν σωστά, αυτή τη στιγμή οι φαρμακευτικές εταιρίες θα είχαν προετοιμαστεί για τη Φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών.
Αυτό το στάδιο λαμβάνει χώρα συνήθως μεταξύ 24 και 48 μηνών μετά την έναρξη της δοκιμαστικής διαδικασίας.
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins περιγράφει αυτό το στάδιο:

«Οι κλινικές δοκιμές φάσης ΙΙΙ είναι κρίσιμες για την κατανόηση του εάν τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά».
Η Φάση III είναι όπου βρισκόμαστε τώρα στο χρονοδιάγραμμα της ανάπτυξης του εμβολίου.
Στην περίπτωση των εμβολίων Covid, ωστόσο, η δοκιμή της Φάσης ΙΙΙ δεν διεξάγεται σε επιλεγμένη ομάδα εθελοντών αλλά στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Τα δισεκατομμύρια που παρασύρθηκαν και εξαναγκάστηκαν να συμμετάσχουν σε αυτό το πείραμα δεν ενημερώθηκαν ειλικρινά για την αλήθεια της κατάστασης, δηλαδή ότι τα εμβόλια Covid δεν έχουν υποβληθεί σε σωστές δοκιμές και ότι το προφίλ ασφάλειάς τους δεν μπορούσε να τεκμηριωθεί με κανένα ικανοποιητικό επίπεδο ακρίβειας.
Αντίθετα, τους είπαν ψέματα και τους είπαν ότι τα εμβόλια ήταν «εντελώς ασφαλή».

Σύμφωνα με το κανονικό χρονοδιάγραμμα, οι δοκιμές Φάσης ΙΙΙ για τα εμβόλια Covid θα ολοκληρωνόταν τον Απρίλιο του 2024.
Εάν αυτή η φάση εξελισσόταν χωρίς πρόβλημα, ο Απρίλιος του 2024 θα ήταν το νωρίτερο που θα μπορούσε δικαιολογημένα να αρχίσει κάποιος να λέει ότι τα εμβόλια Covid είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά»

Είναι τόσο εκπληκτικό όσο και τρομακτικό το γεγονός ότι αυτή η ευρείας κλίμακας, αστραπιαία εκστρατεία εμβολιασμού με ανεπαρκώς ελεγμένες ουσίες επετράπη να πραγματοποιηθεί παρά το γεγονός ότι οι ενέσεις περιείχαν μια νέα τεχνολογία μεταφοράς γονιδίου mRNA που δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ πριν.
Λόγω της παρουσίας αυτής της νέας τεχνολογίας, αυτά τα εμβόλια θα έπρεπε να έχουν προσεγγιστεί με μεγάλη προσοχή και να έχουν δοκιμαστεί με τη μέγιστη σχολαστικότητα.
Παραδόξως, αυτό δεν συνέβη.
Αντίθετα, ορισμένα από τα πιο στοιχειώδη στοιχεία της συνηθισμένης δοκιμαστικής ρουτίνας καταργήθηκαν επιπόλαια.

Περίπου δεκατέσσερις μήνες σε αυτήν την παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού, είναι προφανές ότι ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια είναι «απόλυτα ασφαλή» δεν ήταν μόνο αβάσιμος αλλά και εντελώς ψευδής.

Τα εμβόλια οδήγησαν 23.615 ανθρώπους στον θάνατο

Λίγο μετά την έναρξη του εμβολιασμού, άρχισαν να αυξάνονται οι αναφορές για σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες και θανάτους.
Τα στοιχεία από την έκρηξη των αναφορών παρενεργειών και θανάτων στην βάση δεδομένων VAERS των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ είναι αποκαλυπτικά.
Αυτή η έκρηξη ξεκίνησε στα τέλη του 2020, όταν ξεκίνησε η εμβολιαστική εκστρατεία.

Μέσα σε μερικούς μήνες, οι αναφορές θανάτων από τα εμβόλια ξεπέρασαν τον ετήσιο αριθμό ρεκόρ οποιουδήποτε άλλου εμβολίου στο ιστορικό της βάσης δεδομένων.
Σε λιγότερο από δώδεκα μήνες, ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με τις ενέσεις Covid ξεπέρασε το σύνολο θανάτων που καταγράφηκε σε σχέση με όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Μέχρι τώρα οι αναφερόμενοι θάνατοι από τα εμβόλια για τον covid 19 είναι 23.615 ενώ οι συνολικές παρενέργειες φθάνουν τα 1.103.891 και υπό την αίρεση ότι στο σύστημα VAERS δεν καταγράφονται όλοι οι θάνατοι και οι παρενέργειες.
Η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ χειρότερη.
Έχει εκτιμηθεί με διάφορα στατιστικά μοντέλα ότι από εμβόλια πέθαναν συνολικά 150.000 με 180.000 άνθρωποι.



Τα εμβόλια που υποτίθεται ότι ήταν «εντελώς ασφαλή» οδήγησαν σε θανάτους και πλήθος παρενεργειών.

Αν και οι θιασώτες των εμβολίων προσπάθησαν να συγκαλύψουν και να υποβαθμίσουν τις καταστροφικές παρενέργειες, η πραγματικότητα δεν μπορούσε να κρυφτεί.
Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα πλέον συνδέονται άμεσα με τα εμβόλια της Pfizer και Moderna και μάλιστα με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο.
Τον Δεκέμβριο του 2021, οι επιστήμονες της Astra Zeneca παραδέχτηκαν τελικά κάτι που ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες, δηλαδή ότι το εμβόλιο τους προκαλούσε θρομβώσεις.

Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα

Μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο επικίνδυνα και θανατηφόρα είναι αυτά τα εμβόλια από το γεγονός ότι μέσα σε δώδεκα μήνες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού εμφανίστηκαν περισσότερα από 1.000 άρθρα και μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά που περιγράφουν διάφορες παρενέργειες αυτών των φαρμακευτικών προϊόντων.
Οι περισσότερες από τις παρενέργειες που συζητήθηκαν είναι σοβαρές και θανατηφόρες.
Περιλαμβάνουν

Θανατηφόρα εγκεφαλική αιμορραγία
Φλεβική θρόμβωση
Ανοσολογική θρομβοπενική πορφύρα
Μυοπερικαρδίτιδα
Σύνδρομο Guillain-Barré
Οξεία φλεβική θρομβοεμβολή
Λεμφαδενοπάθεια
Θρόμβωση της πυλαίας φλέβας
Λέμφωμα Τ-κυττάρων
Αφασία
Αναφυλαξία
Καρδιομυοπάθεια
Θρομβοφιλία

Ο εμβολιασμός σε περισσότερο από το 50% ολόκληρης της ανθρωπότητας με ανεπαρκώς ελεγμένα, επικίνδυνα φαρμακευτικά προϊόντα που βασίζονται σε μια τεχνολογία που δεν έχει ξαναδοκιμαστεί, ενώ ισχυρίζεται ότι είναι «εντελώς ασφαλή» είναι ένα πρωτοφανές μαζικό πείραμα με σοβαρές συνέπειες.
Ποτέ άλλοτε καμία κυβέρνηση, ένας διεθνής παράγοντας ή ένας διεθνής θεσμός δεν είχε θέσει σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Με ψέματα παρέσυραν τους πολίτες – Συντελέστηκε παγκόσμιο έγκλημα

Η επιχείρηση αυτή έγινε με ψευδή προσχήματα και όσοι την ξεκίνησαν γνώριζαν ότι οι ισχυρισμοί τους ήταν αβάσιμοι και ψευδείς.
Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι το εξής:
Πώς θα μπορούσε να επιτραπεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη υποστεί σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια.
Και δεν γνωρίζουμε ακόμη τις μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες.
Λάβετε υπόψη σας ότι οι κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια Covid ξεκίνησαν πριν από 22 μήνες.
Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι απλώς αδύνατο να αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια οποιουδήποτε εμβολίου.

Η σταυροφορία για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 είναι ένα παγκόσμιο έγκλημα πρωτοφανών διαστάσεων.
Οι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες, οι ηγέτες των ρυθμιστικών φορέων, αξιωματούχοι δημόσιας υγείας και πολιτικοί.
Συνένοχοι είναι επίσης τα μέσα ενημέρωσης που ενίσχυαν ατελείωτα τον ισχυρισμό «απόλυτα ασφαλή» ώστε να παρασύρουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.


Οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα θα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους σε νομικά πλαίσια, ώστε οι πράξεις τους να αξιολογηθούν και να κριθούν σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς νόμους.

Vasko Kohlmayer
www.bankingnews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template