ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2022

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στον ηλιακό 11οίκο σου και ασχολείσαι σοβαρά με τους στόχους της ευτυχίας σου. Μια υποχρέωση που μπορεί να προκύψει τώρα ίσως αφορά έναν φίλο. Αν νιώθεις μόνη ή χωρίς άγκυρα κοινωνικά, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή. Αυτό μπορεί και να αφορά μια στρατηγική ή ένα σχέδιο για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου. Η αποφασιστικότητά σου στα επαγγελματικά σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα κι αυτό ίσως αδικήσει τον ερωτικό σύντροφό σου.

Ταύρος
Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να σφίξεις τη ζώνη σου, να εργαστείς σκληρά και να κάνεις βελτιώσεις ιδιαίτερα με τη δουλειά και τα καθήκοντά σου. Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον ηλιακό 10ο οίκο σου υπενθυμίζοντάς σου τους στόχους και τις ευθύνες σου. Στο επίκεντρο είναι η επίδοσή σου στα επαγγελματικά ή στην κοινωνική σου ζωή. Να είσαι βέβαιη πως οι γύρω σου αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά σου και η αναγνώριση δεν αργεί να έρθει. Η συναισθηματική σου ζωή σε ικανοποιεί αρκετά, αρκεί να ρίξεις τα στάνταρ σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος και ο Κρόνος συναντιούνται στον ηλιακό 9ο οίκο σου και μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη ανάγκη να αξιοποιήσεις παραγωγικά τη μέρα και τον χρόνο σου, ειδικά σε νοητικό επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις πρακτικές σου δεξιότητες και είναι πιθανές σοβαρές συζητήσεις. Αν ο ενθουσιασμός έχει τα πάνω και τα κάτω του, βρες τις ισορροπίες. Θέσε λογικούς στόχους σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου ρίχνει φως στις ευθύνες σου και μπορεί να ανακαλύψεις προβληματικές περιοχές σε μια στενή σχέση ή σε ένα οικονομικό θέμα. Μόλις ξεπεράσεις το υπερβολικό στάδιο των συνειδητοποιήσεών σου θα είσαι σε εξαιρετική θέση να αποδεχθείς ή να απορρίψεις την πραγματικότητα ενός έργου, μιας προσπάθειας ή μιας σχέσης. Ίσως επίσης σκεφτείς να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που είναι ανθυγιεινές. Αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος συναντιέται με τον Κρόνο σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορεί να νιώσεις το βάρος των ευθυνών προς τους άλλους ή το βάρος μιας στενής σχέσης. Αν οι άλλοι απαιτούν πάρα πολλά από εσένα ίσως χρειαστεί να θέσεις κάποια όρια. Θα μπορούσες να βρεις λόγους για να κάνεις απολογισμό των δεσμεύσεων και των χρεών σου προς τους άλλους. Εναλλακτικά, πιθανά να νιώσεις μια απογοήτευση αν δεν έχεις κάποιον που μπορείς να πεις ειλικρινά ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση.

Παρθένος
Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο σήμερα και οι ευθύνες στη δουλειά τείνουν να αυξάνονται. Αυτό είναι προσωρινό και σε οδηγεί τελικά σε μια πιο ρεαλιστική αξιολόγηση αυτού του τομέα της ζωής σου. Σκέψου πως καθώς αντιμετωπίζεις τις πραγματικότητες θα αισθάνεσαι πιο σίγουρη να προχωρήσεις με πιο ρεαλιστικές προσδοκίες. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου είναι μεθυστικές και σε παρασύρουν ευχάριστα. Αν είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι τα αρνητικά των όσων συνέβησαν στο παρελθόν.

Ζυγός
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στον ηλιακό 5ο οίκο σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις ή να εξετάσεις τη σοβαρότερη πλευρά των σχέσεων, των συμμαχιών και των έργων σου. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια κριτική ή νέες πληροφορίες που πλαισιώνουν τα πράγματα διαφορετικά, οδηγώντας σε σε μια επαναξιολόγηση. Απόφυγε να δεσμευτείς σε έναν στόχο ή ένα έργο, αφού απαιτείται ένας χρόνος επαναξιολόγησης. Απαραίτητες βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου θα βελτιώσουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον Κρόνο να ενώνονται στον ηλιακό 4ο οίκο σου η ανάγκη να επιστρέψεις σε μια σταθερή τροχιά είναι έντονη. Είναι πιθανό να υπάρξουν υπενθυμίσεις για τις ευθύνες σου απέναντι στην οικογένεια ή στα κοντινά σου πρόσωπα. Με αυτήν τη διέλευση ο Ήλιος ρίχνει το φως του στις υποχρεώσεις, τα καθήκοντα και την ανάγκη του Κρόνου για κανόνες και δομή. Είναι λογικό να αντιμετωπίζεις πιέσεις ή καθήκοντα αντί να τα αναβάλλεις. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου ενέργειες.

Τοξότης
Θα μπορούσες να πάρεις τα πράγματα πολύ σοβαρά ή να σκεφτείς λίγο πιο επικριτικά σήμερα με τον Ήλιο και τον Κρόνο να ενώνονται στον τομέα των επικοινωνιών σου. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις προσωρινές ικανοποιήσεις, για αυτό φρόντισε να χειριστείς τα πράγματα ανεξάρτητα και να νιώσεις πιο αυτοδύναμη στη διαδικασία. Για να μη σε κατακλύζουν οι ευθύνες αφιέρωσε χρόνο στο να αντιμετωπίσεις τα θέματα ένα ένα, βήμα βήμα. Αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Ο χειρισμός των γεγονότων με ωριμότητα είναι η καλύτερη στρατηγική όταν ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο όπως γίνεται σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις ή μια ευθύνη στον τομέα των οικονομικών σου. Αυτή η διέλευση ρίχνει φως σε προβληματικές περιοχές επιτρέποντάς σου να δεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Η συναισθηματική σου ζωή περνά τουλάχιστον φαινομενικά σε δεύτερη μοίρα.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει μια νέα προοπτική σε ένα θέμα, που θα σε κατευθύνει σε ένα νέο μονοπάτι. Ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε μια ευθύνη ή τη δομή ενός έργου ή σχεδίου και ίσως είναι καιρός να επανεξετάσεις κάποιες λεπτομέρειες. Με τον Ήλιο να ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο, σου υπενθυμίζονται τα όρια ή οι πραγματικότητα. Βάλε στόχο να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου στα επαγγελματικά, αλλά και στα συναισθηματικά σου.

Ιχθείς
Κάτι από το παρελθόν που έμεινε άλυτο μπορεί να εμφανιστεί ξανά και να απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Θα μπορούσε να υπάρξει μια απόφαση ή ένα ζήτημα που βαραίνει το μυαλό σου και θα ήταν προτιμότερο να του αφιερώσεις χρόνο. Το να προχωρήσεις με λιγότερες συναισθηματικές αποσκευές θα πρέπει να είναι ο στόχος σου για αυτό βάλε σε προτεραιότητα τη δική σου ζωή και τις δικές σου ανάγκες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template