Η έπαυλη στο Southlake του Τέξας που μοιάζει με κάστρο, πωλείται αντί 5 εκατ δολαρίων

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022


Μια έπαυλη περίπου 20.000 τετραγωνικών ποδιών που μοιάζει με κάστρο στο Τέξας , με 12 πυργίσκους και κρυφά δωμάτια, βγήκε στην αγορά αυτή την εβδομάδα για 5 εκατομμύρια δολάρια.


Βρίσκεται στο Southlake του Τέξας, περίπου 30 μίλια βορειοδυτικά του Ντάλας, η κατοικία διαθέτει μια ρέουσα ανοιχτή κάτοψη, έναν χώρο 1.300 τετραγωνικών ποδιών για την έκθεση αυτοκινήτων και ένα άλλο δωμάτιο του ίδιου μεγέθους που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ένα γραφείο για μια οικιακή επιχείρηση. ή ένα γυμναστήριο, σύμφωνα με την πράκτορα Roxann Taylor της Engel & Völkers Dallas Southlake.

«Ο πρώτος όροφος έχει μια ανοιχτή κάτοψη όπου όλα τα δωμάτια ανοίγουν το ένα στο άλλο», είπε. «Ρέει τόσο καλά και το κάνει πολύ ελαφρύ και φωτεινό».



Χτισμένο το 2007, το σπίτι διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και οκτώ πλήρη μπάνια, καθώς και λεπτομέρειες όπως οροφές με κουφώματα, παράθυρα καθεδρικού ναού, προσαρμοσμένα ντουλάπια, χειροποίητα σκαλιστά καλούπια και περίτεχνα τζάκια, σύμφωνα με την δημοσίευση. Το κύριο επίπεδο διαθέτει κουζίνα με ξεχωριστό ντουλάπι και αρκετούς χώρους υποδοχής.

Στον επάνω όροφο, η κύρια σουίτα κρεβατοκάμαρας διαθέτει καθιστικό, δύο ντους και δύο ντουλάπες νερού και στις δύο πλευρές μιας μπανιέρας, καθώς και "τρελά" ντουλάπια, σημείωσε η κ. Taylor.



Το σπίτι έχει δύο μυστικά δωμάτια, το ένα πίσω από ένα ράφι και το άλλο κάτω από έναν από τους πύργους ενός πυργίσκου έξω από το γκαράζ.

"Χρησιμοποιείτε τις πίσω σκάλες και δεν υπάρχουν παράθυρα...είναι ένας εντελώς ξεχωριστός χώρος",
εξήγησε ο πράκτορας.

Πάνω από το 1.300 τετραγωνικά πόδια, ελεγχόμενη από τη θερμοκρασία δωμάτιο αυτοκινήτου, υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος με ενσωματωμένα ράφια για μια επιχείρηση ή άλλες επιχειρήσεις, πρόσθεσε.

«Ο πρώτος ιδιοκτήτης είχε ένα γήπεδο μπάσκετ εκεί», είπε η κυρία Τέιλορ. «Αυτοί οι ιδιοκτήτες το διέλυσαν για να δημιουργήσουν δύο δωμάτια».





Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αίθουσα γευσιγνωσίας κρασιού και κελάρι, αίθουσα πολυμέσων, πισίνα και τζάκι, ανέφερε η καταχώριση.

Το σπίτι βρίσκεται πίσω σε ένα καταφύγιο με λίμνες και δέντρα, πρόσθεσε η κ. Taylor.

«Αυτή η γη δεν μπορεί να χτιστεί, γεγονός που καθιστά την ιδιοκτησία τόσο ιδιωτική», είπε.

Το σπίτι προσφέρθηκε σε δημοπρασία το 2019 με ελάχιστη προσφορά 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία καταλόγου. Η Mansion Global δεν μπόρεσε να καθορίσει την τελική τιμή δημοπρασίας ή τον αγοραστή.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template