Βραβεύτηκε ο ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΗΡΩΑΣ Ουκρανός στρατιώτης που φώναξε «άντε γ@@@» στους Ρώσους και που μετά σήκωσε ψηλά τα χέρια

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022


Όταν σε κάνουν ήρωα τα ΜΜΕ και είσαι ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ
Το ελληνικό φιλοδυτικό και διάτρητο στα fake news ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, βεβαίως τον έκανε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ καθώς θεωρεί ΗΡΩΑ τον Roman Hrybov ο οποίος αφού είπε στους Ρώσους να πάνε να ,,,μπιμπ μπιμπ μετα κιότεψε και σήκωσε ψηλά τα χέρια φοβούμενος για την ζωή του .Και καλά έκανε γιατι να είσαι ήρωας σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς δεν είναι και το καλύτερο.
Και βραβεύεται απο τους Ουκρανούς για πιο λόγο επειδή τους είπε να πάνε να π@@@@τουν;; Ο άνθρωπος δεν πολέμησε σήκωσε ψηλά τα χέρια μετά και παραδόθηκε. φοβούμενος την ιδια του την ζωή..Αυτός ονομαζεται ηρωας; Αυτός που παραδίδεται; Αυτός που σηκώνει ψηλά τα χέρια;

Πρόκειται για τον Roman Hrybov που απελευθερώθηκε από τον ρωσικό στρατό και επέστρεψε σώος στην Ουκρανία

Ο Roman Hrybov, o Ουκρανός στρατιώτης που είπε την περίφημη φράση «άντε γ@@@» στους Ρώσους στο Φιδονήσι επέστρεψε στην Ουκρανία. ΜΕ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΌΤΙ ΣΚΈΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Μ@λάκας 

Ο Roman Hrybov, είναι αξιωματικός της υπηρεσίας κρατικής συνοριακής φύλαξης της Ουκρανίας και σήμερα βραβεύτηκε από τον επικεφαλής της κρατικής διοίκησης της Περιφέρειας Τσερκάσι, Ihor Taburets.

Υπηρετούσε στο Φιδονησί και είναι ένας από τους 13 ουκρανούς στρατιώτες που επέζησαν της ρωσικής αιχμαλωσίας.ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΠΑΓΟΥΣ.. 
Απελευθερώθηκαν οι 13 Ουκρανοί στρατιώτες από το Φιδονήσι

Την απελευθέρωση της ομάδας των Ουκρανών στρατιωτών από το Φιδονήσι, που αρχικά θεωρήθηκε ότι σκοτώθηκαν αφού αψήφισαν τις εντολές από ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο, γνωστοποίησε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας, Ιρίνα Βέρεστσουκ, σε ανάρτησή της στο Telegram πριν από λίγες ημέρες.
Οι 13 στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου από τους Ρώσους. Αρχικά οι Ουκρανοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι οι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους όταν οι ρωσικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ με πυροβόλα όπλα, ενώ ακολούθησαν και αεροβομβαρδισμοί.
Η συγκεκριμένη ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο σε διεθνή μέσα, μετά την εμφάνιση ενός ηχητικού κλιπ μεταξύ των στρατιωτών και των ρωσικών δυνάμεων. Συγκεκριμένα, ακούστηκε αρχικά μια φωνή που έλεγε: «Σας μιλάμε από ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο. Σας προτείνω να αφήσετε τα όπλα σας και να παραδοθείτε για να αποφύγετε την αιματοχυσία και τα περιττά θύματα. Διαφορετικά θα βομβαρδιστείτε».
Για να δείτε πόσο ηλίθιους εχουν τους αναγνωστες τους τα ελληνικά μεγάλα (ετσι λενε) σαιτ καθώς δεν σέβονται την νοημοσύνη του κόσμου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template