Λίβερπουλ: Σκέφτεται χορηγία 70 εκατ. με εταιρεία κρυπτονομισμάτων

Τρίτη 26 Απριλίου 2022


Η Λίβερπουλ εξετάζει μια συμφωνία που θα την έκανε την πρώτη ομάδα της Premier League που θα έχει για κύριο χορηγό της φανέλας μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιό τους 40 εκατομμυρίων λιρών ετησίως με την Standard Chartered πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν, αφού ήταν ο κύριος χορηγός της φανέλας του συλλόγου από το 2010. 
Η εταιρεία σκέφτεται τώρα να «διοχετεύσει τους πόρους της αλλού» με τη Λίβερπουλ να αναζητά τώρα μια συμφωνία αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων λιρών τη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του The Athletic Ντέιβιντ Ορνστάιν «συνεχίζονται οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους», αλλά οι "Reds" «μιλούν επίσης με εταιρείες από κλάδους όπως τα ηλεκτρονικά, τα μέσα ενημέρωσης και ο τουρισμός». Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν «εταιρίες από τον τομέα των κρυπτονομισμάτων» με τη Λίβερπουλ να συνομιλεί με «μια εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων — μια πλατφόρμα αγοράς και πώλησης ψηφιακού νομίσματος — και μια πλατφόρμα blockchain (ένα αποκεντρωμένο δίκτυο υπολογιστών που στηρίζει τα κρυπτονομίσματα).

Στη Λίβερπουλ είναι «απελπισμένοι να ανταγωνιστούν οικονομικά με άλλους κορυφαίους συλλόγους και να μεγιστοποιήσουν τις εμπορικές τους συμφωνίες» με μια πιθανή συμφωνία «που αναμένεται να αποφέρει περισσότερα από 70 εκατομμύρια λίρες σε δύο σεζόν». Σε μια τέτοια εξέλιξη δεν θα ήταν ο πρώτος σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ που θα υπέγραψε συμφωνία με μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων - ήδη η Socios, η οποία πουλάει «κουπόνια αφοσίωσης θαυμαστών» έχει συμφωνίες με έξι συλλόγους: Άρσεναλ, Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι - αλλά θα ήταν ο πρώτος που θα υπογράψει ως τον κύριο χορηγό της φανέλας, κάτι που είναι πιθανό να θεωρηθεί μια αμφιλεγόμενη κίνηση.

Ο Ornstein συνεχίζει εξηγώντας γιατί μια συμφωνία θα ήταν αμφιλεγόμενη: «Υπάρχουν πολλές περιβαλλοντικές ανησυχίες σχετικά με τα blockchain, τα οποία απαιτούν τεράστια υπολογιστική ισχύ για να λειτουργήσουν και ο τομέας είναι σε μεγάλο βαθμό άναρχος και συνδέεται στενά με την οικονομική κερδοσκοπία.

«Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να αγοράζονται και να πωλούνται σε ανταλλακτήρια για οικονομικά κέρδη ή ζημίες, εκθέτοντας ενδεχομένως τους θαυμαστές σε κίνδυνο», επισημαίνει.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template