Μετά τα εμβόλια… Γιατί κατέρρευσαν 800 αθλητές από καρδιακές παθήσεις - Τι συμβαίνει;

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022


Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις αλλά και τα στατιστικά με τους νεαρούς αθλητές που έχουν καταρρεύσει από διάφορες καρδιακές παθήσεις τον τελευταίο χρόνο.


Ένα κοινό... παράξενο σημείο, ήταν όλοι εμβολιασμένοι.
Ειδικά, περισσότεροι από 769 αθλητές έχουν καταρρεύσει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022.
Το συγκλονιστικό στατιστικό αποκάλυψε το One America News Network (OAN), το οποίο βρήκε επίσης ότι η μέση ηλικία των αθλητών που υπέστησαν καρδιακή ανακοπή είναι μόλις 23 ετών.

Μια αναφορά από την Good Sciencing, μια ομάδα ερευνητών, συντακτών ειδήσεων, δημοσιογράφων και «αναζητητών της αλήθειας», αναφέρει λεπτομερώς 890 καρδιακές ανακοπές και άλλα σοβαρά ζητήματα μεταξύ αθλητών, συμπεριλαμβανομένων 579 θανάτων.
Η άνευ προηγουμένου αύξηση περιπτώσεων καρδιακής ανακοπής και άλλων καρδιακών προβλημάτων μεταξύ των αθλητών συμπίπτει με την κυκλοφορία των εμβολίων για την COVID-19.
Σχεδόν 800 αθλητές — νέοι, ικανοί άνθρωποι στην ακμή της ζωής τους - κατέρρευσαν στο γήπεδο.
Στην πραγματικότητα, 500% περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην ΕΕ πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή από ό,τι μόλις πριν από ένα χρόνο.

Το VAERS ενδέχεται να μην εμφανίζει ολόκληρη την εικόνα

Από την 1η Απριλίου 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), όπου συλλέγονται τα ανεπιθύμητα περιστατικά που προκαλούνται από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ, απαριθμεί 26.693 θανάτους μαζί με 147.677 νοσηλείες μετά τα εμβόλια για την COVID- 19 .
Υπάρχουν επίσης 13.677 καρδιακές προσβολές και 38.024 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός) και περικαρδίτιδας (φλεγμονή του ιστικού σάκου που περιβάλλει την καρδιά).
Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα προκαλούν συμπτώματα όπως πόνο στο στήθος, δύσπνοια και φτερουγίσματα ή χτυπήματα της καρδιάς.
Τα συμπτώματα έχουν εμφανιστεί πιο συχνά μετά από ενέσεις mRNA COVID-19 (Pfizer-BioNTech ή Moderna), ιδιαίτερα σε άνδρες εφήβους και νεαρούς ενήλικες, σύμφωνα με το CDC. Επιπλέον, η μυοκαρδίτιδα εμφανίζεται πιο συχνά μετά τη δεύτερη ένεση, συνήθως εντός μιας εβδομάδας. 7
Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο μεταξύ 1% 8 και 10% 9 των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρονται στο VAERS, το οποίο είναι ένα παθητικό, εθελοντικό σύστημα αναφοράς, επομένως ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Μαζική αποχώρηση (ξαφνικά) 15 παικτών τένις από το Miami Open μετά τον εμβολιασμό τους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αποχώρησαν 15 παίκτες τένις από το Miami Open με το μέσο μετάδοσης να αναφέρεται ως “σφαγή” ενώ πολλοί συνδέουν τις ξαφνικές αποχωρήσεις με τον εμβολιασμό και τις παρενέργειες αυτού καθώς είναι υποχρεωτικός για την συμμετοχή των αθλητών.
Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που έληξε πρόωρα για τους λάτρεις του τένις. Οι οπαδοί αντέδρασαν σοκαρισμένοι στην περίεργη μέρα του τένις. “Τι συμβαίνει;” ρώτησε κάποιος.
15 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του Miami Open, αναφέρει το Yahoo Sports.


Οι αστέρες του τένις, η Ισπανίδα Paula Badosa (φωτογραφία δεξιά) ανάφερε σαν αιτία την ταλαιπωρία που σταμάτησε τον αγώνα (στη φωτογραφία αριστερά) ο Jannik Sinner έφυγε μετά τη σύνταξη.
Ο κόσμος του τένις αντέδρασε σοκαρισμένος αφού και οι δύο φαβορί Paula Badosa και Jannik Sinner αποσύρθηκαν από τους προημιτελικούς του Miami Open κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σύντομα θα μπορούσε να γίνει Νο.3 του κόσμου, η Badosa και δακρυσμένη αναγκάστηκε να υποκύψει από τον προημιτελικό αφού δεν ένιωθε καλά απέναντι στην Αμερικανίδα Jessica Pegula.

Η Badosa παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της στον τέταρτο γύρο που κέρδισε στη συνέχεια.
Ωστόσο, η Ισπανίδα ήταν σε εμφανή δυσφορία όταν αποσύρθηκε άρρωστη μετά τον εμβολιασμό της στο 4-1 σε ατυχείς συνθήκες για την σταρ.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template