Βίκυ Χατζηβασιλείου για υπόθεση Πάτρας: «Η Ρούλα μας γλεντάει μέσα από την φυλακή – Δασκαλεμένος ο Μάνος»

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022


Με αφορμή την ανάρτησή της αναφορικά με την υπόθεση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Live Νews» και έδωσε τη δική της εκτίμηση για τα νέα στοιχεία και τη στάση των γονιών των αδικοχαμένων τριών παιδιών.
«Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο, ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι νοσηροί, τοξικοί με ψυχωτικές συμπεριφορές που δεν δικαιούνται να κάνουν παιδιά.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει».

Αντιθέτως, όπως λέει η δημοσιογράφος, επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα η οποία κατέληξε να κάνει το αδιανόητο.

«Για εμένα έχει ευθύνη», είπε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου. «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως σίγουρα είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα και χειριστική και μάλιστα αυτή τη στιγμή χειρίζεται ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

«Στην καλύτερη περίπτωση πιστεύω πως υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, αλλά πιστεύω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα», κατέληξε η δημοσιογράφος. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template