Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 2-3: «Καθάρισε» ο Μπενζεμά

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022


Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει στην παράταση η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρά την ήττα της (2-3) από την Τσέλσι.


Ήταν ένα εκπληκτικό ματς κόντρα σε δύο καταπληκτικές ομάδες. Οι Λονδρέζοι βρήκαν σκορ πρόκρισης στο Μπερναμπέου (0-3) και λίγο έλειψε να κάνουν μία τεράστια ανατροπή. Το γκολ του Ροντρίγκο οδήγησε τον επαναληπτικό στην παράταση και στον επιπλέον χρόνο «μίλησε» η κλάση του Μπενζεμά.

Η Ρεάλ περιμένει την αντίπαλό της στα ημιτελικά από το ζευγάρι της Μάντσεστερ Σίτι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το πόδι στο γκάζι. Η Τσέλσι ήθελε να βρει γρήγορο γκολ και το κατάφερε στο 15ο λεπτό με τον Μάουντ.


Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πήρε τη μπάλα από τον Βέρνερ και με άπιαστο σουτ νίκησε τον Κουρτουά. Το γκολ της ομάδας του Τούχελ άγχωσε τους παίκτες της Ρεάλ.


Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλές ενέργειες την στιγμή που η Τσέλσι είχε 6 τελικές στο πρώτο ημίχρονο. Η Ρεάλ είχε τις στιγμές της με τον Μπενζεμά αλλά δεν ανησύχησε τον Μεντί.

Η Τσέλσι βρήκε δεύτερο γκολ στο 51ο λεπτό. Ο Μάουντ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ρίντιγκερ την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Κουρτουά.

Ο Μάρκος Αλόνσο κατάφερε να βρει δίχτυα στη συνέχεια αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω του VAR για χέρι. Λίγα λεπτά αργότερα η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Μπενζεμά με το ματς να είναι στην κόψη του ξυραφιού όσον αφορά την πρόκριση.


Η Τσέλσι σημείωσε τρίτο γκολ στο 75ο λεπτό. Ο Κόβατσιτς βρήκε με φανταστική κάθετη μπαλιά τον Βέρνερ που «χόρεψε» την άμυνα της Ρεάλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80ο λεπτό η Ρεάλ μείωσε με τον Ροντρίγκο. Ο παίκτης, που είχε μπει πριν δύο λεπτά στο ματς δέχτηκε μία εκπληκτική μπαλιά του Μόντριτς και με πλασέ νίκησε τον Μεντί.

Το 1-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου αγώνα έμεινε μέχρι το τέλος οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Στο 96ο λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά «καθάρισε» για τη Ρεάλ. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά ανοίγοντας την πόρτα των ημιτελικών για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Ήταν το 12ο γκολ για τον 34χρονο επιθετικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπενζεμά μάλιστα βρήκε δίχτυα στα επτά από τα τελευταία οκτώ ματς. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της Ρεάλ να πανηγυρίζουν μία τρομερή πρόκριση και εκείνους της Τσέλσι απογοητευμένους.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο (88′ Βάθκεθ), Άλαμπα, Μεντί (78′ Μαρσέλο), Μόντριτς, Καζεμίρο (78′ Ροντρίγκο), Κρόος (73′ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους (115′ Θεμπάγιος)

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ (100′ Ζιγές), Λόφτους-Τσικ (106′ Σούλ), Κόβασιτς (106′ Ζορζίνιο), Μάουντ, Βέρνερ (83′ Πούλισικ), Χάβερτς
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template